Tuning Logan / Zona Tehnica
Collapse
X
-
...pai si te mai miri de ce tot intreaba Politia de tineOriginally posted by alexutzu View Postalex lasai ma pe astia cu semi-sportu lor...trebuie galagie cat mai multa galagie...(glumeam)...de ex dnf-u are semi sport la fel si cia...nu se aude ff tare ca sa trezeasca suspiciuni asa ca a mea:P
Leave a comment:
-
Poate ca ar trebui sa aud diferentele intre tobele astea, fie ele ''semi sau nu'' sport. Si poate ca o sa am ocazia la voi sa le aud :p
Daca nu, o solutie ar fi cum a zis alin, sa ma duc la cei de la Pilot sa 'probez'.
Leave a comment:
-
alex lasai ma pe astia cu semi-sportu lor...trebuie galagie cat mai multa galagie...(glumeam)...de ex dnf-u are semi sport la fel si cia...nu se aude ff tare ca sa trezeasca suspiciuni asa ca a mea:P
Leave a comment:
-
depinde de gustul fiearuia eu am borla 450ron de 5 ani ...poate ne ajuta cosmin de la pilot cu un sfat
Leave a comment:
-
As merge pe una cu silencer. Conteaza producatorul? Sau pot sa imi iau din ce am vazut pe Internet la niste preturi mai mici 150-400 RON?
Leave a comment:
-
Nu am stiut unde sa pun intrebarea asa ca m-am gandit sa o postez aici. Ce toba imi recomandati pentru un sunet nici prea agresiv (in sensul sa nu se declanseze de la o posta alarmele) nici prea stock? Eventual, ceva cu silencer?
Leave a comment:
-
nu.. vor sa o bage si pentru autoturisme.. adica asa am inteles
"Daca de la 1 noiembrie intra in vigoare prevederile conform carora transportatorii sunt obligati sa aiba cauciucuri speciale pentru fiecare sezon, se pare ca nici autoturismele nu scapa. Parlamentarii au introdus noi prevederi in proiectul legislativ de modificare a codului rutier ce vizeaza masinile de toate felurile. Asadar, se pare ca in aceasta iarna, trebuie sa fim dotati cu anvelope dedicate sezonului rece!"
Sursa: http://www.*******.ro/legislatie-aut...zisa-7588.html
in loc de stelutze, 4.t.u.n.i.n.g (fara puncte)
Leave a comment:
-
Hecule legea cu gumele de iarna este data pentru transportatori
...vreu si eu 2 gume de iarna daca are cineva de vanzare
Leave a comment:

Leave a comment: