Jante Tabla Originale, Cum Le Verificam?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• t0rquemada
    replied
    Eu am scris destul de clar:

La x52 ai
    pentru jante de aliaj
    surub de capac roa 402227272R 4,40e+tva , gri, cheie de 17.

pentru jante de tablă
    surub de roata 402226088R 2,76e+tva, gri, cheie de 17

Soluția cea mai simplă ar fi să-ți cumperi suruburi pentru aliaj, iar setul existent de suruburi sa-l folosești pe table.

Punem codurile în google și pe epiesa ai detaliile care le vrei 53mm lungime M12X1,5 filet 24mm la alu și 50mm M12x1,5 26mm filet la table - conicitatea nu o mai pun la socoteală că dă cu virgulă una e 68 alta 70și

Leave a comment:

• zmihaiionut
    replied
    A masurat cineva lungimea suruburilor ptr jantele de tabla si cele de aliaj?
    Lungimea filetului ma intereseaza.
    Va multumesc!
    Attached Files

Leave a comment:

• zmihaiionut
    replied
    OK, multumesc torq!
    Acum sa vad daca il gasesc si cei de la reprezentanta, ca ieri nu!

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Asta e setul de 4 pentru tablă
    Attached Files

Leave a comment:

• zmihaiionut
    replied
    Ieri am fost la reprezentanta Dacia pentru a comanda prezoane pentru jante de tabla, acestia s-au uitat in programul de piese Dacia Dialogys si mi-au spus ca prezonul ptr jante de tabla este acelasi cu cel ptr jante de aliaj, m-am uitat si eu in program si avea acelasi cod.
    Azi pe e-mail am primit raspunsul de la vocea clientului: " In cazul in care doriti sa utilizati jante de tabla, va informam ca trebuiesc inlocuite si prezoanele."

In legatura cu jantele pe 16" si anvelopele 195/55/R16, ieri la reprezentanta am ramas stupefiat. Dealer-ul nu credea ca nu am trecut in CIV si aceste jante si mi-a aratat de la un Logan venit in reprezentanta pe data de 20 septembrie CC si CIV in care erau trecute ambele variante de jante 185/65/15 , 195/55/16. Acel Logan era o versiune echipata cu jante de tabla.

Leave a comment:

• zmihaiionut
    replied
    Sigur ai aceleasi suruburi pentru jante de tabla, au mai facut economie cu cativa lei.
    Dar, poate va fi o minune la tine!

Torq, un sfat de unde pot cumpara suruburile mai ieftin?
    La reprezentanta mi-au cerut 18,50 lei pe un surub.
    Last edited by zmihaiionut; 24 September 2016, 19:56. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Janta de aliaj 15" Empreinte Dark Metal e aceeași cu Empreinte normal singura diferență e culoarea.

Leave a comment:

• Old Driver
    replied
    Stai linistit Ionut,ca nici eu n-am primit rezerva cu suruburi.Pe deasupra mai are si janta de tabla.Masina am primit-o cu jante de aliaj 15" Empreinte Dark Metal,dar inca nu am avut nevoie sa scot vreu surub sa vad ce tip este.M-ai facut curios,cred ca maine verific.

Leave a comment:

• zmihaiionut
    replied
    Torq, acesta este surubul pentru jantele de aliaj 15" Empreinte Dark Metal?
    Ai idee cati mm trebuie sa aiba partea filetata ca sa stiu ce trebuie sa cumpar?
    Sau daca are cineva un desen tehnic disponibil cu acest surub.
    Attached Files

Leave a comment:

• MihaiiahiM
    replied
    Nu trebuie sa cumperi alte suruburi.

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Da, au pus ce aveau pe stoc.

Leave a comment:

• zmihaiionut
    replied
    Salut,
    Acum 2-3 saptamani am primit masina Dacia Logan Prestige echipata din fabrica cu jante de aliaj 15" Empreinte Dark Metal, am observat ca la rezerva nu am primit cele 4 prezoane pentru janta de tabla, am auzit ca alti loganisti au primit extra cele 4 prezoane (suruburi) pentru janta de tabla.
    Ieri de curiozitate am desfacut suruburile de la o roata si am observat ca acestea sunt suruburi normale fara saiba. Din ce am inteles de aici de pe forum pentru jantele de tabla sunt suruburi fara saiba, iar pentru jantele de aliaj sunt suruburi cu saiba.
    Stiu de la reprezentanta Dacia ca sunt 2 tipuri de suruburi, tabla si aliaj.
    Ce sa mai inteleg? Cei de la Dacia au pus ce au avut pe stoc?
    Cine poate sa ma lumineze si pe mine?
    Trebuie sa cumpar suruburi cu saiba pentru jantele de aliaj?
    Multumesc!

Leave a comment:

• Old Driver
    replied
    Multumesc frumos Torquemada pentru informatii. ;)

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    De studiat:

Leave a comment:

• Old Driver
    replied
    Originally posted by t0rquemada View Post
    Ai șuruburi nu prezoane și nu le poți folosi pe table.
    Sal torq!

Nu am inteles eu bine; te referi la faptul ca cei cu masini echipate din fabrica,cu jante de Al nu-si pot pune jante de tabla (niciodata),pentru ca au suruburi ??

Sau te rferi ca trebuie schimbate si suruburile pentru a putea pune jante de tabla?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google