De ce dealeri si service-uri sa ne ferim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Acidu
    replied
    Salutari. A fost cineva la Service Titan? Sectorul 3, vis-a-vis de Auchan Pallady, pe Str. Nicolae Teclu.

Leave a comment:

• abc
    replied
    Originally posted by vladk2k View Post
    Dragi colegi, eu m-am mutat și nu mai pot merge la service-ul la care mergeam de obicei (Serus de pe centură, de unde am cumpărat mașina). Acum stau în Popești-Leordeni și am în jurul meu 3 service-uri Dacia: Meridian Sud, Autocobălcescu Splai și Auto Nesti.

Vreau să fac revizia de 5 ani: mașina nu mai e în garanție dar cred că vor fi niște reparații de făcut pentru care sunt necesare piese (se aude un troncănit pe stânga față, am impresia că rulmentul dreapta spate e uzat, mai face un șuierat din când în când etc.) și de aia mă gândeam că la reprezentanță oamenii au piese și experiență

Acuma ce să zic, despre toate trei am citit și bune, și foarte rele. Nici nu știu ce să mai cred, unii zic că sunt prețurile bune, alții zic că sunt foarte umflate. Aș fi dispus să merg la orice service în București dacă am garanția că merge totul bine și îmi fac mașina pe loc (nu prea îmi permite timpul să pierd mai mult de o zi cu revizia)
    Dintre cele 3 enumerate de tine as alege: 1. Auto Nesti 2. Meridian Sud 3. Autocobalcescu Splai.
    Imi bazez recomandarea pe afirmatiile celor din jurul meu care, de-a lungul timpului, m-au facut sa-mi formeze aceasta parere.
    Personal am avut de-a face numai cu Autocobalcescu Splai, in anul 2011. Mi-au facut impresia ca incearca sa pacaleasca clientii, sa-i faca, cu orice pret, sa accepte oferta lor. (pana la urma reparatia am facut-o la Dacoserv Militari)

Leave a comment:

• einstein1984
    replied
    Pai daca esti dispus mergi la serus cu programare. Merge si ala pe Bd Timisoara.

Leave a comment:

• vladk2k
    replied
    Dragi colegi, eu m-am mutat și nu mai pot merge la service-ul la care mergeam de obicei (Serus de pe centură, de unde am cumpărat mașina). Acum stau în Popești-Leordeni și am în jurul meu 3 service-uri Dacia: Meridian Sud, Autocobălcescu Splai și Auto Nesti.

Vreau să fac revizia de 5 ani: mașina nu mai e în garanție dar cred că vor fi niște reparații de făcut pentru care sunt necesare piese (se aude un troncănit pe stânga față, am impresia că rulmentul dreapta spate e uzat, mai face un șuierat din când în când etc.) și de aia mă gândeam că la reprezentanță oamenii au piese și experiență

Acuma ce să zic, despre toate trei am citit și bune, și foarte rele. Nici nu știu ce să mai cred, unii zic că sunt prețurile bune, alții zic că sunt foarte umflate. Aș fi dispus să merg la orice service în București dacă am garanția că merge totul bine și îmi fac mașina pe loc (nu prea îmi permite timpul să pierd mai mult de o zi cu revizia)

Leave a comment:

• cristianpaul
    replied
    Are cineva vreo parere referitoare la Serus Ploiesti pe partea de caroserii? Repara bine, vopsesc ok? Le a trecut vreun coleg pragul si e dornic sa impartaseasca o parere? Sanatate multa!

Leave a comment:

• Oti
    replied
    Originally posted by B-53-SDP View Post
    In majoritatea service-urilor mai ales reprezentante sunt camere de luat vederi la orice rampa.

Producatorii ii obliga pe concesionari sa aiba asa ceva.

Deci cred ca nimeni nu este nebun sa iti piarda locul de munca pentru o piesa doua.
    este ca la alba-neagra cu "clientul" in fata.....intodeauna este bine sa ai o a doua parere de la o pers independenta.....cand ai o problema serioasa.....

Leave a comment:

• ndcg
    replied
    Baieti, sera buna.

Am dus masina la Meridian Vest. Initial mi s-a spus ca e o problema cu condensorul ( nu mai baga aer rece). Am lasat masina la ei la 8 00 ieri si m-au chemat la 14 00 sa o iau. Totul merge ok, facusem ceva poze pe ici colo, nu pare nimic schimbat.
    Mi-au zis ulterior ca nu a trebuit schimbat condensorul ci numai niste oo-ringuri. Sper ca e ok. Ma apucase frica cand citisem de schimbat piese etc. Mai ales ca eu merg zilnic 70-100 km cu masina si mi-era greu sa ma duc de 10x, ba chiar le-am spus si lor asta si a fost ok. Cred ca e f important peste tot sa dai de oameni ok. Multumesc pentru pareri.
    Acum e 'pe vine' si o Lodgy Stepway 1.5 dci de la ei. Sa speram ca vor fi la fel de amabili ca pana in prezent.

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Teoretic, e așa cum zici, practic, de multe ori o mana spală p-alta.

Leave a comment:

• B-53-SDP
    replied
    In majoritatea service-urilor mai ales reprezentante sunt camere de luat vederi la orice rampa.

Producatorii ii obliga pe concesionari sa aiba asa ceva.

Deci cred ca nimeni nu este nebun sa iti piarda locul de munca pentru o piesa doua.

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Originally posted by B-53-SDP View Post
    Mergi linistit si am rugamintea la colegii care vorbesc mult si fara rost sa se mai abtina.

Si eu am lasat masini in reprezentante si nimeni nu iti schimba piese de pe masina fara stirea ta.
    sdpule, abtinutu nu face bine la colon sau la prostata.
    esti tu asa un guru de stii toate combinatiile pe care le fac sau nu, mecanicii cu masini nesupravegheate, este?
    au fost destule cazuri concrete si dovedite, asta apropos de vorbit aiurea, sa ne aflam in treaba.
    pana la urma, ca orice lucru normal in tara asta, e chestie de noroc, nu poti fii sigur de nimic.
    Last edited by Kojak; 9 May 2015, 15:54.

Leave a comment:

• sunshine
    replied
    Eu am pățit-o la Skoda. Mi-au înlocuit un capac de plastic de la plafonieră cu unul știrb de un dinte de prindere și mi-a căzut cu totul pe drum spre casă după ce am luat-o.
    Eu n-aș lăsa mașina nesupravegheată.

Leave a comment:

• B-53-SDP
    replied
    Mergi linistit si am rugamintea la colegii care vorbesc mult si fara rost sa se mai abtina.

Si eu am lasat masini in reprezentante si nimeni nu iti schimba piese de pe masina fara stirea ta.

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Originally posted by ndcg View Post
    CE stiti despre Meridian VEst Militari? Trebuie sa duc masina la ei pentru ca sa imi schimbe ceva la instalatia de aer conditionat. COndensor spart asa mi s-a spus si mi s-a cerut sa las masina in service 7-8 ore.
    Avand in vedere faptul ca nu am timp si cred ca o sa o las acolo vreo 24 de ore ce imi recomandati, sa raman sau sa trimit pe cineva sa stea langa masina sau sa am incredere? Nu de alta dar dupa ce am citit ca unii iti schimba piese de pe masina cu altele uzate etc am devenit un pic paranoic. Si apoi nu am timp iar sa ma duc sa stau sa schimb altele etc. Multumesc mult !
    Stai linistit ca nu iti schimba nimeni piesele mai ales ca este in garantie. Am lasat masina la reprezentanta de 3x la ei (Meridian Sud) si nu a disparut absolut nimic, doar mici zgarieturi pe plastic pe interior pe langa usa am observat ultima data. Mergi linistit cu masina ca nu se intampla nimic.

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Originally posted by ndcg View Post
    ce imi recomandati, sa raman sau sa trimit pe cineva sa stea langa masina
    Daca ai vreun parinte / bunic / apropiat (eventual pensionar) cu ceva timp de pierdut, e recomanadat sa fie cineva permanent langa masina...ca vorba aia, vorbim de reprezentante, unde jmekerii "se descurca" la combinatii, chiar si daca le sufli-n ceafa, darmite daca le lasi masina noua pe mana cu orele, "fara supraveghere".

Leave a comment:

• cristiboerica
    replied
    Eu am vrut sa fac anul trecut revizia la ei si nu m-au lasat sa asist motiv pentru care am mers la Dacoserv Militari .

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google