Service Galati

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Exista vreo legatura intre tine si servocar ( Nelutu ) ?
    Atentie mare la reclama si mai ales unde se face aceasta reclama.
    Si inca ceva, reclamele pot fi doua tipuri : adica si cel negative. Din bun simt nu le postam pe acestea din urma. Dar poate ma razgandesc, cine stie, si le postam.

    Comment


    • Nu am nici o legatura cu Nelutu ideia e ca nu intodeauna service-urile de firma sa zic asa dau intodeauna si solutiile corecte ca sa nu mai zic ca am vopsit la nalba si partea toata stanga iar ei ca bonus mi-au vopsit si rotile cu tot cu capace pe care am fost nevoit sa le schimb si am dat 1 mil pe 2 capace originale.

      Comment


      • am si eu o intrebare, eu am revopsit capota la astia de la braila in vara lu 2007 in urma unui accident si vad k a inceput sa cam sara vopseaua prin unele locuri in partea din fata ce ziceti credeti ca voi putea obtine vreo remediere la defectele aparute? a si inca ceva momentan nu gasesc factura de la reparatie banuiesc ca de ce e de reparat vor gasi in baza lor de date, cum ar trebui sa procedez?

        Fara limbaj MIRC, George
        Last edited by lupulucian; 29 August 2009, 13:08.

        Comment


        • Din cate stiu ( si asta este o practica pentru toate Serviceurile de tinichigerie - vopsitorie de pe la noi ) garantia de executie este de 12 luni. Cum tu ai facut-o in 2007, nu prea mai ai sanse sa faci ceva printr-o reclamatie. Am lucrat intr-un asemenea service si astea erau regulile.

          Comment


          • Pentru rony75 un sfat! Ai avut noroc de data asta cind ai fost la servocar dar sfatul meu este sa nu iti fortezi norocul. De ce? Am sa-ti povestesc povestea mea de 20 milioane pe care servocar ma "ajutat" sa o am. Oare de ce nu mai vine pe la intilniri? As avea sa-i spun citeva de fata cu toata lumea pentruca la telefon nu prea mai are timp sa raspunda!

            Comment


            • Salut ! I-mi puteti recomanda un service ce-mi poate schimba uleiul la masina care il vreau eu ? Mai am 1 an garantie si la Nalba nu-mi accepta decit uleiul Dacia oil,eu as vrea sintetic.Multumesc.

              Comment


              • Chestiile astea nu se discuta asa si aici. Orice incalcare a politicii de service Renault de catre oricare dealer, va aduce prejudicii acelui dealer sau service. Cum spuneam, nu cred ca o sa faca vreo concesie.

                Comment


                • Tot la Nalba trebuie sa aiba si Elf. Poti cere sa puna un Elf 5W30 fara probleme. Daca nu au, cauta la alt dealer unde-ti convin mai mult conditiile si preturile.
                  GL-22-TOF

                  Comment


                  • Stiti ca acum mult timp in urma care sunt mai vechi in ale automobilelor ca intradevar puteai sa gasesti uleiuri diferite (si la propri si la figurat ) era shell galben ,BT verde dupa care rosu , mobil 1 maro etc dar acum toate sunt la fel si stiti de ce ? Pentru ca in primul rand calitatea materialelor si utilajele de prelucrare a pieselor din care sunt facute motoarele si cutiile au crescut enorm(adica daca la o dacie antica faceai un motor la 50 60000 de km acuma nu tine masina cat tine motorul,cel putin eu nu stiu pe nimeni sa fi reparat un motor de logan din uzura normala adica minim300000 de kilometri si nu am auzit pe nimeni sa mai schimbe uleiul la cutie ) si in al doilea rand cei care fac ulei destinat automobilelor si nu numai au fost obligati sa adopte reguli europene cu privire la fabricare imbuteliere etc . ceea ce inseamna ca daca folosesc aceeasi tehnologie vor scoate ca produs finit acelasi ulei.Ca se numeste DACIA ELF CASTROL etc nu mai conteaza.Pentru alte informatii sa va uitati pe spatele bidoanelor sa vedeti ce scrie si documentati-va cu privire la toate acele caractere (cred ca este data si in cartea de intretinere de la dacia )si o sa vedeti ce surprize aveti :SUNT LA FEL!!!
                    O zi buna in continuare!

                    Comment


                    • Mai eu nu vreau sa intru in polemica cu voi ,poate am avut noroc de data asta cu servocar-ul , eu intodeauna am mers pe mana service-urilor care acorda si garantie la piese + manopera ,data viitoare am sa incerc la IATSA poate sunt mai seriosi baietii acolo.

                      Comment


                      • In atentia celor ce sunt "ametiti" de prostia unui "dobi**c" care recomanda schimbarea rulmentilor in parcare cu CIOCANUL si folosirea prezoanelor pentru roti fabricate pe platforma siderurgica de nea zapada tractoristu' specialist in oteluri usor aliate. Si tot acelasi dobi care are "SOLUTIA" ungerii capetelor de bara prin injectare (in vena cred) posibil efect asupra sa prin pierderea cunostintei. Dar cum toata lumea il asculta si-l aplauda ca pe vremea lu' impuscatu' ii dorim sanu-i mai moara nimeni inainte.
                        Acum sa trecem la subiect: vreti piese ieftine? atunci va urez vizionare placuta si moarte usoara:
                        Pozele mai tarziu.

                        Daca are cineva bunavointa sa-mi spuna cum se poate se poate face upload la poze. Sunt foarte importante si deosebite pentru toti membrii acestui forum sau poate mai putin pentru unii dintre ei.
                        Last edited by servocar; 7 September 2009, 22:14. Reason: Automerged Doublepost

                        Comment


                        • Special am sa las , de data asta, postul lui servocar.
                          Contine o lectie de gramatica gratuita, care poate cine stie...este binevenita. Si nu numai atat....
                          Last edited by lupulucian; 7 September 2009, 22:42.

                          Comment


                          • IN ATENTIA CELOR CARE VOR SA APELEZE LA SERVOCAR!
                            Cam aceasta este parerea lui despre cei din LOGAN CLUB GALATI !

                            Cu respect!
                            Daca ai ceva sa-mi reprosezi fa-o! Crezi cumva ca trebuia sa-ti muncesc gratis sau te-ai uitat in gura aia stricata a lu' dobitocul ala de moderator, organizator sau ce analfabet mai este el ca sa stii din ce motiv nu am mai trecut pe la faimoasele voastre intalniri din care unii au ce pune pe masa, iar altii au cururi de pupat. Spor la treaba!

                            As vrea sa lamuresc citeva lucruri pentru servocar!
                            1. Esti lipsit de profesionalism total.
                            - nu ma planifici la revizie pentru ora 9.00 si te apuci de masina mea la ora 13.30
                            2. Esti lipsit de caracter
                            - cit am stat la tine la "service" ai birfit si criticat pe toata lumea fie ca o cunosteam fie ca nu o cunosteam pe acea persoana
                            3. Cunostiintele tale despre masini sincer lasa de dorit.
                            - la 2 zile dupa ce am facut revizia la tine mi-ai blocat injectoarele. Ma bazez pe constatarea pe care am facut-o la 2 service-uri in care se specifica clar ca datorita proastei prestari acestea s-au blocat. Imi pare rau ca nu ti-am cerut factura ..... acum erai in faliment.(dar nu este timpul pierdut).
                            - Sub nici o forma nu am vrut sa-mi faci gratis dar nici sa platesc 20 milioane dupa prestarea ta nu este normal.
                            - De ce cind te-am sunat sa-ti spun ce ai facut nu ai mai raspuns la telefon? spune sincer daca ai curajul de cite ori a sunat telefonul tau cind eram la tine si vedeai cine te apela si nu raspunde-ai? Ai curajul sa spui?

                            Comment


                            • leony69_ro cum adica s-au blocat injectoarele dupa revizie?ce revizie ai efectuat?S-a umblat la sistemul de injectie?

                              Si apropo !Ce ma bucura pe mine e ca in viitorul apropiat diagnozele auto se vor face numai online cu serverele tehnicienilor marcilor respective si astfel o sa dispara toate bombitele de "service-uri" cu toti "specialistii" lor.De fapt daca ne uitam putin in jur tot cei care cauta lucruri ieftine gasesc probleme .Asa ca va urez o zi buna
                              Last edited by victor80; 3 October 2009, 09:51. Reason: Automerged Doublepost

                              Comment


                              • salut datimi un servis ieftin si bun sa schimb bucsaraia sau un meserias

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google