Suna ok in video. Pe fata si eu am Dieci dsk 165.3, dar in curand le voi pune pe spate si pe fata voi trece la esx amplificate. Hertz-urile nu o sa le amplific pentru ca nu vreau sa risc...
Am purtat o discutie cu cei de la hertz si mi-au zis ca coaxialele pot sa le amplific, dar cu o putere nu foarte mare si componentele mi-au zis sa nu incerc pentru ca in timp o sa se arda.
P.S Nu mi se pare ca le-ai montat foarte ok. Am vazut niste poze pe facebook cu tweeterele montate. Trebuia sa le scoti din adaptorul acela si sa pui doar tweeterul la nivel cu fata de usa...
Iar la medii nu inteleg de ce se vede inelu adaptor, teoretic nu ar trebui sa se vada!
Sa le folosesti sanatos!
Sistem audio Logan
Collapse
X
-
@ Prestige - am revenit cu videoul promis cu Hertz Dieci 16.5 amplificate , sistem fata + coaxiale spate.
Imi cer scuze pentru calitate, pot spune ca sunetul in realitate e clar, limpede as spune, nu distorsioneaza, nu falseaza.
Leave a comment:
-
Erau un pachet relativ ok daca nu ai pretentii la cei de la carsound . 350ron parca sau 390 , player Clarion si boxe fata JBL
.
Leave a comment:
-
e.t.: Ma abtin sa-mi dau cu parerea despre '' boxele'' alea. Nu am ascultat.
Am eu un set de boxe stock daca te intereseaza.
@Dan_Ionut: Cd player.
Boxe nu prea ai multe variante in bugetul acesta, dar eu as merge pe sistemul asta. ( Nu trebuie sa ai asteptari prea mari de la ele)
Leave a comment:
-
Salut!Vreau sa schimb difuzoarele fata + cd player-ul din fabrica si nu stiu ce modele sa aleg in 400lei.
Ceva recomandari emag sau altex.
Leave a comment:
-
Guest repliedare cineva idee cum sunt boxele vdo de la reprezentanta comparativ cu cele stock?
detalii
Sistem coaxial pe 2 cai/ 13 cm
Difuzor membrana IMPP
Putere maxima : 100W
Sensibilitate : 91dB/W/m
as vrea sa le schimb, momentan numai pe fata pt ca cea de pe portiera dreapta nu se aude complet, cand e la volum mai mic aproape ca nu se aude deloc sau se aude in sincope, la volum mai mare se aude mai bine. am umblat si pe la setari si e ok, am desfacut si boxa sa vad daca e vreo mufa slabita sau ceva si totul e pe pozitie
pe usb par sa se auda toate 4Last edited by Guest; 24 September 2014, 22:36.
Leave a comment:
-
In spirit de gluma, prostia si domnia se platesc
)
Fratelo se referea la satelitul de comanda, care sa zicem ca simplifica putin modul de folosire al playerului, fiind amplasat pe/in apropierea volanului. Ideea e ca ,de exemplu, nu mai trebuie sa fi distras de schimbatul melodiei, sa te uiti la player, sau mai stiu eu ce. Fiind comenzile la volan, faci acest lucru fara sa te mai distragi de la condus. Eu adun bani acum sa comand de la Fratello adaptorul la acel satelit. Parca sunt "handicapat" fara el
)
Leave a comment:
-
La fratelo, dar este ok ca mi-ai raspuns si tu. Mult da' probabil se si merita.
Leave a comment:
-
La mine sau la Fratello te referi?
Daca e la mine, configuratia respectiva (inca nemontata pe masina, din pacate) m-a ajuns in jur de 1400 ron (incluzand kituri de cablu de 35mm cu sigurante ANL).
Leave a comment:
-
Gata. S-a facut montajul. Sunt foarte multumit de cum se aude. Casetofonul este foarte tare. Are functii multe si se vede foarte bine. Radioul functioneaza fara nici o problema la fel si usb-ul. Difuzoarele se aud clar si tare. Intr-un viitor poate o sa apara si un amplificator si de ce nu un subwoofer. Momentan ma bucur de ele asa cum sunt.
Multumesc mult baietilor pt idei si sfaturi.
Mersi prestige.
Ps astept de la cineva de mai sus un raspuns la o intrebare.
Leave a comment:
-
Update - Daca e cineva interesat, vand un Magnat Edition Four - Amplificator 4 canale, conditii foarte bune.
Leave a comment:
-
Am facut proba in camera, si cu ampliful pus, si fara el. Fara el daca ajung la volum 15, deja distorsioneaza. O sa il las asa , deocamdata. Poate in scurt timp trec la ceva mai mare, daca se maresc veniturile
)
Iar raspunsul multor veterani intr-ale "car audio" mi-au spus ca tot ce tine de difuzoare care au mai mult de 50w in rms, se amplifica, respectand totusi anumite norme. Revin cu video dupa montaj.
Leave a comment:
-
30_VLD: Faci cum crezi...
andreyi: Esx-urile se aduc in tara doar de anul acesta, impreuna cu DD si b2 audio. Pana acum nu le gaseai.
Leave a comment:

Leave a comment: