Jante Tabla Originale, Cum Le Verificam?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• radu_costel73
    replied
    Vreau 4 jenti de logan 1,5 DCI fabr.2006,originale.....de unde? si la ce pret?

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Da, si eu tot asa le tin, fara capace )
    Arata mai bine (o treaba total subiectiva, tata-meu turba ca le vede asa dezgolite) dar daca sunt vopsite sau noi, mai este avantajul ca vor tine mai mult fara sa se duca vopseaua.

Capacele sunt moartea vopselei la jante, testat in timp. Apa sta mai mult acolo, iarna ce arunca astia pe drum corodeaza ca dracu pana la tabla zonele acoperite de capace, vara daca nu curata bine in spalatorie solutia activa corodeaza si ea.

Am doua jante vopsite de 5-6 luni (am pus poze mai in urma) , dupa ceva ploi si noroaie, nici urma de vopsea sarita sau punct de rugina.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Originally posted by Octavian View Post
    Inca nu am pus anvelopele de iarna pe ele, sper in weekendul viitor.
    Eu deja am pus anvelopele pe ele, daca tot mi-ai "vandut" pontul cu reprezentanta; nu cred ca le mai pun capace; imi plac mai mult asa, zici ca e masina noua
    Attached Files

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Originally posted by danielliviu View Post
    Cam la fel arata si ale mele de pe spate (tot ET43), si stiu sigur ca sunt de pe Renault (cred ca Megane 1). Tot sh le-am primit si eu.
    Multumesc, deja suna mai incurajator

Inca nu am pus anvelopele de iarna pe ele, sper in weekendul viitor.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Multumesc; cei de la Dacia schimba uneori anumiti producatori, din motivele doar intuite de noi. As putea sa ma uit si la rezerva care e din tabla si primita la livrarea masinii, dat tocmai ce spuneam, din 2008 pana acum...

Leave a comment:

• dragos firoiu
    replied
    Sa le folosesti sanatos si cu folos!Eram curios sa stiu, daca jantele comercializate after market sub sigla Dacia, sunt ale aceluiasi producator,ca acelora din fabrica.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Originally posted by dragos firoiu View Post
    @Iancu- De curiozitate,au poansonate literele MW(magnetto wheels) pe buza jantei?
    Daca ar fi trebuit sa fie pe interiorul jantei, regret le-am montat deja; la exterior ma pot uita.
    Daca ajuta la ceva; certificatul de garantie e un tipizat mai deosebit cu sigla Dacia Automobile Pitesti, unde printre altele, produsul este autentificat ca piesa de origine.
    In ceea ce ma priveste, ce era de facut am facut; le-am cumparat si am pus pe ele anvelopele de iarna.

Leave a comment:

• CeDeBe-L
    replied
    Doar o completare: ET 50 e la Ph1 iar la Ph2 e... ET 43.

Leave a comment:

• dragos firoiu
    replied
    @Iancu- De curiozitate,au poansonate literele MW(magnetto wheels) pe buza jantei?
    Last edited by dragos firoiu; 7 November 2012, 18:09.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Pe jantele originale scrie si RENAULT, cu galben.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Originally posted by micutzu666 View Post
    Si scrie pe ele vreun producator?Poate postezis i te de unde l-ai luat..sau e un simplu magazin de la voi?
    Nu scrie nici un producator; doar etichete de origine si codul 82 00 7898 82; am urcat o poza la postul 35 de pe pagina anterioara.
    E un magazin intr-o zona in care se vand piese auto.

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Originally posted by Octavian View Post
    Multumesc.

Astea ce le-am luat acum SH nu cred ca sunt de uzina, au ET43 (asta imi place) si prinderea nu e la fel
    Cam la fel arata si ale mele de pe spate (tot ET43), si stiu sigur ca sunt de pe Renault (cred ca Megane 1). Tot sh le-am primit si eu.

Leave a comment:

• micutzu666
    replied
    Si scrie pe ele vreun producator?Poate postezis i te de unde l-ai luat..sau e un simplu magazin de la voi?

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Exact 155 lei bucata, dar nu de la dealer; acolo erau 170.

Leave a comment:

• khaymanu
    replied
    Deci pana la urma, 155 de lei bucata de la dealer? Ca doar n-ai dat 1550 lei pe una :P

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google