ti ai gresit vocatia domnu` cristi..te asteptam pe la nunta cand o fii cazu`..;))) fara 2 lazi de wiskane`..nu mere` nu i asa?
) frumos! felicitari!!
) frumos! felicitari!!
.. si 2) as avea o propunere pe care as vrea sa o pun la vot ..implicit sa va aduc la cunostiinta ..aici in prima faza, caci din ce am observat!! e mai utilizat acest mediu, implicit gradul de frecventare este mai ridicat decat cel al prezentei la intalniri..cel putin pana la momentul dat!?..deci despre ce este vorba:
asa ca...am considerat ca e ok sa fac si mentiunile acestea..ca si suport suplimentar. multumesc pt ..intelegere.
)!! ok... din pacate domnisoara e de fel din breaza..insa..in caz ca ne hotaram..ce si cum pot sa ma duc si sa o aduc..sau sa fac pe ghidul..
. si din ce am inteles..poate ca mai vine si cu ceva ajutoare..?!
) cine stie?!
)
)
..ce crezi ..ca nu mi as fii dorit sa apara? oricum..stai linistit..ca de pozitiv primita ideea..eu personal ma duc si o aduc.!! ok?..oricum..ca si eventualitate..am lasat toate datele de contact..si in caz ca vrea sa ne faca o vizita maine..stie pe cine sa sune;)!! apropo..o sa am nevoie pt ea de niste stickere. multumesc frumos.
:We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment