Ce Anvelope Folositi?
Collapse
X
-
sa nu ne bucuram prea repede... iarna inca nu e dusa oficial. o luna cred ca mai pot sta cu toate ca si mie mi-a parut cam rau cand am mers cu cele de iarna pe 18 grade...dupa 2 zile a coborat la - noaptea...
oricum, asta cred ca a fost cea mai usoara iarna din ultimii 28 de ani
Leave a comment:
-
N-ai rămas fidel Dunlop, sa mergi pe Bluresponse....
Oricum sunt excelente și ce iei tu, mai ales la prețul ăla. Sa vii cu review-uri despre comportamentul lor după câteva sute/mii de km.
Dacă nu ploua mâine îmi schimb și io gumele, sa dam drumu' la vara, ca anu' asta le puteam schimba din 20 januarie-ncoa'!Last edited by Kojak; 4 March 2016, 21:02.
Leave a comment:
-
Originally posted by vitriol View PostM-am bucurat prea devreme... Au DOT4815. L-am rugat sa-mi spuna sigur ca au DOT-ul ala despre care am vorbit, pentru ca altfel trimite masina degeaba.
Le luam de la un distribuitor de anvelope cu care are contract firma la care lucrez.
Mai pot sa astept o luna pana mai cresc temperaturile si intre timp sa mai caut...
Leave a comment:
-
Originally posted by vitriol View PostM-am bucurat prea devreme... Au DOT4815. L-am rugat sa-mi spuna sigur ca au DOT-ul ala despre care am vorbit, pentru ca altfel trimite masina degeaba.
Le luam de la un distribuitor de anvelope cu care are contract firma la care lucrez.
Mai pot sa astept o luna pana mai cresc temperaturile si intre timp sa mai caut...)
Originally posted by sorin1983 View Postar fi bine sa aiba martie 2016 pe stoc dar nici alea decembrie 2015 nu par prea vechi...
chiar si cele facute "ieri" , livreaza si ei ce au produs inainte, ianuarie - februarie, sau ma rog, daca se dau ca "painea calda" poate ai noroc sa gasesti si d`astea)
Leave a comment:
-
Odata cu temperaturile, de obicei mai cresc si preturile. La 223 lei/buc nu exista in alta parte, cele mai ieftine PremiumContact sunt 234 lei/buc.
Leave a comment:
-
ar fi bine sa aiba martie 2016 pe stoc dar nici alea decembrie 2015 nu par prea vechi...
Leave a comment:
-
M-am bucurat prea devreme... Au DOT4815. L-am rugat sa-mi spuna sigur ca au DOT-ul ala despre care am vorbit, pentru ca altfel trimite masina degeaba.
Mai pot sa astept o luna pana mai cresc temperaturile si intre timp sa mai caut...
Leave a comment:
-
eu le-am gasit in septembrie cu 255 si nu-mi pare rau
de curiozitate, de unde le cumperi?
Leave a comment:
-
Am gasit Continental ContiPremiumContact DOT0316 la 223 lei/buc. Asta cred ca e varianta castigatoare. Maine le iau.
Leave a comment:
-
Originally posted by andrei_mircea View PostSalutare!
Sunt nevoit sa cumpar 4 anvelope de vara pentru trocariciul meu, vroiam sa intreb aici pe forum eventualii detinatori de anvelope BFGoodrich G Grip ( https://www.best-tires.ro/anvelope-v...ip-go-88t.html), cum se comporta pe uscat, ud.
A doua optiune ar fi Michelin Energy saver+
Energy Saver sunt din cele cateva anvelope cu indice A de aderenta pe carosabil umed.
O varianta pe care o poti lua in considerare e Falken Sincera. De un an de zile le folosesc si sunt foarte multumit de ele.
Indice A pe asfalt umed, pret putin peste G Grip, dar sub Energy Saver, PremiumCotact.
199 lei/bucata
Last edited by mr.K; 2 March 2016, 21:07.
Leave a comment:
Leave a comment: