saracul Ion, acum cu doua probleme ,asa ceva............

am patito si eu duminica ce a trecut,veneam de la tara si la intrarea in Sibiu de la aeroport am incasat amenda si 4 puncte ptr depasirea vitezei cu 21 km ,adica am luat radarul,ascuns prin mormanele de linga vama sibiu,atentie ptr alti colegi ,cel putin sa nu mai pateasca si altii...asta este,, amenda de 134 lei si 4 puncte ,nu strica sa le dai, dar sa nu le ai...
tot duminica veneam de la Gura Raului si erau de paza baietii cu radarul in parcare la vama
i-am salutat si am mers regulamentar. Dupa ce am puscat un radar de 117km (47km peste limita legala) 6 puncte si 360lei
in august 2010 am stat cuminte... oricum in 7-8 ani de sofat era cazul sa cotizez si eu cu ceva la stat... Partea proasta era ca mi-au dat amenda de ZIUA MEA
ca nu arata prea bine usa din spate...
)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment