Jante aliaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• M4r7z1aNu
    replied
    Va trebui sa imi cumpar un set de jante in primavara , dar sunt in dubii daca sa imi iau originale de logan sau aftermarket , gen enzo,asw,decent... Am vazut in "motoul" de cautare pe google, ca jantele de aliaj pe 15" au 6,5j fata de 6j cat au cele de tabla, acu intrebarea mea este: mai trebuie sa pun distantiere ceva la disc sau unde s-o pune sau mai trebuie sa fac ceva ca sa m-i le pun pe cele de 6,5j? Va intreb fiindca nu mah pricep si vreau sa trec la aliaj in primavara si cu gume de aceeasi dimesiune , 185.65.r15? As putea face altfel , gen sa trec la dimesiuni mai mari la anvelopa si janta fara a se lua "sticletii" de mine ? help me

Leave a comment:

• piroman22
    replied
    Colegu nu cred ca este realizabil ce vrei tu sa faci... Risti dejantare, de gusturi nu ma leg. Eu mi-am luat jante 7j si am lasat gumele de 195 pe ele ca mai bine ii sade decat cu 185 care sunt mai inguste, ideal ar fi pt 7j 205 sau 215 cu talon mai mic si cu umar unde sa intre buza jantei sa nu ramana in exterior... la j mai mare ai nevoie si de gume mai late.

Leave a comment:

• don sandu
    replied
    da karlos,e un pic cam exagerat dar mie i-mi place.

Leave a comment:

• karlos12
    replied
    Sandule, tu vrei sa pui anvelopele stock (185/65/15) pe jante de 9J sau 8J?

Leave a comment:

• don sandu
    replied
    karlos, s-ar putea sa ai dreptate dar astea sunt mofturi nu necesitati,care se cumpara din fsn.arcuri sport,jante tuning,folii,xenon,etc.cei ce sunt insurati cred ca ma inteleg.deci mai astept,ori mai maresc fsn-ul,ori gasesc ceva mai ieftin.oricum multumesc. nairod,colegul fastandfurious are pe 17,eu vreau pe 15,pt ca am anvelope de vara noi stok.oricum multumesc,daca mai stii ceva da un semn te rog.
    yrman,e ok,multumesc.

Leave a comment:

• karlos12
    replied
    Originally posted by don sandu View Post
    mersi carlos.sunt ceea ce caut doar ca nu dispun de 400 de euro.o sa mai incerc.pt yrman,sa stii ca am vazut la cineva pe logan si mia placut mult.
    Mai ieftin nu cred ca gasesti.Poti gasi pe la 200E jante de tabla dublate de 9J.

Leave a comment:

• nairod
    replied
    utilizatorul fastandfurios colegul cu loganul rosu PFL are de vanzare jante exact ca cele mai de sus ...ia legatura cu el

Leave a comment:

• yrman
    replied
    mersi carlos.sunt ceea ce caut doar ca nu dispun de 400 de euro.o sa mai incerc.pt yrman,sa stii ca am vazut la cineva pe logan si mia placut mult.
    Ok, daca stii in ce te bagi, mult succes. Eu am vrut doar sa ma asigur ca stii, nu era cu rea intentie sau aer de superioritate.

Leave a comment:

• MihaiiahiM
    replied
    Am vazut ca are cineva de pe aici jante ART. Ati avut probleme cu ele in timp (cojit lacul, sarit vopseaua, probleme la echilibrat)? Ce parere aveti de ele?

Leave a comment:

• don sandu
    replied

Leave a comment:

• karlos12
    replied
    cine ma poate ajuta...doresc sa achizitionez 4 jante de aliaj r15 4x100 8sau9j,et15 sau20.nu prea gasesc decat 6sau6,5j si cu et mare.
    Uite aici ieftin.... linkul nu-l pot pune...
    Attached Files
    Last edited by karlos12; 24 January 2013, 15:14.

Leave a comment:

• yrman
    replied
    9J, et15??? Esti sigur ca asta vrei? Ai idee cat o sa iti iasa roata in exterior?

Leave a comment:

• don sandu
    replied
    cine ma poate ajuta...doresc sa achizitionez 4 jante de aliaj r15 4x100 8sau9j,et15 sau20.nu prea gasesc decat 6sau6,5j si cu et mare.
    Last edited by don sandu; 23 January 2013, 18:39.

Leave a comment:

• piroman22
    replied
    La banii aia chiar ca iei SH in stare beton si cu tot cu cauciucuri.... Si eu am fost tentat de chinezarii dar mi-am revenit la timp, am gasit la 180 de euro jante de aliaj SH in 6 spite, elegante si solide in stare foarte buna(2 zgarieturi mici), gata echilibrate frumos cu plumbi lipiti pe interior, cu tot cu cauciucuri putin uzate. Abia astept sa treaca iarna sa le pot pune. Chinezriile unele arata bine si iti fura ochii dar daca nimeresti intr-o groapa se fac varza foarte usor. Am vazut caz concret de janta chinezeasca rupta efectiv in jumatate: partea cu cauciucul o parte si cealalta parte cea cu butucul. Cand am vazut am ramas perplex...

Leave a comment:

• matheo66c
    replied
    La banii astia,gasesti ceva sh, de toata frumusetea

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google