Tuning Logan / Zona Tehnica
Collapse
X
-
Si cam pe la ce magazine gasim asa ceva? In pitesti nu tin minte sa fi vazut asa ceva, de calitate...poate numai ''chiciuri''
-
Tubulatura 170lei si filtru undeva la 150lei,Raid.Poti monta si un filtru de 50lei dar pentru siguranta ta mai bine pui ceva de calitate.
Apoi ca sa nu ai probleme cu incalzitul tubulaturii izolezi frumos c un burete cu aluminiu pe el ca in poza.Attached Files
Leave a comment:
-
Cat m-ar duce sa pun un filtru sport, cu tot cu instalatie si montaj? Dar sa fie piese ceva mai de calitate, sa nu am probleme apoi cu motorul (praf, mizerii, etc).
Multumesc
Leave a comment:
-
Carub am si eu si sunt tare multumit
Si nu suna rau deloc, plus cai ai si silencer pe ea.
Oricum sa trimiti poze + filmulete dupa ce termini.
Leave a comment:
-
De la anu...vreau sa o finalizez in proportie de 80%...din ceea ce mi-am propus eu...
Leave a comment:
-
Atunci lasa pe stanga finala stock cu tips si pe dreapta finala mai silentiasa cu tips.Si te duce si mai ieftin si se aude si bine.Stiu 2 logane facute asa cu finala stock pe stanga si pe dreapta finala semi-sport si se aude super,infundat asa,deloc galagios.
Leave a comment:
-
Da Cosmin dar..sti si u cum suna borla ca doar ai pe masina si cum suna carub..+ ca s-ar putea sa urle ca dreaq cu 2 finale carub.
Leave a comment:
-
400 una... e mult ... vii in vitan dai 400 pe 2 carub si apoi le montezi cu 2 mil
Sau iei 2 tobe stelco cu 2 tipsuri si iesi si mai ieftin
Leave a comment:

Leave a comment: