Kormoran - 9 ANI
Logan 1.4
fabricat si cumparat in februarie 2007, primul propietar
31 300 Km
anvelope originale - fara probleme
obs. in ultimii ani nu am mai folosit masina pe zapada, gheata sau polei
Ce Anvelope Folositi?
Collapse
X
-
Eu le am de 2 ani si ma declar multumit de ele. Sunt corecte din punct de vedere al raportului pret/calitate. Nivel de zgomot acceptabil, se comporta bine, spun eu, pe carosabil ud.
Leave a comment:
-
Salut! Nu știu dacă te ajuta ceva, dar eu am montate de la ei anvelope de iarna. Sunt ok, și mă gândesc ca cele de vara nu pot fi mai rele. La urma urmei și ca marca face parte dintr-un concern, Michelin parcă.
Leave a comment:
-
Am folosit vreo 4 ani G Grip si am fost multumit de ele avand in vedere suma platita.
Daca a doua ta optiune este energy saver ti-as mai recomanda a treia varianta : ContiPremiumContact 5.
Le folosesc de anul trecut si pana acum numai de bine. Le poti gasi la un pret mai mic decat energy saver.
Leave a comment:
-
Originally posted by 827sam View PostPentru 200-300 de lei/set de anvelope o data la 4 ani puneti vietile tuturor in pericol, ce asteptari aveti la un cauciuc de 140 de lei cand unul macar de bun simt din gama medie costa 210-220... ?
Leave a comment:
-
Parere BFGoodrich
Salutare!
Sunt nevoit sa cumpar 4 anvelope de vara pentru trocariciul meu, vroiam sa intreb aici pe forum eventualii detinatori de anvelope BFGoodrich G Grip ( https://www.best-tires.ro/anvelope-v...ip-go-88t.html), cum se comporta pe uscat, ud.
A doua optiune ar fi Michelin Energy saver+
Leave a comment:
-
macar un tigar sigura daca tot se vrea o anvelopa ieftina si cat de cat cu vizibilitate
acu au un pret inca bun
Leave a comment:
-
Pentru 200-300 de lei/set de anvelope o data la 4 ani puneti vietile tuturor in pericol, ce asteptari aveti la un cauciuc de 140 de lei cand unul macar de bun simt din gama medie costa 210-220... ?
Leave a comment:
-
Originally posted by vitriol View PostHankook KINERGY Eco K425 foloseste cineva?
Leave a comment:
-
Cine are curaj sa incerce strial? Am vazut ca ar fi 82H si nu 88T.
Tot despre Lassa:
Oferta din metro de care zicea mr.K e chiar buna daca mai e valabila.Last edited by Fanez; 1 March 2016, 16:48.
Leave a comment:
-
Si la Norauto anvelope vara Strial la 145 lei/buc. Strial cica ar fii facute de Michelin.
Sent from SM-G920F using Tapatalk
Leave a comment:
-
Originally posted by mr.K View PostPentru cei care care cauta gume ieftine si fara mari pretentii, este oferta la Metro pentru Lassa de vara 185/65/15- 164,90 lei/buc.
Montaj si echilibrare gratuite daca se cumpara 2 anvelope sau multiplu de 2. Deci se mai face economie la 15 lei/anvelopa.
La 150 lei pret net, zic eu ca e o alternativa buna la clasicele Debica/Tigar @co.
Zice ca:
Leave a comment:
Leave a comment: