De ce dealeri si service-uri sa ne ferim
Collapse
X
-
Da ADRAS Dr Taberei, mi-a facut o buna impresie.Am schimbat kit distributie,kit accesorii si au si opromotie pana la 30 iunie.Am ramas cu o buna impresie, cu toate ca m-am dus la service cu neincredere, dar am plecat de la ei cu toate problemele rezolvate si multumit.S-au purtat OK, oameni seriosi si buni profesionisti.Last edited by Alex58; 15 June 2012, 04:36.
-
Salut! Am o problema si poate careva dintre voi ar putea sa ma lamureasca. Mi-am facut comanda la sfarsitul lunii aprilie pentru un Logan laureate 1,6, 8 valve fara culoare optionala si mi s-a spus ca termenul de livrare este intre 1-20 iunie.
Intre timp mi s-a oferit un logan produs in decembrie 2011, la care s-a renuntat dupa ce se platise avansul cu un discount de 800 euro aceasi motorizare si caracteristice, in plus are si culoare optionala. Totodata s-a schimbat si termenul de livrare, in sensul ca masina avea sa ajunga la interval de o saptamana jumatate, mai exact trebuia sa ajunga saptamana trecuta. Il sun pe nenea dealeru de la Dacia si ma tot amana..ca cica masina ii pe drum ... ca vine marti...ca ieri ..ca azi .. si deja are o saptamana intarziere.
V-ati lovit careva de aceasi situatie...sau ce explicatie ar putea fi...ca teoretic dealerul ar trebui sa stie exact cand masina este imbarcata pe tir. Mersi frumos.
Leave a comment:
-
Originally posted by radu cornel View Postmotranule.. asa mi-au zis si ai mei din maracineni ca sa stau la o cafea ca nu am voie in atelier.... dupa care le-am spus sa scoata masina ca fac ceva pe service-ul lor nu-mi plateau ei ratele .. daca ma luam dupa ei nu vedeam ce prostii au facut in timp. o fi ,,politica lor" dar traim in Romania si asta... in concluzie fa ce am facut eu, nu ma lasati ? ori imi dati banii inapoi, ori ..... plec la alt serv.
Leave a comment:
-
tot forumul asta de logan si nu am vazut nicaieri in TIMISOARA ceva service uri bune sau rele... nu e prea bun forumul acesta
Leave a comment:
-
Guest repliedin ce tara? romania cumva? nu cred ,asta e o chestie de bun simt din partea prestatorului pentru client.
Leave a comment:
-
logan1616v esti sigur de afirmatiile tale???
poti verifica montarea pieselor pe masina inainte sa iesi din curtea atelierului,si in 90%din cazuri vei constata montarea lor,daca te duci la nea Gica din coltu blocului sa schimbi uleiu si are sticla de bere pe masa,mai bine pleci acasa ca ala sigur ti-l vinde la altii sa-si cumpere bautura si tigari
mitosu
poti cere sa ti se spele masina interior/exterior cand lansezi comanda de lucru si nu vei mai gasii urme de vaselina prin masina
Leave a comment:
-
Guest repliedcateodata nu ai incotro,eu am avut-o de 2 ori la cobalcescu splai in urma unor evenimente,dar nu au umblat la masina ,in schimb de fiecre data am luat-o cu maini de unsoare pe ea si mizerie in urma lucrarilor.
pentru vopsit ii recomand au trecut 3 ani si e impecabila,o usoara diferenta la nuanta alb artika.
Leave a comment:
-
Masinile nu se lasa niciodata la un service in care nu poti urmari operatiunea.
In Romania se schimba in mod uzual cam orice componenta a masinii, incepand cu mecanismele de inchidere de la usi si mergand pana la injectoare sau turbine.
Sa nu mai pomenesc despre consumabilele care nu sunt schimbate (ulei indoit, filtre de aer suflate).
Leave a comment:
-
motranule.. asa mi-au zis si ai mei din maracineni ca sa stau la o cafea ca nu am voie in atelier.... dupa care le-am spus sa scoata masina ca fac ceva pe service-ul lor nu-mi plateau ei ratele .. daca ma luam dupa ei nu vedeam ce prostii au facut in timp. o fi ,,politica lor" dar traim in Romania si asta... in concluzie fa ce am facut eu, nu ma lasati ? ori imi dati banii inapoi, ori ..... plec la alt serv.
Leave a comment:
-
hoti de hoti
service meridian din berceni , bucuresti nu te lasa sa vezi ce iti fac la masina, te pun intr-o sala de asteptare , si au niste preturi foarte mari
eu zic ca sunt de evitat...
Leave a comment:
-
Seda Service Caracal - Sa nu va duceti la ei !!!
Am avut masina de cateva ori la ei .Am vopsit capota fata si dupa 3 luni vopseaua deja se decojeste....am impresia ca nici macar nu au dat cu lac peste vopsea !!!!
Mi au schimbat o anvelopa cu una mai uzata(am observat dupa cateva zile si n-am mai avut ce sa zic)
Preturi f mari la piese.
Promit ca in cateva zile se ocupa de masina si uita apoi sa te mai rezolve...
Leave a comment:
-
in timisoara stie cineva un service bun? in afara de auto europa care sunt mai scumpi si eventual ciclop. as dori o reparatie la faruri
Leave a comment:
-
Rulmentul cu tot cu manopera in jur de 350 ron... poate chiar usor mai putin.
Leave a comment:
-
Am fost si eu la dacoserv pentru a 2-a oara, prima oara am schimbat distributia, iar acum din nou distributia si mi-am facut si injectoarele, un inginer super de treaba, mecanicul la fel, niciun repros.
Leave a comment:
Leave a comment: