ITP Galati?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• demonhunter
    replied
    Pentru cei care trebuie sa faca ITP-ul va recomand sa-l faceti la Frontal
    Preturi: 60 lei pt benzina si 70 lei pt motorina

Am fost la Iatsa, si-mi cerea 1.5 mil, imi facea pretul in functie de ce marca era masina mea, LOL

Leave a comment:

• me_SMN
    replied
    Salut! A venit timpul sa-i fac masinutei "vizita la doctor" (ITP)....Mare mi-a fost uimirea sa-mi spuna ca la directie si pe dedesubt e OK, avand in vedere cate gropi avem pe strazile noastre si de 2 ani de zile n-a mai pupat in service.

Leave a comment:

• gl_mmm
    replied
    Vasile, ai PM. Acolo facem discutiile unu-la-unu. Multumesc!
    Maine voi sterge posturile care nu legatura cu subiectul topicului.

Leave a comment:

• vasile78
    replied
    Nu l-am trimis nicaieri, "i-am dat un sfat" si anume sa apeleze la prieteni. Si ca sa fiu constructiv... de ce nu l-ai ajutat dumneata?

Leave a comment:

• gl_mmm
    replied
    Originally posted by vasile78 View Post
    @gl_mmm nu trebuia sa-mi "ologesti" postarea, ca nu am spus nimic rau...
    Data viitoarea da-i omului un sfat care sa poata fi urmat. Nu-l trimite tu la prietenii lui ... ca nu degeaba a cerut ajutor aici! Sau abtine-te daca nu ai ceva constructiv de adaugat!
    Multumesc pentru intelegere.

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    sabo valentin
    Ultima Activitate: 10th November 2010 10:46
    Adica exact dupa ce a postat

Leave a comment:

• vasile78
    replied
    @gl_mmm nu trebuia sa-mi "ologesti" postarea, ca nu am spus nimic rau...

Leave a comment:

• DeWiL
    replied
    Eu recomand Apan.Baieti serviabili si care nu intra in amanunte de genul :instictor sau trusa medicala,

Leave a comment:

• bgd_puya
    replied
    1. Apan - cel mai ieftin
    2. IATSA
    3. Nalba
    4. Sherr - cel mai scump

La nalba cei mai mare mafioti si servii de cea mai proasta calitate...la iatsa cu uleiul meu si toate celea ma ajuns 65 de lei ..;)plus ca apoi am facut itp-ul si ma ajung f putin..si nu am stat o gramada de timp sa isi bea oamenii cafeaua..

Leave a comment:

• vasile78
    replied
    On topic: Am fost la Iatsa sa-mi fac ITP-ul, cand am ajuns tocmai scoteau de pe stand un rapan de Dacie trecuta de varsta de 20 de ani lejer. Am acostat un nene ce parea sa munceasca acolo si i-am spus ca vreau si eu sa-mi fac ITP-ul... Cand a vazut ca masina e la primul ITP a spus ca nu se poate, ca are turometrul stricat, s-a intors si a plecat... am plecat si eu fara sa-l iau la suturi pe hodorog. Probabil in ziua aia faceau ITP numai la masinile fara nici o sansa sa-l treaca!
    Last edited by gl_mmm; 13 November 2010, 09:00.

Leave a comment:

• gl_mmm
    replied
    Originally posted by sabo valentin View Post
    AJUTOR! ...
    Aici un coleg ne-a cerut ajutorul!!!
    Nu trebuie neaparat sa-i si rezolvam problema, dar macar putem sa-l bagam in seama!?
    Bunul simt, obliga!

Leave a comment:

• DeWiL
    replied
    Originally posted by sabo valentin View Post
    AJUTOR! Vreau sa fac ITP. Unde e, actualmente, mai ieftin? Si, in alta ordine de idei, ma imprumuta
    cineva cu un stingator si o trusa medicala care sa fie inca in termen?
    Un stingator am eu dar nu stiu daca mai este in garantie,maine iti dau un raspuns.

Leave a comment:

• gl_mmm
    replied
    N-are nimeni un stingator si o trusa inca in perioada de valabilitate? Ajutam un coleg doar!
    Ca pret, cel mai ieftin era la Apan, pe dig.

Leave a comment:

• sabo valentin
    replied
    AJUTOR! Vreau sa fac ITP. Unde e, actualmente, mai ieftin? Si, in alta ordine de idei, ma imprumuta
    cineva cu un stingator si o trusa medicala care sa fie inca in termen?

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    Testul amortizoarelor...se urca masina pe niste talpi...si acele talpi incep sa vibreze la un moment dat dupa care se opresc...si iti scoate o diagrama cu eficacitatea amortizoarelor.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google