ITP Galati?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• skypee
    replied
    A ieşit perfect , numai că am pierdut vreo 2 ore , pentru că a venit RAR-ul şi a mai verificat odată toate alea .

Leave a comment:

• gheorgngv
    replied
    Bogdan ce pot zice legat de masinuta lu ionut e intreaga am vazut-o prezenta in parcare

Leave a comment:

• Bogdan 33
    replied
    Cum ai iesit la ITP Ionut?

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    ITP placut.

Leave a comment:

• skypee
    replied
    Am găsit numărul , mulţumesc mult sand'dana . Am sunat pe la 10 şi m-au programat pentru ora 12 .

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    Parca am eu o carete de vizita de-a lor pe acasa....sa ajung si o caut...pe site-ul lor ai incercat?

Leave a comment:

• skypee
    replied
    Mă poate ajuta cineva urgent cu un număr de telefon al celor de la Frontal . Mulţumesc!

Ce se mai ajută lumea pe aici .
    Last edited by skypee; 3 May 2011, 08:58. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• gl_mmm
    replied
    Originally posted by sand'dana View Post
    Pe 17 aprilie trebuie sa fac si eu ITP-ul. La Frontal se face programare in prealabil ?
    Si pe tine Mircea de ce te-a costat 65 (fata de pretul mentionat intr-un post anterior) ? Masina ta mere si cu benzina si cu motorina ?
    Au scumpit si ei. Dar tot este mai ieftin ca ... oriunde in oras!
    Si am uitat sa zic ... colegul DeWiL, caruia ii multumesc inca o data, mi-a fost de mare ajutor! O vorba la patron, o barfa cu mine, o incurajare ... a fost un examen ITP placut si luat dinainte ... daca intelegeti ce vreau sa spun!
    Bere virtuala la Relu!

Leave a comment:

• DeWiL
    replied
    Elena daca vrei sa-ti faci ITP-ul la Frontal trebuie sa te programezi.Programarile sa fac de pe o zi pe alta.

Leave a comment:

• sand'dana
    replied
    Pe 17 aprilie trebuie sa fac si eu ITP-ul. La Frontal se face programare in prealabil ?
    Si pe tine Mircea de ce te-a costat 65 (fata de pretul mentionat intr-un post anterior) ? Masina ta mere si cu benzina si cu motorina ?

Leave a comment:

• gl_mmm
    replied
    Mi-am facut ITP-ul la Frontal.
    65 lei
    Seriosi, scule OK, profesionisti, rapizi. Chiar mi-au "gadilat" bine de tot masina.
    Recomand!

Mi s-a recomandat sa schimb in cel mai scurt timp capetele de bara. Sunt cam obosite.

Leave a comment:

• gl_mmm
    replied
    Originally posted by demonhunter View Post
    ... ITP-ul ... la Frontal ... 60 lei pt benzina ...
    Notat! Super informatia! Multumesc!

La sfarsit de martie imi expira si trebuie sa ma duc si eu la control. Doamne-ajuta sa nu gaseasca vreo ceva.

Leave a comment:

• me_SMN
    replied
    Eu l-am facut in 17 la "Iamandi", langa o casuta de lemn si m-a costat 73 lei, iar baietii sunt foarte atenti in ceea ce consta masina.

Leave a comment:

• skypee
    replied
    Şi eu trebuie să merg la ITP . Am primit un mesaj de la Nalba în care îmi spuneau că primesc cadou un bon în valoare de 50 lei dacă fac ITP la ei.Acum rămâne să văd cât face toată afacerea.

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    Pe Crizantemei nu?...70 de roni la diesel e un pret bun.
    La vara ma bag si eu la un ITP.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google