Ca de obicei Kenule?
Azi a avut loc ce-a de-a 10 Intalnire LoganClub Cluj Din pacate vremea nu a tinut deloc cu noi si a fost total schimbatoare... La inceput a plouat cu galeata dupa aceea a venit o ploaie dinaia mocaneasca parca nu se mai termina:|. Anyway nu am reusit sa ne strangem decat 3 persoane. De fapt eu si cu inca 2 din fericire membri noi.. Cei vechi
) ii cam uda ploaia si le-a fost frica sa nu se ude la oO
. Cam asa a decurs intalnirea de sapt asta.. Sa speram ca data viitoare va fi mai bine.
LAUREAT 1.5 DCI
INTILNIRE LoganClub DUMINICA
ca as veni sa mai povestim una alta...Mi cam dor si mie de o intalnire ..Trebuie planificata una de "sefu nostru" Keanu...Una puternica si sa ne aduna toti sigur
nu neaparat la sala sporturilor....(sa scrie fiecare un loc prin zona clujului..Si inafara nu ii problema...Si o zi preferata de ei. PS : sa va uitati si la meteo ce zice
))) ... ) mie deocamdata nu imi vine o idee fixa unde m-as duce dar sa vedem ce zice lumea si o sa face sa fie bine... ;) stiu ca am scris cam mult ..Dar mno mai rar si mult ii mai bine decat deloc
)))
sa vedem cati ne strangem sa speram ca nu ploua ca doar vrem sa batem si recordul la cel mai mare desen pe asfalt. Va astept Duminica ora 12 pe platoul Salii Sporturilor In fata la parcul babes.
LAUREAT 1.5 DCI
LAUREAT 1.5 DCI
Am avut 9 participanti si ulterior 10 . A fost super bine dar din pacate foarte foarte cald
daca data trecuta a venit o ploaie dinaia sanatoasa de data asta a fost foarte cald. Trebuie sa gasim alta locatie sa mergem si la o terasa.. Intre timp nu doar la masini. CUm ar fi la chios sau ceva de genul asteptam pareri. Mai jos am pus cateva poze de la intalnire.
LAUREAT 1.5 DCI
Imi place finalul ;))
LAUREAT 1.5 DCI
LAUREAT 1.5 DCI
Ne vedem la viitoarea intalnire...Mitty are amenda.. + 2 puncte penalizare.. Daca la viitoarea intalnire nu se prezinta se dubleaza amenda si punctele..
LAUREAT 1.5 DCI
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment