Il stiu cum sa nu !! credeam ca este vorba despre altcineva de aceea am intrebat!! Sper sa vi duminica sa ne facem si noi o impresie YNG !! cat despre DVl nu stiu ce anume si-a facut la bebe!!
Discutii generale si diverse despre orice ale membrilor LC Mioveni.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Remapare
150ron/iar consumul nu l-am facut,nu am avut timp.Oricum azi face si KTL o proba cu YNG si poate pe viitor va face si el o remapare,acum deocamdata-i criza...Originally posted by Bosketel View PostCati bani ti-a luat ?? Si la consum esti multumit ??
Oricum sunt multumit de cum merge YNG proaspat remapat.Poate ne vedem duminica la intalnire.Va salut prieteni.
Revin:bebe a spus ca :
1-daca merg in regim normal consumul scade cu 0,5%
2-daca conduc mai agresiv(alergata) consumul creste cu 0,5%
Acum ramane de vazut si.............de calculat......?Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Mah ce sa zic se cunoste resoftarea la YNG(am facut un mic test drive cu el
) si se intinde si are tinuta buna la drum, cea ce ma bucura mai mult e ca nu se mai plafoneaza, ca eu ma rog mereu cand intru in depasiri sa nu se plafoneze
....si isi merita bani
Bamse eu daca ma chinui iti scot consum de 5,5% cu usurinta la a mea
....
sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
bosketel,nu se sparge.despre consum nu mai spun nimic ca va speriati.cam 8,5-9 pe oras in regim impiedicat.10,5 galop.afara...6,2 pana in 120 si dupa,dumnezeu cu mila.[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment

)

Comment