Tuning Logan / Zona Tehnica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• LEOMCV
    replied
    Mai ales pe pomelnic ))

Leave a comment:

• bitza_bik
    replied
    asa m-a atras pe mine si alex si acum ne respinge:-))cel mai bun sfat.te duci la stadion la intalnire si pui masina ta langa una cu lupe.faceti o paralela si apoi...jur ca aduci un bax de bere ca nu te-am lasat sa iti iei.si ne mai scrii si pe pomelnic

Leave a comment:

• LEOMCV
    replied
    La Angel ma atrage design-ul, zic eu superior lupei. Totodata stiu ca lupa-i mai eficienta si mai durabila...RAMANE sa decid...

Leave a comment:

• alexutzu
    replied
    leo nu stiu daca ai vazut pe alte treaduri da ff multe persoane pun lupe in far stock...iti dai seama ca nu e ceva de marketing..ideea care sunt banii tai decizia ta...eu doar tiam dat o idee ca ii cheltui zic eu cu cap...mai bine ma strangi inca 2 luni si cu 600-700 ai lupe si montate

Leave a comment:

• bitza_bik
    replied
    cea mai inteleapta fraza.bravo .cea mai buna alegere.

Leave a comment:

• LEOMCV
    replied
    Bai, baieti, Mioveniu` imi spune: I-ati, ba, ca are si KTL-u si vede perfect cu ele, iar Pitestiu` spune: Nu-ti lua, ba, ca dup-aia mergi ca orbete Scaloi. Eu stiu ca Lupa in far stok cu xenon este mai buna decat angel eyes, dar momentan e vorba e bani. Pana la coada (vb lu` Penescu) le las dracu` asa pana strang bani pentru lupa in far stock. )

Leave a comment:

• alexutzu
    replied
    bine leo atunci inseamna c toti cei care au spus ca pe astea cu lupa se vede prost cu bec normal....sunt oameni care nu stiu...chiar te rog sa iti cumperi si sa nu iti pui xenon si sa mergi cateva sapt doar noaptea si vb apoi..inseamna ca eu mi-am pus asa de fita...si am dat banii de pomana...ca se vdea bine asa cu bec normal
    aaa si nu e problm cu reglaju...daca te pricepi poti sa le faci chiar tu da e putin mai greu

Leave a comment:

• CRISTYpuff
    replied
    KTL are angel fara xenon...

Leave a comment:

• LEOMCV
    replied
    Are cineva de la Mioveni angel eyes fara xenon, reglate bine si n-are probleme. N-am retinut cine, dar o sa-l mai intreb pe George o data.

Leave a comment:

• alexutzu
    replied
    doar steet stormu sunt legale....restul...iti dai seama ca nu...pai vezi ma petre dai max 3 mil pe mega drive noi
    si 450 pe steet storm sh la amandoua tre sa pui xenon ca altfel esti chior...acu cu ledurile e si in functie de noroc

Leave a comment:

• DISSSEL
    replied
    BAI BAIETZI EU NU PRICEP DE CE DRACU CUMPARATI FARURI DE IXSPE MILIOANE LA CARE MAI DAI NUSTIU CAT PE ALTE BECURI (CA ALEA CU CARE VIN SUNT CHIOARE) DUPA CARE BINENTELES DAI ALTI BANI SA SCHIMBI LEDURILE CA SE ARD REPEDE IAR DACA REUSESTI SA TRECI PRIN TOATE OPERATIILE DREBUIE BINENTELES SA CHELTUI ALTI BANI CA SA LE REGLEGI........oare sunt omologate???

Leave a comment:

• cosmin_uau
    replied
    salut baieti eu am o solenza si am si xenoane cu lupa dar nu am gasit pe nimeni in pitesti kre sa stie sa puna asa ceva

Leave a comment:

• LEOMCV
    replied
    Daca tu zici...asa sa fie

Leave a comment:

• bitza_bik
    replied
    amin.cand spun eu ca e sefu ledurilor....

Leave a comment:

• LEOMCV
    replied
    Mersi mult Alex!!!

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google