ITP Galati?
Collapse
X
-
A ieşit perfect , numai că am pierdut vreo 2 ore , pentru că a venit RAR-ul şi a mai verificat odată toate alea .
-
Bogdan ce pot zice legat de masinuta lu ionut e intreaga am vazut-o prezenta in parcare
Leave a comment:
-
Parca am eu o carete de vizita de-a lor pe acasa....sa ajung si o caut
...pe site-ul lor ai incercat?
Leave a comment:
-
Au scumpit si ei. Dar tot este mai ieftin ca ... oriunde in oras!Originally posted by sand'dana View PostPe 17 aprilie trebuie sa fac si eu ITP-ul. La Frontal se face programare in prealabil ?
Si pe tine Mircea de ce te-a costat 65 (fata de pretul mentionat intr-un post anterior) ? Masina ta mere si cu benzina si cu motorina ?
Si am uitat sa zic ... colegul DeWiL, caruia ii multumesc inca o data, mi-a fost de mare ajutor! O vorba la patron, o barfa cu mine, o incurajare
... a fost un examen ITP placut si luat dinainte ... daca intelegeti ce vreau sa spun! 
Bere virtuala la Relu!
Leave a comment:
-
Elena daca vrei sa-ti faci ITP-ul la Frontal trebuie sa te programezi.Programarile sa fac de pe o zi pe alta.
Leave a comment:
-
Pe 17 aprilie trebuie sa fac si eu ITP-ul. La Frontal se face programare in prealabil ?
Si pe tine Mircea de ce te-a costat 65 (fata de pretul mentionat intr-un post anterior) ? Masina ta mere si cu benzina si cu motorina ?
Leave a comment:
-
Mi-am facut ITP-ul la Frontal.
65 lei
Seriosi, scule OK, profesionisti, rapizi. Chiar mi-au "gadilat" bine de tot masina.
Recomand!
Mi s-a recomandat sa schimb in cel mai scurt timp capetele de bara. Sunt cam obosite.
Leave a comment:
-
Eu l-am facut in 17 la "Iamandi", langa o casuta de lemn si m-a costat 73 lei, iar baietii sunt foarte atenti in ceea ce consta masina.
Leave a comment:
-
Şi eu trebuie să merg la ITP . Am primit un mesaj de la Nalba în care îmi spuneau că primesc cadou un bon în valoare de 50 lei dacă fac ITP la ei.Acum rămâne să văd cât face toată afacerea.
Leave a comment:
-
Pe Crizantemei nu?...70 de roni la diesel e un pret bun.
La vara ma bag si eu la un ITP.
Leave a comment:

Leave a comment: