Tuning Logan / Zona Tehnica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• al!n
    replied
    Originally posted by LEOMCV View Post
    Vreau sa scoata la fel pe amandoua...au solutii cei de la Pilot...Doua Finale Borla mi-as dori
    e in jur de 400lei o finala borla tipsurile din imagine cam 150lei bucata +traseu si manopera.
    Cel mai bine trimite-i un PM userului cosminpilot si i-ti va zice el exact.

Leave a comment:

• LEOMCV
    replied
    Si eu le zic da, ca sunt un smecher si e facuta pe comanda ) Glumesc :P
    P.S.: Nu mi se mai aprinde proiectorul de pe stanga O fi becu sau altceva?

Leave a comment:

• DISSSEL
    replied
    Au solutii la pilot...da o sa te opreasca caschetosii si o sa sa te intrebe "masina d-voastra are 2 evacuari din fabrica?"

Leave a comment:

• LEOMCV
    replied
    Vreau sa scoata la fel pe amandoua...au solutii cei de la Pilot...Doua Finale Borla mi-as dori

Leave a comment:

• hack23
    replied
    @alex si crezi ca partea cu bagatu picioarelor ude pe sub bord in dreapta are vreo legatura?

Leave a comment:

• alexutzu
    replied
    Scoate becu din soclul farului si dai semnal dreapta mi s-a mai intamplat si mie tot pe dreapta
    am scos becu si si-a revenit
    @leo...ideea e sa fie si functionala...ca daca pe una iese mai mult fum decat pe cealalta se vede urat...eu sunt de parere ca pui degeaba ca nu are loganu motoru asa de mare incat sa fie nevoie de 2 tobe...da daca tie iti place..
    Last edited by alexutzu; 28 December 2010, 11:11.

Leave a comment:

• hack23
    replied
    Salutare. Aseara cand veneam de la stadion, nu stiu ce s-a intamplat ca nu mai semnalizeaza dreapta..
    Stanga merge ok, in dreapta nimic. Cand dau, nu face nimic.
    Daca pun avariile, se aprind toate becurile.
    S-o fi ars vreo siguranta?
    Mentionez ca prietenu cu caer am fost la stadion, chiar inainte n-avea ce face si a bagat picioarele pe sub bord. Trece vreun fir pe acolo? O sa ma uit maine sa vad daca e ceva scos sau rupt.
    Mersi.

Leave a comment:

• LEOMCV
    replied
    Banuiesc ca ma duce dublu fata de pretul normal pentru montarea unei tobe sport.

Leave a comment:

• verginio
    replied
    mergi la pilot//arat f bine in poza

Leave a comment:

• alexutzu
    replied
    cel mai bine suni la pilot si intrebi...

Leave a comment:

• LEOMCV
    replied
    Cat credeti ca voi decarta la Pilot pentru nebunia asta? Logan MCV Exhaust.jpg

Leave a comment:

• cos_min_i
    replied
    WD40 gasesti mai peste tot ..le lasi putin la in inmuiat

Leave a comment:

• AlexAXL
    replied
    O intrebare intrebatoare. Cu ce pot inlatura rugina de pe niste prezoane? Exista vreo solutie speciala?

Leave a comment:

• metall
    replied
    Subscriu...

Leave a comment:

• AlexAXL
    replied
    Foarte corect ce zice alexutzu, ideea este sa nu o forjezi pe langa politisti..asteapta si tu pana dupa ce treci de ei...si eu am tot de la PILOT toba Borla, e cam la limita cu zgomotele, dar incerc sa ma fac neremarcat cand trec pe langa SIRENARI

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google