If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu de 2 lucruri ma bucur, ca am apucat sa ma votez si ca nu a castigat burtosul , avea o grija inainte sa inceapa votarile ca o sa comentez mai mult ca el...
Felicitari Bogdan'84 !
Eu de 2 lucruri ma bucur, ca am apucat sa ma votez si ca nu a castigat burtosul , avea o grija inainte sa inceapa votarile ca o sa comentez mai mult ca el...
Felicitari Bogdan'84 !
Te-ai aliat cu braileanul impotriva mea?Am zis de la inceput ca ceva e in neregula cu concursul asta.Sa va fie rusine.Acum serios,felicitari braileanule.
mersi tuturor pentru felicitari si celor care m-au votat si celor care nu m-au votat dar le place avatarul meu
intr-adevar, "cel mai tare" a castigat. stiu, nu sunt modest deloc felicitari si celorlalti concurenti ca au avut tupeu sa se puna cu avatarul meu :P
Castigatorul a decis ca nu ii este de folos jaluzeaua pentru luneta si a hotarat ca aceasta sa fie trimisa la Bacau catre KELBURTOS (deoarece acesta si-a dorit foarte mult acest premiu).
In concluzie parasolarul va pleca la sfarsitul saptamanii la Bacau la recomandarea Castigatorului.
intr-adevar. eu am decis sa se duca la altcineva premiul, pentru ca eu am deja o jaluzea pentru luneta montata recent. nu vreau sa se inteleaga nimic mai mult decat ce am scris.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment