Asa mai merge
)....ce sa mai trebuie sa stii sa si pierzi....cu gume bune si cu jante pe 14 imi tragea si mie mult mai bine...nu trebuie sa gasesc scuze...decat ca am ramas umpic uimit ca stiam ce se intampla cu cry-u din experientele trecute si sa fii invins ramai uimit...ma asteptam sa am probleme dar au fost destul de grave
))
)....unu e un tov de al meu care l-am batut de fiecare data( cry-u stie de el ca s-au dat si ei si a fost de fata cand l-am batut pe asta cu 1.6 de mai multe or) si l-am mai dat pe odata intr-o vineri la curse pe un baiat tot cu un logan de 1.6, cred ca e din logan club, ii regla mai de mult tachetii lu GMC la sala. Deci tutacheastept vara si te trec pe lista ca pe iarna nu am sanse
)
)
sincer nu ma asteptam la rezultatele alea...nici cu bzn nici cu solenzele...cu alex de 2 ori m-am dat..de 2 ori m-a batut...prima data o aripa a2a oara o masina si am zis clar nu mai are rost sa ma dau...si solenza eu am mers si mi s-a parut destul de fasneatza...oricum ma oftic ca nu am fost mai multe masini...sa incerc si cu un 1.6...
sincer nu ma asteptam la rezultatele alea...nici cu bzn nici cu solenzele...cu alex de 2 ori m-am dat..de 2 ori m-a batut...prima data o aripa a2a oara o masina si am zis clar nu mai are rost sa ma dau...si solenza eu am mers si mi s-a parut destul de fasneatza...oricum ma oftic ca nu am fost mai multe masini...sa incerc si cu un 1.6...
), aseara "mi-ai dat de-mi tiuia"
)..eram constient ca nu o sa fac treaba dar m=ai julit bine
)
)) Incepe sezonul de patinaj artistic cu masina...ne gasim pe la sala
)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment