If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Odata ce te avanti in modificari fiecare cal costa din ce in ce mai mult
Un mic exemplu-softul-1mil jum-2>5cp
Evacuare completa(serpi traseu tobe) aprox 20mil>2-3cp
Traseu admisie(ceva mai de Doamne ajuta)-2-3mil>0.5cp
Si tot asa.
Si apoi dupa toate tiganiile existente ca sa mearga masina blana tre si un soft pe dyno, alte 8-9mil ca sa scoti si cea mai mica umbra de cal putere din masina.
seba nu mai taia elanu la lume,lasa-i sa spere.e un mic ajutor sofu.e primul pas.mai stiu eu unu de pe aici cu logan rosu care m-a turuie la cap de cativa ani si a inceput cu soft.acu nu mai ai loc la el de axa ,balauri,admisii si toate cele.asa se invatza anumite chestii.experimentezi si vrei mai mult.si exact cum ai zis :la 150 ron ..e cea mai ieftina crestere de putere.acu sa nu se inteleaga ca daca bagi 6 milioane castigi 20 cp
mai taie un pic, ca-i cam mult... oricum, pt 150ron, se merita, comparativ cu alte metode. si pana la urma, pe orice cale ai apuca-o cu tuning-ul, tot ajungi la softeala.
Va salut , sunt nou pe aici si as avea si eu o intrebare , sau mai multe sa incepem cu inceputul.Am un logan 16 16v si m-ar interesa o resoftare , intrebarea mea este cam la cati cai o pot ridica ?
da eu nu inteleg ce ai atat de iesit din comun...au pus la calcul si xenonu si faptu ca mergeai cu el la proiectoare?ca nu inteleg...ca tu roti mari n-ai farurile sunt omologate...poate doar toba sa te beleasca...au innebunit draq ...nu mai au bani
subscriu si eu...pro la dat jos catalizator...eu fara soft facut..pot sa zic ca se simte ceva fara el..martoru inca nu s-a aprins...
partea mai nasoala e cu rar-u daca iti pune noxele e cam nasol....cu itp-u se rezolva
offf...leo pentru ce naiba au vrut sa-ti dea 13 mil??
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: