Tuning Logan / Zona Tehnica
Collapse
X
-
N-ai citit bine! Farurile nu sunt facute cu fibra in interior. Vitrina din interior de la far e de la audi A5 si putin modificata.Originally posted by vyp75 View Postam studiat site-ul lor, sunt facute de om sunt desfacute si modificat cu fibra interiorul farului
mai are unul cu rosu in loc de griul acela din far
http://www.drive2.ru/cars/renault/logan/
Mie imi place oricum ce vad la ei.
Leave a comment:
-
nu-i ala cu motor de 1.8 facut din bloc de 1.4 si interne de 1.6 si care mai si merge?
oricxum, domnu bolo, daca tie ti se par frumoase masinile alea cu bot tip gura de canal, doar ca au ajuns in show-uri, tin sa te informez ca faptul ca cineva ajunge nebun sef la ospiciu, nu-l face normal
e chestie de gusturi si nu la toti ne plac gurile de canale sau colacelede buda, indiferent ce marca ar purta. cu atat mai mult nu ne plac buzile cu capace de canal...
Leave a comment:
-
pai nenea asta o fi ms 44 emy? zic si eu nu stiu. imi cer scuze daca nu e elOriginally posted by vladk2k View PostUite și un românaș de-al nostru pe site-ul lor, cu un Logaudi: http://logan-tuning.ru/image.php?src...ri/full/35.jpg
Leave a comment:
-
in primele 3 poze imi place ce vad restul parca nu se potrivesc atat de bine
Leave a comment:
-
si eu mi-as dori cum e cel din primele 3 poze, poate se gaseste vre-un user cu neamuri prin tara vodkai sa faca ceva comert cu produsele astea :P
Leave a comment:
-
TARE ce sa zic, ( e ca in bancul ala: Dori si un baton cu ciocolata?; Da chiar as dori 2; Din pacate nu avem asa ceva)
Leave a comment:
-
Eu doar făceam puțin haz de faptul că la „galerie” au logane de prin românia în prostie, și nu cred că posesorii lor au folosit echipament de la logan-tuning.ru . Pe de altă parte asta mă face să cred că nu e un site deloc „ok”, și m-aș feri deci să cumpăr de la ei.
Într-adevăr farurile alea arată foarte bine, și taman pe alea nu le găsesc la rusnaci pe site...
Leave a comment:
-
Wooooow vreau si eu farurile din primele poze....... sunt suuuuperbee
Leave a comment:

Leave a comment: