Azi am intrebat la dealer, jante originale aluminiu Logan prestige ( nu stiau modelul, nu stia de Sinaia etc ) pret 4 buc + 16 buc prezoane aproximativ 1800 lei.
Cred ca ma bag la chinezesti., 1200 cu prezoane si inele de centrare, trebuie decit sa gasesc un model misto.
Jante aliaj
Collapse
X
-
piroman22: jantele sunt ale unui prieten cu un fiat grande punto ... arata bine si pe logan ... dar nu am apucat sa merg cu ele
Leave a comment:
-
Mersi de poza, arata foarte bine, sa le rotesti sanatos cat mai multi km!!! M-ar interesa si cateva pareri personale despre jante: in special daca sunt rezistente si daca nu lasa impresia ca sunt facute pe vapor si in prima groapa risti sa indoi janta sau si mai rau sa se rupa...Originally posted by felye View Postuite o poza cu jantele prezentate de tine ... gumele erau 185/60/r15 ...
Momentan am amanat jantele ca am alte cheltuieli dar am in plan sa imi iau un set de jante de aluminiu pt gumele de vara.
Leave a comment:
-
La strung e mai greu datorita ordinului de marime al universalului, cel mai comod este cu o masina de alezat blocuri motoare.
Leave a comment:
-
Sal din cate stiu eu gaura centrala la opel este mai mica decat la logan si trebuia facut la strung sa ma corecteze cineva daca ma insel
Leave a comment:
-
multumesc pentru raspuns , dar ...cum doamne iarta-na fac astia de au jante opel pe loganuri ?? ca tot nu inteleg ...citind prin forum , am observat ca la logan , gaura centrala e de 60 mm , deci daca e sa vb sa imi aduca din italia , tre sa caute ceva de renault neaparat sau si de opel ?dar alte marci ?? aveti idee??? multumesc din nou ;)
Leave a comment:
-
4x98 e la Fiat, exceptia Fiat fiind Grande Punto care are 4x100 deoarece este facut pe platforma lui Opel Corsa deci la Opel distanta la cele in 4 prezoane este de 100mm. Problema e alta-diametrul gaurii centrale care e mai mic si la Fiat si la Opel decat la jantele Renault.Originally posted by vyalli View Postdaca nu ma insel marimea la jantele opel intre prezoane este 4x98 iar la logan 4x100
Leave a comment:
-
uite o poza cu jantele prezentate de tine ... gumele erau 185/60/r15 ...Originally posted by piroman22 View PostAs vrea si eu sa imi iau un set de jante de aliaj pe 15 inch si mi-a captat atentia modelul din poza atasata. Am Logan serie limitata BlackLine culoare Gris Platine. Ce parere aveti?
L.E: Jantele le-am gasit aici: http://www.ejante.ro/?x=mod_janta_stoc&id=1205
Nu vreau sa fac nici o reclama, pun linkul doar ca se vedeti marca si alte detalii despre jante si sa imi spunti ce parere aveti despre ele.
Numa' bine!Attached Files
Leave a comment:
-
daca nu ma insel marimea la jantele opel intre prezoane este 4x98 iar la logan 4x100
Leave a comment:

Leave a comment: