If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Astea de care zic eu nu prea sunt ca alea. Astea sunt 88T, alea sunt contipremium 88H.
Parca nenea Iancu avea sau a avut premiumcontact5 sau nu-mi amintesc eu bine acum?
Im ADAC Winterreifen Test werden die besten Reifen der verschiedenen Reifengrößen ermittelt. Welche Reifen haben sicheren Grip, welche sparen am meisten Sprit?
Adica sa iau premiumcontact ca eco se uzeaza repede. Bine, acum depinde si cum au mers cu ele. Eu nu dau prea des burnout. Mai plec cu scart cateodata dar nu foarte des.
Dupa Continental-Kormoran-Motrio, am revenit la Continental Eco Contact 3 - asa cum a venit initial echipata de fabrica. Foarte bune si ieftinute!
Nu merg pe branduri mai scumpe pentru ca mi se pare risipa. Low-entry rules!
Pai stai bre putin asa ca nu compari ce trebuie. Matale ai luat masina cu Bridgestone-urile de fabrica. DOTXX08? Si aveau peste 50k facuti in timpul asta, nu?
Nu spun ca ar fi fost mai bune decat PS4 sau ca n-ar fi fost. Habar n-am. Doar spun ca trebuie sa compari doua anvelope noi.
Le-am schimbat o data, acum 2 ani cred. Aveau dot xx13. Acum au ramas doar astea pe spate. Fata nu-mi placea deloc pe ud.
Si diferenta de pret se simte. Un bridgestone era 600 lei, un michelin ps4 800. Dar, diferentele sunt catastrofale.
La o alta masina am avut premiumcontact si sportcontact. Brici si alea.
@emmet: este o diferenta intre a aduce un protocol de lucru beton si o mana de lucru ieftina, dar care poate urmari acel protocol si o idee chinezeasca fara protocoalele de lucru ale astora mai avansati. Daca se face in China nu inseamna ca-i prost. Daca-i proiectat si produs in China, nu-i asa bun.
Last edited by Cezar; 12 March 2016, 11:18.
Reason: Automerged Doublepost
Am aflat ceva despre anvelopele Lassa asa ca le las.
"Am avut Lassa atat pe camion, utilitara, autoturism, 4x4 ...personal mi s-au parut niste mizerii ... adica sunt pe aceeasi lungime de unda cu chinezismele ...Mai bine, strange cureaua o gaica (sau mai multe) ..si orienteaza-te spre ORICE altceva!
Motive:
-se tocesc repede
-in 6 luni o sa ai pe ele crapaturi de zici ca cer pensionare pe caz de boala
-ca si profil n-am vazut nimic interesant"
Alege anvelope de vară, iarnă sau all-season pentru orice tip de autoturism. Găsește anvelope premium la prețuri accesibile și livrare rapidă pe CauciucuriDirect.ro!
Last edited by Fanez; 12 March 2016, 09:42.
Reason: Automerged Doublepost
@B997NDL.
Asa o fi ca prea zici cu foc. Maine imi fac rca la euroins care nu sunt chinezi si imi iau anvelope Lassa ca nu sunt chinezesti.
P.S. "tensei" scrisesem dar n-a aparut s cu diacritica.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: