Tuning Logan / Zona Tehnica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• al!n
    replied
    Odata ce te avanti in modificari fiecare cal costa din ce in ce mai mult
    Un mic exemplu-softul-1mil jum-2>5cp
    Evacuare completa(serpi traseu tobe) aprox 20mil>2-3cp
    Traseu admisie(ceva mai de Doamne ajuta)-2-3mil>0.5cp
    Si tot asa.
    Si apoi dupa toate tiganiile existente ca sa mearga masina blana tre si un soft pe dyno, alte 8-9mil ca sa scoti si cea mai mica umbra de cal putere din masina.

Cine-i ala bitza?
    Last edited by al!n; 31 July 2011, 03:55.

Leave a comment:

• bitza_bik
    replied
    seba nu mai taia elanu la lume,lasa-i sa spere.e un mic ajutor sofu.e primul pas.mai stiu eu unu de pe aici cu logan rosu care m-a turuie la cap de cativa ani si a inceput cu soft.acu nu mai ai loc la el de axa ,balauri,admisii si toate cele.asa se invatza anumite chestii.experimentezi si vrei mai mult.si exact cum ai zis :la 150 ron ..e cea mai ieftina crestere de putere.acu sa nu se inteleaga ca daca bagi 6 milioane castigi 20 cp

Leave a comment:

• al!n
    replied
    Normal, daca schimbi evacuare admisie etc tre si o resoftare.
    Nu or fi 7-8 dar 5 tot sunt la 16v

Leave a comment:

• Seba
    replied
    mai taie un pic, ca-i cam mult... oricum, pt 150ron, se merita, comparativ cu alte metode. si pana la urma, pe orice cale ai apuca-o cu tuning-ul, tot ajungi la softeala.

Leave a comment:

• al!n
    replied
    Tinand cont de raportul pret-putere se merita.Altii baga zeci de milioane pentru aia 7-8cp.

Leave a comment:

• BoBynel
    replied
    Si se merita pentru 7-8 cai ?

Leave a comment:

• alexutzu
    replied
    pai mai pune 7-8 la cati ai tu acum...atat poti scoate din benzinare

Leave a comment:

• BoBynel
    replied
    Va salut , sunt nou pe aici si as avea si eu o intrebare , sau mai multe sa incepem cu inceputul.Am un logan 16 16v si m-ar interesa o resoftare , intrebarea mea este cam la cati cai o pot ridica ?

Leave a comment:

• bitza_bik
    replied
    multam alin.a
    stiam ca gasesc raspuns la tine cu privire la bujii si fise.sa te gandesti cu ..balaurii

Leave a comment:

• al!n
    replied
    Ngk Iridium.
    Eu d-astea am.Si cica sunt garantate si 90.000km.

Leave a comment:

• bitza_bik
    replied
    intrebare ..mai mult pt alin sau alex:ce bujii bune gasesc?

Leave a comment:

• LEOMCV
    replied
    Au pus la socoteala xenoanele si ca mergeam cu proiectoarele aprinse, in conditiile in care nu era ceata.

Leave a comment:

• alexutzu
    replied
    da eu nu inteleg ce ai atat de iesit din comun...au pus la calcul si xenonu si faptu ca mergeai cu el la proiectoare?ca nu inteleg...ca tu roti mari n-ai farurile sunt omologate...poate doar toba sa te beleasca...au innebunit draq ...nu mai au bani

Leave a comment:

• LEOMCV
    replied
    Mi-au facut calculul la tot ce am eu pe masina plus ca mergeam fara centura ))

Leave a comment:

• alexutzu
    replied
    subscriu si eu...pro la dat jos catalizator...eu fara soft facut..pot sa zic ca se simte ceva fara el..martoru inca nu s-a aprins...
    partea mai nasoala e cu rar-u daca iti pune noxele e cam nasol....cu itp-u se rezolva
    offf...leo pentru ce naiba au vrut sa-ti dea 13 mil??

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google