Sistem audio Logan
Collapse
X
-
Corect! Eu despre logan 2 vorbeam. La 1 merge fara, daca imi amintesc bine. Acum am vazut ca Catalin are l1
-
Dif stock iese peste tabla 3 cm spre fata ușii si 1-1,5 cm in spate; cel aftermarket iese 5-8 mm peste tabla si 7-8 cm in interior. Din diferențe deduci tu dacă ai sau nu nevoie se inele
Eu am pus pe spate gbl gt6-6 (16,5 cm) cu inel de 18 mm grosime. Spațiul rămas de la magnet pana la macara este de 1 cm
Leave a comment:
-
Pentru difuzoarele de 13 cm nu-ti trebuie inele, punct.
Difuzorul stock este o tabla, fata de restul aftermarket, oricum nu vei avea cu cele de 13 probleme la montaj. Ti-am trimis si pm cu ce m-ai intrebat ieri.
Recomandarea daca vrei strict de 13 este: http://www.melodix.ro/ESX-XE-52-Difu...ale-13-cm-p37/ + un player audio Kenwood...
Recomandarea pentru imbunatatirea sunetului - renuntare la coaxiale, mergi pe sistem de componente cu filtre si de acolo in sus 13->16 cm samd dar sunt si altele bugetele.
Leave a comment:
-
Sigur e nevoie de inele pentru difuzoarele de 13cm?
Cunoaste cineva cati cm are difuzorul stock in adancime?
Leave a comment:
-
Tot GBL GT6 am pus si eu pe masina, insa de 16. Si eu iti dau acelasi sfat, sa pui de 16 fata/ spate, chiar daca e putin de munca. Vei avea nevoie de inele si la cele de 13 deoarece dif Jbl e mai mare in adancime decat cel stock. Gasesti detalii si poze la mine in my ride. Spor la munca
Leave a comment:
-
Tocmai pt ca le schimbi tu, poti lua si de 16.5, cu inelele de mdf. E putin de munca, dar diferenta e notabila, as spune.
Leave a comment:
-
De fapt e ca aia:
- Aveti corn de 100 de grame?
- Da, dar e expirat.
- Ma satur si cu unul de 75!
Leave a comment:
-
Asta e ca aia : "- Buna ziua, aveti corn cu ciocolata?
- Da.
- Atunci dati-mi cu sampanie!"
Leave a comment:
-
Necesita inele din MDF atat pe fata cat si pe spate daca vrei sa pui de 16.5.
Leave a comment:
-
Salut baieti!
O intrebare rapida as avea.
Aceste difuzoare care au 16.5 cm merg puse pe spate fara modificari?
Am tot cautat insa nu am gasit un raspuns exact.
As aprecia un raspuns rapid intrucat in seara asta se termina aceasta promotie.
Leave a comment:
-
Ma bag in seama cu cea mai elocventa explicatie:
Este de urmarit tot ca sa mai invatati ceva (si sa se mai elimine din folclor) insa este de urmarit de la 2:59- 3:10
Pe scurt condensatorul este bun doar pt farurile de la masina dar nu si pt problema cu muzica. Daca vreti sa puneti condensatorul ca sa scapati de caderea de tensiune puteti sa puneti condensatorul in fata - va avea fix acelasi rezultat.
Iar in ceea ce priveste utilitatea acestuia, nu mai gasesc exact unde in video dar se explica, ca atunci cand muzica se facea simplu fara sa fie modificata artificial, iar sasiurile erau facute din metal fara sectiuni de trecere fara izolari samd si curentul avea un traseu clar si sanatos, condensatorul avea un rol relativ de rezolvare a problemelor dar nu definitiv in ceea ce priveste caderile de tensiune. Exemplu cel mai elocvent poate fi luat chiar loganul cu cate probleme electrice are el: mase aiurea trase, mase insuficiente samd.Last edited by Canto; 7 October 2014, 15:26.
Leave a comment:
-
Nu are rost sa ne contrazicem! Ai mai multa experienta si asa o fi...
Leave a comment:
-
Hai sa o luam pe rand si cu argumente, de experimente si efecte placebo am mai auzit si vazut destule la prieteni care nu au vrut sa asculte...Originally posted by PRESTIGE View PostDa-mi voie sa te contrazic aici. Condensatorul stablizeaza cat de cat curentul intr-o instalatie in care conexiunile sunt la limita sau celelalte componente sunt usor solicitate.( alternator, baterie etc.)
Condensatorul in primul rand retine o mica parte din curentul venit de la baterie si il da mai departe in timpul unui varf de bas si apoi se descarca la fel de repede cum s-a incarcat!
Daca bateria este slaba sau mica iar consumul amplificatorului este peste cerintele alternatorului/bateriei, condensatorul de unde se mai incarca, nu tot din baterie?
Astea sunt de fapt singurele rezolvari, de care o sa-ti dai seama singur in timp... Restul sunt, doar improvizatii de moment si bani aruncati!Originally posted by PRESTIGE View PostPai la competitii nu se folosesc pentru ca sunt si alte cai de rezolvare cu care se castiga si curent.( Upgrade alternator, cabluri ''sanatoase'', baterii deep cycle, big 3 etc...
Nu te inteleg gresit, este parerea ta formata intr-un singur moment, o sa ai destul timp la dispozitie sa ti-o schimbi singur!Originally posted by PRESTIGE View PostNu ma intelege gresit, nu le fac reclama condensatoarele, dar nici nu accept ideea asta ca nu au absolut niciun rol.
P.S: Ca nu se merita este partea a doua. Apriximativ in aceasi bani se poate rezolva in alt fel problema...
Nu am zis ca nu au nici un rost condensatoarele, de fapt singurul care imi vine in minte sunt voltmetrele de pe ele care arata cat de cat bine voltajul in rest...
Ca si idee, rolul condensatorului, este acela de a fi folosit intr-o instalatie unde este suficient curent, pentru ca are descarcare si incarcare foarte rapida, mult mai mare decat ale unei baterii normale
Leave a comment:

Leave a comment: