If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
bah dar nu mai mergem la kaufland ca ati vazut ce gust naspa are cafeaua
Cafea de la Lukoil cik e buna rau iar la cat de "multi" va strangeti voi locurile de parcare nu ar fi o problema e destul de incapatoare.Nu e nevoie de parcarea kauflandului de x000mp pt a parca 2 masini:P
E 2 lei la Lukoil ) scump domle'. Ei vor sa ne gasim prin oras nu la marginea lui. Astept in continuare propuneri cu locuri de intalnire si cu automat de cafea aproape .
La casa armatei nu ar merge?E Anemone acolo aproape imediat tragi pe nas un ceai,cafea sau chiar vin fiert pe timp de iarna.Daca iti e foame ai 2 pizzerii in raza a 100m ;) desi nu cred ca "veniti cu foamea pe voi" la intalnire
a facut cineva unghiu pe unde spre soseaua aia de duce la vama...acum nu mai stiu sigur care din service-uri ca sunt doua...da ma interesez si iti zic ca era multumit de treaba facuta
baieti, unde pot face si eu o reglare a unghiului de fuga...asa ca pentru buzunarul unui bugetar?
Eu la cate suspensii am schimbat l-am facut de vreo 6 ori si mereu la International,plateam cam 80ron.Eu zic sa te duci sa intrebi pe la mai multe serviceuri la ce pret il fac,daca tot ajungi acolo e bine sa te uiti si ce "scule" au.Unii inca mai lucreaza cu aparat dala cu ate si nu au programul pentru logan/solenza.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment