A trecut un an. Nu cred ca mai e valabila garantia.
Si nu mai vreau sa am de a face cu asemenea indivizi. Sunt mult prea ordinari ( nu toti, doar majoritatea).
O sa le dau un telefon sa le spun ce parere am eu despre service-urile lor.
Multumesc pt sfat Andrei.
Toate cele bune.
De ce dealeri si service-uri sa ne ferim
Collapse
X
-
Spoiler schimbat acum un an, astazi la spalat s-a luat vopseaua.
Vopsitul s-a efectuat la IPSO otopeni.
Pt probleme de tinichigerie si vopsitorie, sfatul meu este sa va feriti de ei. ( mi-au schimbat si aripa, punandu-mi una usor lovita - niste scarbe).
PS: masina este spalata lunar.
Leave a comment:
-
Am rezolvat cu service Nesti ...Un telefon la vocea clientului si in 48 de ore aveam repartitorul nou montat pe masina !!!
Leave a comment:
-
Originally posted by robram View PostSalutare tuturor!
In judetul Timis eu consider ca Auto Europa este un service serios. Am avut o mica problema cu ulei pe la capacul de distributie si au fost foarte serviabili si corecti.
Am fost foarte multumit de serviciile lor si in continuare daca voi intimpina alte proble (sper ca nu) tot la serviciile lor voi apela.
Leave a comment:
-
Salutare tuturor!
In judetul Timis eu consider ca Auto Europa este un service serios. Am avut o mica problema cu ulei pe la capacul de distributie si au fost foarte serviabili si corecti.
Am fost foarte multumit de serviciile lor si in continuare daca voi intimpina alte proble (sper ca nu) tot la serviciile lor voi apela.
Leave a comment:
-
Poti merge la orice service, in tara sau in strainatate. Nu conteaza unde ai facut revizia.
In Bucuresti, iti recomand Dacoserv sau IPSO.
Leave a comment:
-
Pai si pot sa ma mai duc acum la alt service pt problema asta dupa ce am facut revizia la Nesti? Ma gandesc sa nu imi zica :dute unde ai facut revizia...
Leave a comment:
-
Daca dai de niste mecanici care au chef de munca, schimba repartitorul, fara comentarii. Au fost destule cazuri.
Leave a comment:
-
Am si eu o mica problema...Am fost la revizia de 20 000 la service Nesti Bucuresti.Toate bune si frumoase dar cand i am spus sefului de receptie ca am o bataie pe spate de la repartitor mi a spus ca asa fac toate...Si mi a legat tija cu un colier de plastic.Mentionez ca am mai fost si la revizia de 10 000 tot la Nesti si tot la acelasi sef de receptie dar atunci rezolvarea problemei a fost gresarea repartitorului.Dupa aproximativ 5 000 de km bataia a revenit.Ce pot sa fac pt ca masina este in garantie dar vad ca numai garantie verbala...Lasa ca toate fac asa...
Leave a comment:
-
de service-urile DACIA din zona Brasovului nu stie nimeni nimic? Sau de vreun meşter mai serios? ştiam unul la ASV Auto dar a plecat de la ei (când mergeam la service îmi zicea el ce-a mai apărut nou şi ce ar mai merge pus pe maşină). Acum am rămas "fără aer". Help!!!!Last edited by apliliecii; 29 July 2008, 14:03.
Leave a comment:
Leave a comment: