Sistem audio Logan
Collapse
X
-
Da, este o problema. Fluctuatiile de tensiune nu sunt recomandate in sistem. Solutia cred ca este un condensator sau niste cabluri mai groase. Depinde de ce putere vorbim... Nu de la baterie este problema.
-
Îți pâlpâie la relanti nu? Este din cauza bateriei, pe viitor te poți gândi la un condensator.
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Leave a comment:
-
Salut !! am si eu o intrebare... este o problema daca la volum ridicat la bass imi palpaie farurile usor sesizabil ???
Leave a comment:
-
asa e, dar cum ar spune mr.K, de ce sa mananci doar paine cu apa, cand mai poti strecura cate o shaorma ?!
daca tot dau un ban, sa iau ceva mai bun.
Leave a comment:
-
ORICE e mai bine decat sa nu ai deloc
) Oricum ,mergi pe sistemul de rate, te avantajeaza la buzunar (daca ai alte cheltuieli lunare in spate).
Leave a comment:
-
blaupunkturile alea oem chiar n-au fost rele, dar aratau foarte urat.
cu blaupunkt toronto, cel pe care mi l-a furat, se auzea mai bine, dar nu era o diferenta imensa. ma gandeam ca alpine-ul ala ar fi mai bun.
Leave a comment:
-
Nu am nimic disponibil ... momentan am pe PH2-ul meu playerul original, Daewoo AGC, cu bluetooth, de care sunt foarte multumit.
Vlad_30 : la ce vremuri sunt si vin, n-ar fi exclus ...
Kojak : si nu vrei interfata ?!
Leave a comment:
-
ce dracu mah, faci rate la mp3....
ptr. sh bun incearca sa iei legatura cu colegul @Fratello, poate ai noroc si gasesti la el ceva nou si de calitate la un pret ok.
Leave a comment:
-
si restul brandurilor nu sunt "made in RPC" ? voiam unul nou nu doar ca sa luceasca, ci si pentru achizitionare lui in rate.
un sh bun nu e ieftin si nici n-as sti de unde sa-l iau fara sa ma expun la tzepe.
Leave a comment:
-
Eu de aceea sugerasem un model vechi, e si mai greu expus spargerilor, ca deh, hotii vor ce-i cu sclipici mai nou
. Eu am optat pt un 9886, super multumit de el. Am probat si un Alpine de generatie noua pe masina, si crede-ma ca nu se aude la fel de clar ca si cel vechi.
PS: Inca adun bani pt nenorocirea aia de adaptare la comenzi
Fratello, ar trebui sa iti faci si tu un sistem de rate ca la Altex =) Oricum, in curand ne auzim .
Leave a comment:
-
... si parca scula SH a fost livrata si cu interfata pentru satelit, nu ?! Merge bine, Kojak, nu ? Scuze de off...
Atentie la playere Alpine din noua generatie : toate sunt Made in PRC, partea de radio este construita in jurul unui SINGUR circuit integrat (TDA 6xxx - nu mai stiu cat... destul de slabut pe receptie), partea de BT nu mai este Parrot si are probleme cu unele telefoane cu Android.
Oricum ramane totusi peste celelalte "branduri" ... iar ideea achizitiei unui model mai vechi SH nu este tocmai rea ; un 133BT e foarte bun ...
Recomandare generala : luati de undeva de unde puteti returna ! Sau testati inainte de achizitie ! Tot mai des platim doar numele ... calitatea au facut-o praf demult chinezii
!
Leave a comment:

Leave a comment: