If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
merci bibi si groza ptr liniutzele de la sf , sa va traiasca loganele , nu is fraiere, ..... boby traiasca planetarele k nu is scumpe ;)) , si fain fain atatia loganisti la un loc
Sorry baieti, iar am ratat intalnirea, asa se intampla cand nu prea esti prin CJ , dar promit ca o sa ma vedeti, n-ar strica o intalnire si in timpul saptamanii
@keanurev, cum arata incalzirea minune in scaune?, se pune peste scaun sau se poate implementa direct in scaun, ca ceva de genul ca o huza am mai vazut si eu, care se alimenteaza la bricheta..
Baietii veseli... care atiluat, din greseala, Libertatea de azi?
Cica ar fi acolo 3 modele de detectoare care pot "combate" noile radare "stealth" de pe loganele de 35.000EUR!!
Pe editia on-line nu apare nimic de genul asta.
Keanule... pe baietii astia cu Logane de 35kEUR bucata nu-i putem lua la noi in club?
Salut, sunt nou in LoganClub si vreau sa vin si io la intalniri in Cluj
Am inteles ca va intalniti in fiecare Duminica la 17:00 la Sala Sporturilor.
Mergeti si Duminica asta?
As veni si eu
Salut Mariusano!
Nu cred ca va fi duminica asta ca-i plecat... "cuplu" organizatoric la Regionala de la Brasov...
Oricum... bine ai venit printre noi! ;)
Salut salut bine ai venit te asteptam duminica viitoare.. acuma duminica plecam 11 masini la brasov la regionala. te asteptam incepand cu duminica viitoare.
Dupa ce m-am ofticat la max ca nu am putut ajunge la Regionala de la BV m-am hotarat, definitiv, sa merg la ARAD!!!
In afara de mine, Adi(Lacri) si Raducu cine mai vine?
Mah da' chiar nimeni!?!?
Aloooo... Clujuuuuu'.... trezireeeea!
Last edited by Cobra7; 1 March 2010, 23:35.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment