Jante aliaj
Collapse
X
-
Pai asta am zis si eu iar 5Kg. in plus/roata chiar conteaza pentru ca vorbim de mase in miscare de rotatie...
-
E o diferenta de vreo 4-5 kg fata de ce aveam inainte.Cu RH-uri pe 15,7J cu distantiere de 200mm si cauciucurile aveam undeva la 16,5 kg.Acum poate vreo 20 de kg,depinde.
Leave a comment:
-
Si anvelopa cu latimea de cel putin 215mm R16 cat are? (am zis roti complete)
Cu stabilitatea sunt de acord, de fapt e cam singurul plus.
Leave a comment:
-
o janta are 10 kg.Am cantarit-o.Am avut si de 7J pe ea si se simte foarte bine.Are aderenta buna la plecarea de pe loc ca nebunul si se tine bine si pe curbe
Leave a comment:
-
Sa ne spui si noua cum se simte 1,4 mpi cand faci trecerea de la roti cu masa de ~15Kg. la roti cu masa de 20Kg. si cu amprenta mai mare la sol fata de anvelopele cu latimea de 185 mm.Originally posted by bgd_puya View PostET 37 au ..
stiu ca sunt nebun...dar as vrea sa le fac strech,am si masina lasata din arcuri..
Leave a comment:
-
salutare am gasit si eu la cineva 3 jante wolfrace zice el si as vrea sa o gasesc si pe a 4 a doar ca dupa denumirea data de proprietar ,adica A267 , nu am reusit sa o gasesc decat pe un site care nu o mai au si nici nu o mai aduc daca stie cineva ceva ....http://www.tuningmall.ro/jante-anvel...42-258542.html ...multumesc
Leave a comment:
-
uite si linkurile:Originally posted by B997NDL View Postfoarte frumoase.
exact pe gustul meu.
de ce n-ai lasat linkurile ?
Leave a comment:
-
Le-am luat de la piese auto din Mioveni o sa fac si poze in weckend ca acum ploua
Leave a comment:
-
si mai merita sa dea 240 eu pe sh ?!
mai ales ca de multe ori necesita revopsire in camp electrostatic, care e 500 de lei pe set.
de unde le-ai luat ? ce model ? poate ai si o poza.
deja ma intind, nu ?
Leave a comment:
-
scumpe. la banii aia iti iei noi. si sunt si modele relativ vechi.Originally posted by skd_ozenel View Postvreo 240 euro oricare dintre ele...la telefon cica sunt ca noi.
ramane de vazut la fata locului.
sunt sanse mari sa ma duc sambata sa le vad.
de anvelope stoc... nu mi-a spus nimeni nimic cand am avut 195/55 sau 195/60 /15. nu vad motiv sa se lege acum...daca iti vezi de treaba te lasa in plata ta.
n-arata rau, dar nu merita clar 240 eu. totusi si el le-a luat sh.
fac pariu. alea nu sunt modele care s[ mai fi fost in fabricatie acum 3 ani.
la 300 euro iei Rial Milano, care mie imi plac mult.
gasesti o gramada noi pe net la 70 euro pe bucata. chiar nu merita.
vezi woolfrace, borbet, league...etc
Configureaza-ti masina si cumpara online roti complete, anvelope vara,iarna,all season si jante din aliaj sau otel de calitate superioara. Livrarea gratuita acasa sau servicii de montaj in România! Cu ajutorul configuratorului 3D disponibil veti gasi cu usurinta seturi de roti complete, jante din aliaj, jante din otel si anvelope care sunt 100% compatibile cu autoturismul dumneavoastra. Produse premium de calitate pentru orice buget. Montajul anvelopelor sau al jantelor poate fi efectuat la unul dintre service-urile partenere special alese pentru calitatea serviciilor oferite, puteti achizitiona servicii de montaj direct din site. Plata in rate, livrare rapida, garantie 2 ani.
Ce trebuie știut înaintea achiziționării unui/unei Janta aliaj! Compararea prețurilor, produselor, magazinelor si păreri de la cumpărători reali într-un loc.
astea ce au ?!
Leave a comment:
-
ET 37 au ..
stiu ca sunt nebun...dar as vrea sa le fac strech,am si masina lasata din arcuri..
Leave a comment:
-
Ai KBA-ul mai jos.(TUV-ul include si dimensiunile anvelopelor omologate pe janta respectiva)Originally posted by bgd_puya View PostMa poate ajuta si pe mine cineva cu unele sfaturi(doar cei care cunosc situatia). Am cumparat 4 jante Borbet A 4x100 ,9J toate. Ce cauciucuri sa folosesc?Multumesc pentru ajutor
imi cer scuze ca am uitat sa specific ca sunt pe 16
http://gutachten.bmf-application.com...735-a0-015.pdf
9J 16 ET 15 zici? Ai curaj mare sa pui jantele astea pe Logan.Last edited by Cromatic; 28 March 2014, 01:21.
Leave a comment:

Leave a comment: