Tuning Logan / Zona Tehnica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• viorelu
    replied
    Tocmai daia,ca nu te-au mai vazut demult

Leave a comment:

• alexutzu
    replied
    da mine ma???pai la cat de des ies eu cu ea nu au de ce

Leave a comment:

• viorelu
    replied
    Originally posted by alexutzu View Post
    alex lasai ma pe astia cu semi-sportu lor...trebuie galagie cat mai multa galagie...(glumeam)...de ex dnf-u are semi sport la fel si cia...nu se aude ff tare ca sa trezeasca suspiciuni asa ca a mea:P
    ...pai si te mai miri de ce tot intreaba Politia de tine

Leave a comment:

• AlexAXL
    replied
    Poate ca ar trebui sa aud diferentele intre tobele astea, fie ele ''semi sau nu'' sport. Si poate ca o sa am ocazia la voi sa le aud :p
    Daca nu, o solutie ar fi cum a zis alin, sa ma duc la cei de la Pilot sa 'probez'.

Leave a comment:

• alexutzu
    replied
    alex lasai ma pe astia cu semi-sportu lor...trebuie galagie cat mai multa galagie...(glumeam)...de ex dnf-u are semi sport la fel si cia...nu se aude ff tare ca sa trezeasca suspiciuni asa ca a mea:P

Leave a comment:

• al!n
    replied
    Tobe semi sport face doar borla.Eu am dat 380lei fara tips pe ea.Si mai ai avantaju ca la pilot poti proba tobele sa vezi care suna cum iti place inainte sa cumperi una.
    Last edited by al!n; 2 November 2010, 15:05.

Leave a comment:

• AlexAXL
    replied
    O sa dau un sprint pana acolo, numai sa si nimeresc unde trebuie

Leave a comment:

• alexutzu
    replied
    alex mergi la panoramic ca gasesti acolo cu silencer

Leave a comment:

• DISSSEL
    replied
    depinde de gustul fiearuia eu am borla 450ron de 5 ani ...poate ne ajuta cosmin de la pilot cu un sfat

Leave a comment:

• AlexAXL
    replied
    As merge pe una cu silencer. Conteaza producatorul? Sau pot sa imi iau din ce am vazut pe Internet la niste preturi mai mici 150-400 RON?

Leave a comment:

• DISSSEL
    replied
    o toba semi sport...de ori ce producator
    sau una sport cu silencer....si o urlii cand vrei)

..e zona tehnica..ai nimerit perfect
    Last edited by DISSSEL; 2 November 2010, 11:31. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• AlexAXL
    replied
    Nu am stiut unde sa pun intrebarea asa ca m-am gandit sa o postez aici. Ce toba imi recomandati pentru un sunet nici prea agresiv (in sensul sa nu se declanseze de la o posta alarmele) nici prea stock? Eventual, ceva cu silencer?

Leave a comment:

• hack23
    replied
    nu.. vor sa o bage si pentru autoturisme.. adica asa am inteles
    "Daca de la 1 noiembrie intra in vigoare prevederile conform carora transportatorii sunt obligati sa aiba cauciucuri speciale pentru fiecare sezon, se pare ca nici autoturismele nu scapa. Parlamentarii au introdus noi prevederi in proiectul legislativ de modificare a codului rutier ce vizeaza masinile de toate felurile. Asadar, se pare ca in aceasta iarna, trebuie sa fim dotati cu anvelope dedicate sezonului rece!"

Sursa: http://www.*******.ro/legislatie-aut...zisa-7588.html
    in loc de stelutze, 4.t.u.n.i.n.g (fara puncte)

Leave a comment:

• DISSSEL
    replied
    Hecule legea cu gumele de iarna este data pentru transportatori
    ...vreu si eu 2 gume de iarna daca are cineva de vanzare

Leave a comment:

• viorelu
    replied
    Vad ca unii colegi ma intreaba daca mai am filcorul ...NU...uite aici ca nu mai e.e altu

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google