mi-ar fi placut sa aiba et-ul mai mic (15) ca sa iasa mai mult, asa o sa-mi trebuiasca distantiere. nu prea mari si in special pe spate.deocamdata ezit, fiindca am auzit ca ar rupe mai repede aderenta cu distantiere.
mi-ar fi placut sa aiba et-ul mai mic (15) ca sa iasa mai mult, asa o sa-mi trebuiasca distantiere. nu prea mari si in special pe spate.
Ideea era ca data viitoare sa nu mai faci aceeasi greseala si sa te uiti la ce au facut baietii.
Evident ca au gasit inca 10 minute ca sa rezolve problema.

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Leave a comment: