pai sambata la aceeasi ora? o sa mai vb si cu ceilalti sa le transmit

Intalniri LC Slobozia

Collapse

This is a sticky topic.

X
X
- 

marian...ideea a fost ca eu am facut pollul ala si am vorbit cu turturel de stickere...nu am dat la nimeni in cap...cand a fost vorba de stickere...cu mine vorbise primu si ii zisesem ca vreau si sa aflu dupa k numai are...in 1 rand si in a2-lea rand nu am dat in cap ca am facut pollul ala....acolo lumea isi exprima parerea
 Comment
- 

2.Alex_77_marius
 Nu prea am mai frecventat topicul zilele astea din motive pe care majoritatea le cunosc deja
 Comment
- 

Ce se mai invarte in Slobozia asta?Ati murit gata vi sa dus aerele de LoganClub? nu o sa mearga asa frate sincer si cu parere de rau va spun
 Comment
- 

Din spusele colegilor de la Galati am inteles ca a fost super misto io eram cu masina demontata prin toata parcarea ca am si uitat ca e 30 MaiOriginally posted by sorin_pss View Postcum a fost la Calarasi, baieti? Prima iesire in grup, sub sigla LOGAN CLUB IALOMITA? Asteptam poze de la eveniment  
 Comment
- 

man, sincer am fost l prima intalnire in slo..mi am pus sticker.. am tinut legatura cu sweetboy89(florian) si noi 2 am mai iesit.. dar restul???wtf it`s happend??unde sunteti fratilor?sincer daca se face sectiunea ialomita va fi cea mai mare prostie!! Slobozia trebuie sa se numeasca. miu.. nici u nu prea ai dat semne de viata!te am mai vazut ultima oara erai cu gtf.. intalnire logan club nu trebuiesc privite ca o oportunitate de a ne face clubul slobozia..sunt pur si simplu intalniri de placere si cu cat mai multe cu atat mai bn!!florian stie.
 Comment
- 

Te rog sa nu vorbesti in necunostinta de cauza si mai ales in numele altora.Florian stie destul de bine ca masina mea a fost plesnita peste parbriz de propria-i capota si am fost ocupat cu reparatiile,masina a fost prin service vreo 3 zile abia astazi am reusit sa o scot.Sambata voi fi prezent la orele 18:POriginally posted by sweetboy View Postman, sincer am fost l prima intalnire in slo..mi am pus sticker.. am tinut legatura cu sweetboy89(florian) si noi 2 am mai iesit.. dar restul???wtf it`s happend??unde sunteti fratilor?sincer daca se face sectiunea ialomita va fi cea mai mare prostie!! Slobozia trebuie sa se numeasca. miu.. nici u nu prea ai dat semne de viata!te am mai vazut ultima oara erai cu gtf.. intalnire logan club nu trebuiesc privite ca o oportunitate de a ne face clubul slobozia..sunt pur si simplu intalniri de placere si cu cat mai multe cu atat mai bn!!florian stie.
 Comment
- 

abia astept mai vine fratilor careva la kaufland in parcare la ora 18:00 ??????

sa ii dam un mesaj
 acolo la vot cum sa se numeasca e mai normal logan club ialomita nu parerea mea ca poate mai vin si altii din jud si sa se numeasca LOGAN CLUB IALOMITA.Ca slobozia mai e niste comune din alea prin tara ialomita e mai cunoscuta.ASTA E PAREREA MEA
 Comment

Comment