Jante Tabla Originale, Cum Le Verificam?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 827sam
    replied
    daca are si il vei vedea cand le vei viziona, spor la cumparaturi, eu am pus ochii pe unele de astra G insa au gaura centrala cam mica, trebuie rectificate pe strung, voi cauta pe cineva ...

Leave a comment:

• 3VIL
    replied
    Am vb acum cu persoana si spune ca jantele au si MW in cod numai ca nu apare in poza

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Faci cum crezi, parerea mea este ca sunt ordinare.
    Mai cauta o poza pe google cu scrisul galben pe interior al unei jante de origine, difera suficient cat sa-ti dai seama.
    Mai bine dai un ban pe ceva ce esti sigur 100% ca sunt originale.

Leave a comment:

• 3VIL
    replied
    Sa inteleg ca chiar sunt facaturi sau sa mai astept niste pareri...

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    Le-am vazut si eu, imi par niste facaturi foarte bine reusite cel putin din poze. Nu apare insa MW unde ar fi trebuit si anume inainte de "6JX15H2", vezi poza atasata de mine mai sus, nu mai vorbesc de fontul ordinar al scrisului.

Leave a comment:

• 3VIL
    replied
    Salutare

aveti idee daca janta din imagini este originala. va multumesc

Multumesc mult.

Leave a comment:

• Cromatic
    replied
    Pentru putin, deci se confirma, informatia lui blade_kyller este corecta.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    multam cromatic, am citit tot threadul insa mi-a scapat, pur si simplu nu am vazut postul respectiv
    de curiozitate am coborat in beci si am fotografiat jantele de tabla originale din 2005, et50, sa vad cam cum trebuie sa arate si avem felul urmator
    Attached Files

Leave a comment:

• Cromatic
    replied
    [QUOTE=blade_kyller;1258220]
    Salutare,
    A- inseamna schimbu, adica schimbu 1,B schimbu 2 si asa mai departe, diferenta dintre original si fake este inscriptia pansonata pe buza jantei: ''MW'' care inseamna Magnetto Wheels Romania si sunt produse la fabrica din Dragasani cu acelasi nume.
    Bafta[/QUOTE

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Din pacate coul Renault e scris cu galben pe partea jantei "imbracata" de anvelopa.
    Cu anvelopa pe ea, nu stiu alta metoda sa o poti verifica daca e originala.

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    baieti am si eu o dilema, nu prea ma pricep asa ca tot ce am reusit sa fac a fost o poza in graba
    janta asta este originala ? scrie pe mijloc et43, nu stiu daca mai scrie si altceva si din poza pare ca nu scrie, voi mai da maine o fuga sa ma uit la ele din nou, au un pret foarte bun 300 toate 4 fara anvelope
    Attached Files

Leave a comment:

• migabryel
    replied
    are idee cineva cata vopsea mi-ar trebui pentru 4 jante de tabla fata verso. ?

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Astă toamnă am luat eu cu 155 lei bucata; jante de origine cu certificat de garanţie emis de Automobile Dacia.

Leave a comment:

• dispeceru
    replied
    la un magazin dacia mi-a cerut 205 lei pe o janta originala

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Din reprezentanta 160-170 lei bucata, sau din targ sh 250-400 lei setu 4 buc.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google