Jante aliaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Urmelinho
    replied
    @B997NDL, jantele cu 5 spite erau alternative daca nu gasesc altceva sa se pupe. erau ultimile in preferintele mele. Eu unul aveam clar in cap ca as vrea MAM W3 Masinuta e neagra.

@Cromatic, imi plac si mie X3MA-urile, insa nu pe logan. Le-am vazut asta primavara pe un A6. Cred ca erau undeva la 19" cu un etalon destul de mic - nu cred ca distanta intre buza jantei si zona de contact a cauciucului de cel mult 5-6 cm. Nu stiu cu rezista ele pe drumurile noastre, dar cert este ca pe masina aia aratau genial. Pe logan nu mi se pare nimic mai mult decat un kitch. De altfel si eu m-am gandit la versiunea de Logan II, insa nu stiu daca renteaza minunea asta.

In principiu m-am cam hotarat pe MAM W3. Merg sambata la magazinul supert-jante ca am 10 Km de pasit si vad acolo si cum ar veni real live pe masinuta.

Multumesc de opinii si sfaturi, revin cu pozele cu masinuta si jantele

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    mie imi plac astea, tot rial.
    oricum, mai ieftine decat superturismo

Sursa dvs. de știri sportive de ultimă oră din România și din lume. Acoperim cele mai importante competiții și evenimente sportive.

vazusem undeva si cu 4 prezoane, dar n-o mai gasesc. oricum, arata bine fiindca e simetrica, avand un numar par de spite
    si titaniul ala arata bine, depinde de culoarea masinii.
    dar ar merge pe alb, pe albastru egee, pe rosu, pe negru ( jante negre ar fi pre banale pe logan negru. parca ar fi logan MIB. )
    Last edited by B997NDL; 18 March 2014, 19:32.

Leave a comment:

• Cromatic
    replied
    Am si scris ca sunt preferatele mele dar ce sa-i facem daca "malaiul" are mai mereu alte prioritati...

Leave a comment:

• Leo0608
    replied
    @Cromatic, din pozele enumerate de tine, astea le-as lua eu http://www.loganclub.ro/forum/attach...8&d=1395158917 (EVOCorse "X3MA") Da destul de bine pe logan ))

Leave a comment:

• Cromatic
    replied
    Originally posted by Urmelinho View Post
    @Cromatic, poti vedea lista mea in postul #425
    Asa cum ti-a spus si NDL evita jantele in 5 spite. Deasemenea, evita jantele fara omologare (asa cum ti-am mai spus). Pentru modelele care sunt disponibile si cu prindere in 4 prezoane, poza de prezentare pe site-uri este tot cu prindere in 5 prezoane si nu poti sa-ti faci o imagine clara a felului in care arata real janta (in general doar jantele OEM in 5 spite arata bine cu prindere in 4 prezoane asa cum este si janta EMPREINTE de pe Logan 2 si in plus nu se folosesc inele de centrare la astfel de jante ceea ce greu gasesati pe aftermarket (ti-am afisat o poza reala mai jos).

Janta Momo "Quantum" arata real cu prindere in 4 prezoane ca in imaginea de mai jos - avand in vedere ca acest model de la MOMO are si omologare TUV, achizitionarea lor ramane doar o chestiune de gusturi.

Nu vreau s-o mai lungesc, din ce-ai afisat tu as lua MAM W3 sau MOMO Quantum iar din ce-am studiat eu pana acum m-am oprit in special la 3 modele (toate pe 15" cu omologare TUV pentru DACIA Logan):

1) OZ Superturismo GT finisaj Grigio Corsa - este "Made in Italy" , are un design foarte potrivit pentru prinderea in 4 prezoane si este de o calitate excelenta.
    Am vazut ca ai afisat si jante la 500+ Ron, daca iti permiti si poti sa faci un efort, acum sunt la promotie si le gasesti aici;

2) Ca o alternativa la modelul de mai sus si din perspectiva pretului este RIAL "Zamora" - a fost janta anului 2011, are garantie 5 ani data de producator si un design foarte asemanator cu OZ Superturismo GT;

3) EVOCorse "X3MA" - preferata mea chiar daca am clasat-o pe locul 3 - "Made in Italy" , gaura centrala 60.1, usoara (6,5 Kg), foarte rezistenta, design optimizat pentru a putea folosi frane mai mari, etc

Pentru toate astea am afisat mai jos poze reale cu jantele in 4 prezoane.
    Attached Files
    Last edited by Cromatic; 18 March 2014, 19:14.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    @Urmelinho
    eu pe astea le-as lua dintre cele postate de tine.

si pe locul doi, as face cum zice mama ta.
    dar in general nu stiu de ce iti plac cele cu 5 spite.
    1. arata urat pe logan ca se vad toate dedesubturile alea aiurea cu tamburi ruginiti si etrieri de toata jena.
    2. arata urat fiindca gaurile vor cadea mereu aiurea, fiind 4 iar spite 5.
    ideal ar fi un numar par de spite.
    3. cele cu mai multe spite au un aspect mai "racing" si nu "city" (cele cu 5 spite) care e banal
    si nu m-as arunca nici la unele cu brizbrizuri care pe logan pot parea cam de prost gust. as lua ceva mai simplu si eventual le-as da o culoare care sa se pupe cu cea a masinii. parerea mea... ce culoare are masina ?

eu asa ceva mi-as lua.. dar sunt o galagie de bani.
    Shop for Speedline Alloys & Wheels - Buy Speedline Alloys from Wheel Base the UK's leading Alloy Wheels website. Our Speedline Wheels collection includes the Speedline Alessio 2 alloy wheels, and more online

uite aici pentru logan... cam ce culoare vrei. setezi din stanga filtrul de culoare.

Discover the latest alloy wheels and tyres online. Shop from over 5000 wheels, 6000 tyres and accessories from Wheelbase Alloys.
    Last edited by B997NDL; 18 March 2014, 14:16. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Urmelinho
    replied
    @Cromatic, poti vedea lista mea in postul #425

Leave a comment:

• Costi-bc
    replied
    multumesc ! le-am cumparat si montat pe focusul meu la un pret de chilipir. nu stiam de care-s ...

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Originally posted by Costi-bc View Post
    Va rog frumos sa-mi spuneti ce model de jante e acesta daca stiti , cauciucurile is 215/55r16 si la gauri is 4x108:
    Jante C2 VTS CODE LOEB LX SX FURIO SUZUKA.

Faine jante.
    Last edited by mr.K; 18 March 2014, 10:45.

Leave a comment:

• Urmelinho
    replied
    @Cromatic, mersi. De topicul acela nu dadusem. cred ca dau o fuga pana la service de joi, ca am "decat" 10 Km pana la ei . Mersi mult!

Leave a comment:

• Costi-bc
    replied
    Va rog frumos sa-mi spuneti ce model de jante e acesta daca stiti , cauciucurile is 215/55r16 si la gauri is 4x108:
    Attached Files

Leave a comment:

• Cromatic
    replied
    Originally posted by Urmelinho View Post
    Partea care ma baga in dilema ar fi ca MAM W3 are 2 etaloane disponibile pentru 4x100 si anume ET38 si ET45. Din ce inteleg, ET45 e mai aproape de ET50 al Loganului, dar ramane de vazut ce opinii aveti ca si performante si de celelalte variante cand se va aproba postarea cu link-urile.
    Uite opinia celui care le vinde :
    Originally posted by super_jante View Post
    MAM W3 cu ET de 45 nu vine bine pe masina(am testat ambele variante)..sunt la fel de "ingropate" ca cele de serie de aceea 98% din comenzi au fost cu ET38!Ambele variante de ET sunt omologate de TUV Germania si nu cauzeaza nici un fel de problema tehnica!

Noul pret pt. MAM W3(argintiu sau negru) este de 1.272 ron/set - 5% discount de forum 1.200 ron/set livrat gratuit cu inele,prezoane,valve.
    Vezi topicul asta (poate te ajuta si faptul ca esti tot din Vrancea).

MOMO lasa-le ca oricum n-ai de unde sa le iei in Romania, e un singur distribuitor oficial si vinde doar ce are pe stoc.

http://gutachten.bmf-application.com...3/00182637.pdf
    Last edited by Cromatic; 18 March 2014, 01:22.

Leave a comment:

• Urmelinho
    replied
    @Cristyano, lasa tu omul de la tara sa isi faca de cap cu prostia lui :-D (recte eu). Nu vreau sa fortez nimic, din niciun punct de vedere, si prefer sa raman cat mai aproape de nativ. Ca daca voiam ceva mai, bagam un 16" cu un 7j pe 205/55 sau ceva mai asa, dar dupa cum am spus vreau sa ramana cat mai masina de casa

Leave a comment:

• Cristyano
    replied
    Si ma rog de ce nu merg puse 185/65 pe 7j? Doar pentru ca asa scrie pe site-uri? Nu am stat sa citesc parerile altora. Eu am 185/65/15 pe 7j si nu are nici pe naiba. Mers "sportiv",curbe stranse luate cu viteza maricica, 175 km/h, deci daca scriu inseamna ca nu au nimic si merg puse.
    Eu vorbesc din practica, nu din auzite cum fac unii pe aici.

Leave a comment:

• Urmelinho
    replied
    @Cromatic, am incercat sa pun link-urile in post dar trebuie validat postul de un moderator, deci probabil mai asteptam, desi nu inteleg de ce nu poti vizualiza txt-ul de pe dropbox :-? . De asemenea, nu vreau sa ma duc spre sport, nu din vina banilor ci din vina a ceea ce vreau sa fie masina, adica tot masina de familie, dar care sa arate putin mai bine (dar fara sa fac compromisuri mari de securitate, mai ales la nivelul rotilor ).
    Momentan la sfatuirea cu "fomeia" cu gusturi bune, am ajuns la 2 variante, una a mea (MAM W3) si una a ei (Momo - 4/100 15X6.5 ET38 DARK BLADE AN CB72.3). Partea care ma baga in dilema ar fi ca MAM W3 are 2 etaloane disponibile pentru 4x100 si anume ET38 si ET45. Din ce inteleg, ET45 e mai aproape de ET50 al Loganului, dar ramane de vazut ce opinii aveti ca si performante si de celelalte variante cand se va aproba postarea cu link-urile.

@B997NDL, asa am citit pe tot topicul asta, ca nu prea merg gumele de 185/65 R15 pe 7j si cam ce am vazut pe siturile de specialitate cu jante la filtrare, se cam opresc la 6.5j. Acu am inteles cum vine cu 6.5j
    Last edited by Urmelinho; 18 March 2014, 00:47.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google