Jante aliaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• B997NDL
    replied
    multumesc ! mi-ar fi placut sa aiba et-ul mai mic (15) ca sa iasa mai mult, asa o sa-mi trebuiasca distantiere. nu prea mari si in special pe spate.
    deocamdata ezit, fiindca am auzit ca ar rupe mai repede aderenta cu distantiere.

Leave a comment:

• vdmihai
    replied
    Arata bine de tot !

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    Originally posted by vdmihai View Post
    Ma refeream la dimensiuni. Vreau sa pun pe ele cauciucurile 185/65. Am vazut ca au et mai mic ca cele din fabrica.
    exact aceleasi dimensiuni (mai putin gaura centrala) am eu la ale mele si merg perfect.
    Attached Files

Leave a comment:

• Cromatic
    replied
    Originally posted by vdmihai View Post
    Am vazut ca au et mai mic ca cele din fabrica.
    dar au si latime mai mare. 0,5 inches la latime vor compensa cei 15 mm diferenta la ET.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    et-ul si dimensiunile sunt superok. dar o sa ai nevoie de inele de centrare.

Leave a comment:

• vdmihai
    replied
    Ma refeream la dimensiuni. Vreau sa pun pe ele cauciucurile 185/65. Am vazut ca au et mai mic ca cele din fabrica.

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Important este să-ţi placă ţie în primul rând, oricum preţul este bun.

Leave a comment:

• vdmihai
    replied
    Frati Loganisti, ce ziceti de jantele astea? Merita achizitionate ?

Leave a comment:

• Madutzu25
    replied
    Salut

Are careva jante de 17 pe logan II ? M-a interesează dimensiunea gumelor
    Am testat ieri un set de jante pe 17 (sh) cu gume 225/45/r17. Nu ating nicăieri, merg bine si arata la fel. Totuși mi se pare cam mare latimea, as merge pe 215. Astăzi am vrut sa le cumpăr cu tot cu gume pe 215 noi dar am constatat ca o janta era fisurată si am renunțat.M-a gândesc la problemele ce pot apărea in timp la caseta de directie sau altele. Nu m-a deranjează creșterea consumului

Am pus si o poza cu gumele vechi pe 225
    Attached Files

Leave a comment:

• Costi-bc
    replied
    Asta e lectia , nu doar pentru jante sau anvelope. Nu dai banu din mana pana nu esti sigur pe ce ai primit si multumit.

Leave a comment:

• vitriol
    replied
    Am inteles ca erai in graba, mi-ai mai scris o data. Ideea era ca data viitoare sa nu mai faci aceeasi greseala si sa te uiti la ce au facut baietii.
    Cand am cumparat eu jantele, au reusit sa-mi puna 3 anvelope cum trebuie (au "inside" si "ouside") dar la a 4-a nu le-a reusit performanta.
    M-am uitat, am observat si le-am aratat. Voiau sa vin a doua zi ca cica era ora 19 si ei inchideau. Le-am spus ca nu-i nico problema, ca le voi plati si eu, la randul meu, a doua zi cand vin sa remedieze problema. Evident ca au gasit inca 10 minute ca sa rezolve problema.

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    "Errare humanum est"!
    Indiferent de dimensiunea firmei ...!

Leave a comment:

• dani55wss
    replied
    @vitriol - problema e ca nu am prea vazut ce au facut pt ca nu m-au lasat langa masina ca cica ''sunt camere si sefii nu permit clientilor sa stea in sevice din motive de siguranta''...
    Iar cand am plecat eram in foarte mare graba, si asa am intarziat aproape o ora la aeroport...
    Inca o data spun, eram ferm convins ca o firma de dimensiunea lor nu face astfel de greseli de 2 bani, deci aveam toata increderea in ei.

Leave a comment:

• vitriol
    replied
    Ma refeream strict la partea cu echilibrarea cu 200g de plumb. Cand vezi asa ceva pe janta si cauciuc nou, e cazul sa-ti pui intrebari si sa nu pleci cu ea de acolo.

Leave a comment:

• Costi-bc
    replied
    Originally posted by vitriol View Post
    300 de lei reprezinta taxa pentru o lectie in scoala vietii. Data viitoare vei cand vei mai cumpara jante noi, vei stii unde sa te uiti si ce trebuie sa faci.
    adica ? daca le lua de pe net ar fi fost mai rau ! firma mare (serioasa?) din localitatea de domiciliu si tot nu a fost bine...
    de unde sa mai iei jante ? de la dealer , originale ?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google