De ce dealeri si service-uri sa ne ferim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Atena
    replied
    Nu ITP la Adras Oltenitei

Am fost sa fac ITP la Adras azi, conform programarii, la ora 10 am. Cand am ajuns inginerul de service mi-a spus ca am intarziat si de aceea a programat alta masina. L-am intrebat cat e ceasul. Raspuns: ,,10.05, trebuia sa fiti la birou, in fata mea, cu actele, la ora 10,,. Degeaba am protestat, nu a vrut sa faca ITP la Loganul meu. Incredibil, dar adevarat. Se intampla la Adras Oltenitei Bucuresti.
    La ce Adras ati fost voi multumiti?

Leave a comment:

• cristy plus
    replied
    De eurocar service alexandria stie cineva.........

Leave a comment:

• arkadyema
    replied
    Cine stie despre Emilian SIBIU??Cum sunt cei de la Service..ma duc cu masina la ei pe 20 mai..nu sunt din Sibiu si nu cunosc pe nimeni aici..Mesaje pe Private sau cum doriti..Thanks!!

Leave a comment:

• tonifieraru
    replied
    Nu recomand servicelul Meridian sud
    am un logan in service de o luna de doua saptamani asteapt un cablu de pt. proiectoare iar azi ma trimit pe mine in targ sa-l cumpar!!!!!!

Leave a comment:

• ice
    replied
    Cand mergi la servis cel mai bine te informezi care e cel mai serios mecanic si iei legarura cu el .iar daca esti multumit de cum isi face treaba ti legatura cu el. daca nu cauti altul

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Dedeman e un dealer serios, chiar daca nu are concurenta pe zona respectiva.
    Chiar se misca repede si au si magazie mare de piese.

Leave a comment:

• brutus
    replied
    Dedeman Bacau multumit 85% ,executie buna a reparatiei ,protejarea cu folii pe durata reparatiei ,dupa care spalare si curatare completa la returnarea masinii,in plus nu mi-a incarcat manopera.Partea rea e ca au zis ca au pe stoc piesele necesare pt reparatie dupa care ma amanat 2 zile pt intercooler.

Leave a comment:

• alex86
    replied
    Nu recomand nimanui sa se duca in Gorj la Lazar Service au personal incompetent. cine vrea mai multe sa citesca"auto-resetarea CB" nici in momentul de fata nu am rezolvat problema in service acum incerc ceva citit pe forum.

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Si omul de la piese si accesorii e de treaba.

Leave a comment:

• iuli81
    replied
    O alta problema la Auto Marcus e ca oamenii aia, in general 40+, sunt plictisiti de viata si chiar de ei. Li se rupe la propriu! Tipul de la receptie caroserii m-a scos azi din minti. A vorbit foarte urat intr-una (facea glume de toata jena cu un coleg) si s-a miscat ca ochiul mortului. Inafara de seful de service si de baietii de la vanzari, PRAF!

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google