De ce dealeri si service-uri sa ne ferim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nimeni
    replied
    Mai nou Ipso otopeni au fost preluati de catre opel sau ceva de genul . Acum le zice Union Motors , s-a schimbat numele , persoanele sunt aceleasi. Am pe cineva care a fost cu un logan 1.6 mpi la revizie , pretul cu piesele lor (filtru ulei , aer , polen si ulei ) , 280ron manopera inclusa + spaga la mecanic 20-30ron (d'o bere) ca a facut treaba buna.
    Last edited by Nimeni; 20 October 2010, 13:26. Reason: .

Leave a comment:

• 77tiger
    replied
    salut pe toata lumea de aici!
    am avut ai io un necaz fiind nevoit sa ajung intr/un service din Iasi numit GRANIT RESTILE. Pacat de banii investiti acolo de patron...
    La recomandara unuia de la Astra asigurari Iasi (acolo avea vinovatul polita RCA), am ajuns pentru inlocuire panou spate, capota portbagaj si spoiler la ei... dupa 3 zile m/au chemat sa iau masina si stupoare... Panoul spate doar era indeptat din ciocan si revopsit.... restul facut. Bineinteles ca i/am pus sa dea spoileru jos sa vad cum arata pe dedesubt... Au inceput MArele Tinichigiu si ajutoarele sa ofteze sa suspine, sa/mi spuna ca ei nu au nevoie de fapt de piesele alea si tot asa... Le-am spus ca vin peste 4 zile sa iau masina...
    Au facut/o dar stupoare... am mai gasit si capacelele(de la verificare/umplere) ale instalatiei de aer conditionat scoase... nimeni nu stia nimic!!!! Pana la urma au schimbat si panoul spate dar acum mi/e frica sa nu cada cu tot cu spoiler prin oras.... Oricum nu se mai inchide capota cum trebuie... atinge in spoiler langa tripla de semnalizare stanga....... si dupa ce am plecat pe poarta service/ului am constata ca aveam cu 4 km in plus....

GRANIT RESTILE are dotarea care trebuie dar oamenii se poarta ca niste .... CALDARARI din CIUREA. Am vazut la ei si masinei de lux... Spre exemplu erau 4 care se invarteau cu niste surubelnite in mana si trageau de componentele dintr-un Audi pentru a gasi un releu al alarmei de-ti venea sa le iei pielea si sa le pui sare in urma... bine ca nu i-a vazut proprietarul....
    Oricum dotarea si curatenia din service si amabilitatea de la inceput m-au facut sa raman la ei, dar se pare ca LUPUL INTOTDEAUNA ISI SCHIMBA PARUL... Din cate am mai citit pe aici cam toti se dau mari meseriasi... pana la proba contrarie... Vai de tara asta in care toti ne ... TIGANIZAM desi nu suntem in minoritate!
    Last edited by 77tiger; 17 October 2010, 19:32. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    eu va recomand adrasul baietii,de aproape 3 ani merg acolo sa-mi fac reviziile,se sta linga masina ,consumabilele ti le aduci singur daca vrei si sunt foarte amabili.

Leave a comment:

• neajiji
    replied
    As vrea sa transmit multa multa m*** serus chiajna. Am lasat masina pentru o dauna pe partea stanga (aripa, far, bara) si cand am fost sa o iau am vazut ca aripa era prinsa de carenajul interior cu niste popnituri de metal, suruburile cu care se prindea aripa de caroserie nu erau vopsite, becul de far mi-a fost schimbat cu toate ca am cerut expres sa imi pastreze becurile.
    Cu o alta masina am fost sa imi vopseasca 2 usi, o oglinda, de schimbat parbrizul cand am ajuns acasa am observat ca pe langa cele din deviz mai aveam si un prag vopsit pana la mijloc :|.
    Multa nesimtire in acest service, si totul se rezolva numai cu scandal si amenintari, nu are rost spaga tot la fel de prost iese lucrarea.

Leave a comment:

• grecu george
    replied
    eu am o experienta urata la auto marsus pantelimon dupa 2 saptamani tot nu au rezolvat problema maine sper sa fie gata spre binele lor adica sa nu le fac reclamatii

Leave a comment:

• ionel89
    replied
    La olteanu din CT,au niste preturi piperate

Leave a comment:

• Nimeni
    replied
    Eu am avut de-a face cu Ipso si am zis ca e loc de mai bine , dar nu cred ca voi merge la ei pentru revizie(mai mult ca sigur ca nu) , pentru chestiile pe care mi le-au facut pana acum(am avut masina lovita si mi-au luat niste piese de pe ea , masina fiind noua si au pus ei alte piese sh, ca sa nu mai zic ca acum am observat ca nu mai am acel cauciuc de la suportul de pahare , eu am ph2 , care tot baietii de acolo s-au servit cu el) . Pot sa recomand pe partea de tinichigerie si atat. La revizie ma voi duce fie la AMG Pantelimon fie la Dacoserv , initial alesesem Ipso ca imi era in drum , amg si dacoserv imi sunt peste mana , dar mai bine ma duc la altii decat la ipso . Ah si pe partea de vanzare pot sa recomand Ipso , au fost foarte ok cand am comandat masina (ma refer la perioada de livrare , durata de asteptare , modul de livrare al masinii , interesul celui care mi-a vandut masina in a mi-o prezenta , etc... )

Leave a comment:

• ParuLuScorilo
    replied
    Originally posted by PCH View Post
    asa este,dar exista si cifre,dacoserv sta cel mai bine pe service...cu vanzarea nu prea si nu inteleg de ce!
    prost plasat magazinul - eu cel putin m-am dus la cel mai apropiat. Daca ai de unde alege, nu o sa traversezi tot orasul (pe jos) ca sa-ti cumperi masina...
    Ar fi foarte interesante niste cifre concrete, cu defectele aparute in garantie si dupa, spre exemplu. De aia si sunt pazite cu strasnicie de toti producatorii ;)

Leave a comment:

• Apate
    replied
    Am facut revizia la Ipso pana la urma, si pot spune ca au fost ok.
    A durat totusi putin cam mult.
    Am primit si un telefon dupa revizie de la departamentul relatii clienti, m-au intrebat daca am fost multumit de serviciile lor. Pe semne ca au primit reclamatii?
    A fost prima revizie, sa vad cum se comporta la a doua revizie.

Leave a comment:

• PCH
    replied
    asa este,dar exista si cifre,dacoserv sta cel mai bine pe service...cu vanzarea nu prea si nu inteleg de ce!

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Dacoserv-ul e unul dintre cele mai serioase service-uri Dacia. Nu le fac reclama, m-am convins personal de asta.

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    nu va mai mirati atit de mult ,si eu mi-am luat teapa cu placutele de origine ,daca nu esti atent te pacaleste.
    imi spunea un baiat care a lucrat la dacoserv ca nu se fac magarii ,a plecat din cauza salariului ,ma rog, insa la cobalcescu imi spunea ca este nenorocire cu angajatii ,rup cind prind teren.

SFAT pentru toata lumea luati-va consumabilele si mergeti cu ele acolo unde va lasa sa stati linga masina.

Leave a comment:

• q_acdc
    replied
    In punctul de lucru unde lucrez ,am vazut masini de la Meridian care cumpara piese dintr-un depozit.(cunosc propietarul depozitului)
    Last edited by q_acdc; 11 June 2010, 02:27.

Leave a comment:

• stefan.dse
    replied
    Pe ce te bazezi cand afirmi asta? si la care service faci referinta, Meridian Sud sau Meridian Vest?

Leave a comment:

• q_acdc
    replied
    Pentru cei care se duc in service Meridian !piesele de "origine" nu prea sunt de origine(poate doar ambalajul).Cei de la Meridian cumpara piese de la distribuitori ce aduc materiale din Turcia si alte cai necunoscute.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google