Tuning Logan / Zona Tehnica
Collapse
X
-
pai, tocmai asta e ideea. am vrut sa imi pun xenoane pe proiectoare. am cumparat H11. am fost apoi la cineva sa mi le puna si nu se potriveau in soclul respectiv. asta este si motivul pt care intreb aici.
Leave a comment:
-
esti sigur? si ce becuri sunt daca nu's h11?? cele de fabrica au sigur 100% h11. ti-am zis , din 2004 pana in prezent dacia are doar un singur model de proiectoare. pana si dusterul are aceleasi proiectoare. mai documenteaza-te , nu de alta, dar poate ajungi sa comperi, si cine stie pe ce dai banii. be careful !
Leave a comment:
-
proiectoarele sunt aceleasi de la solenza pana in prezent. becuri h11
Leave a comment:
-
Pentru proiectoarele de Logan facelift, ce becuri exista? Cele de pe faza 1 nu se potrivesc.
Leave a comment:
-
Alex tot la pilot le rezolvi..cand vrei sa te apuci de treaba ma suni
Leave a comment:
-
nu a fost cu rautate.poa nu m-am exprimat eu bine.oricum e bine ca ai pus pozele.ideea e chiar buna pt cine nu are a.c.
Leave a comment:
-
nu am pus pozele special pentru cineva... era o idee
la cei care nu au ac merge... si pentru restul se gaseste solutie...
Leave a comment:
-
Va multumesc baieti. Curand sper sa pot rezolva acest aspect.
M-ar mai interesa sa scap de incuietorile de la usi si de la portbagaj, ceva gen clean-look. Unde as putea face treaba asta si cam la ce pret ar ajunge?
Leave a comment:
-
mc_alienu poti pune ca la tine doar daca e masina coaja.la cei cu a.c.nu il poti trage acolo,nu este suficient loc.alexAXL nu are treaba rar-ul cu tine garantie nu pierzi .stiu ca sunt omologate filtrele.
Leave a comment:
-
si sa isi ia aer ceva mai rece il pui asa...
Leave a comment:
-
Ar mai fi o problema, sau doua..
Se pierde garantia la ceva? (motor probabil)
Vor fi probleme cu rar, itp?
Nu ma pricep in chestii de gen, de aceea intreb.
Leave a comment:
-
Te duci la pilot in bascov,ei au si tubulatura si filtre si le si monteaza.
Iar burete d-ala cu aluminiu gasesti pe la bricostore.
Leave a comment:

Leave a comment: