; cate "lavete" le-ai dat?
ITP Galati?
Collapse
X
-
eu prefer la Nebros pentru ambele masini.au reclama pe aici pe undeva....
Leave a comment:
-
Nu numai ca sunt OK dar chiar verifica "la sange" starea tehnica a masinii. Nu ca altii n-ar face-o dar astia chiar se uita la toate alea. Si asta-i un lucru bun zic eu.
Leave a comment:
-
Tot la ei o sa merg si eu , am fost si acum 2 ani si mi s-au parut foarte ok.
Sent from my Samsung I9001
Leave a comment:
-
Nu recomand pe Crizantemelor langa Hotel Cancaz...Acolo am facut eu ITP-ul si au fost ....ma abtin...Au gasit ei bucsele antiruliu,brat directie dreapta ...si erau in perfecta stare..aveam putin sarita vopseaua de pe brat posibil de la o piatra..era cat un bob d emazare si nu au dat itp-ul..Eu sunt genul care ma intereseaza siguranta ema si a celor din jur la trafic..dar nici chiar asa de multa nesimtire.Inaintea mea a fost un batranel cu o veche dacie de prin '90,saraca era barca si a luat itp-ul iar eu cu 40.000 de km ..pauza..Itp cu toate celea 470 de lei..
Leave a comment:
-
Pe Crizantemelor e 65 de lei iar la Sherr e 80 de lei, pe crizantemelor nu testeaza articulatiile pentru ca nu au cu ce, poate la mana, la Sherr au stand de testare articulatii.
Leave a comment:
-
In functie de statia ITP, o medie de 75 de lei maxim.
Recomand statia de pe Crizantemelor. Face verificarea ca la carte, inclusiv jocurile la articulatii, etc. Corecti, nu cer spaga, nu insinueaza. Dar la nevoie am vazut trecute si masini mai "praf".
Leave a comment:
-
Service-ul celor de la APAN e chiar ok, eu am mai fost si nu am avut ce reprosa, problema e doar cu statia lor ITP
Leave a comment:
-
Nu stiu daca de frica; trebuie sa acceptam ca mai sunt si oameni care isi fac treaba pentru care sunt platiti si atat.
Statiile ITP se supun controlului altor autoritati, nu service-ului in care functioneaza; sondajele acelea de opinii se faceau in urma reviziilor dacia; si eu am fost sunat.
Problema e ca multi intreaba, atunci cand se apropie data ITP-ului de un service "bun" si nu de unul corect, onest.
Sunt convins, ca dupa ce ti-ai spus patania unii se vor ingramadi spre acel service, iar unii, dimpotriva, il vor evita.
Daca postezi dupa mine, nu mai da QUOTE; se intelege cu cine vorbesti.
Leave a comment:

Leave a comment: