avem un coleg loganist, care are service in regim propriu, si poate, iti face el revizia, cu materialele tale. Pretul pe manopera, este decent.
Paul taxi id de forum.
Paul taxi id de forum.

,m-ar interesa ceva magazine de piese bine,originale neoriginale,nus sa fie bune. Multi zic ca Autostefan ,dar eu nu prea am incredere.............si un mecanic bun sau un service......ceva de genul. Apropo 9 km de Piatra Neamt am garaj cu canal cu tot ce trebe,platforma de beton,lumina daca aveti vreodata nevoie 0747305798

Oricum la revizie o sa schimb multe la ea. Toate lichidele (racire, frana, ulei) completare cu freon, banuiesc ca si articulatii, bielete, placute de frana, plus o tona de reglaje la tamburi, senzori frana, trebuie schimbat cablul de acceleratie. Eu ma astept la o suma de ordinul a 1000 - 1500 RONi + ca trebuie sa-mi iau 4 cauciucuri noi. La asa putini km nu a fost menajata oricum, mai ales in ultima vreme de cand fac naveta cu ea, stie pe de rost toate gropile din Piatra Neamt
)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment