Originally posted by KeanuRev

is anvelope de calitate cel putin asa am auzit
si ideea ii ca se merita binenteles ca nu va fi niciodata aceeasi calitate ca si o anvelopa noua... dar totusi ii o solutie
LAUREAT 1.5 DCI
INTILNIRE LoganClub DUMINICA
... )pana la urma conteaza sa intelegem fenomenul, nu cum se scrie acesta...
, deci pe fata am cauciucuri noi de iarna, DUNLOP, iar pe spate as vrea sa imi iau o pereche de cauciucuri resapate!!
adic nah 1 singura parere decat sa iei ceva aiurea.. tiger sau stiu eu ce firma.. pe care dai 140 sa zic sau 150 de lei in care vei gasi mai mult plastic decat cauciuc, cand poti sa iei o anvelopa resapata avand in vedere ca ii si pe spate. O anvelopa resapata o gasesti la pretul de 90 de lei si o diferenta de 50 de lei x 2 ... is ceva bani 100 de lei si din care sa nu vezi mare diferenta.
Asta ii parerea mea tu faci cum crezi
LAUREAT 1.5 DCI
INTILNIRE LoganClub DUMINICA
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment