Originally posted by piroman22
View Post
Jante aliaj
Collapse
X
-
Colega, nu exista jante de aluminiu pur... Jantele alea care le numesti tu de aluminiu sunt tot jante de aliaj, aliaj de aluminiu cu diferite metale pentru o rezistenta mai mare. Fiecare isi pune ce jante vrea, sunt multe modele care arata bine pe logan. Mie unul cel mai mult imi plac OZ Superturismo sau OZ WRC da nu imi permit asemenea jante si m-ar durea sufletul sa le vad zgariate...
Leave a comment:
-
Parerea mea este ca la logan se potrivesc cel mai bine din aluminiu,nu cele negre sau din aliaj,cele din aluminiu dau foarte bine pe logan.
Leave a comment:
-
Pentru cunoscatori, rog si eu pe cineva sa faca o simulare in photoshop cu jantele de mai jos pe un Logan gris platine ca sa-mi pot face o parere.
Leave a comment:
-
W3-ul are 6J latime fata de W2 cu 6.5J. Ma gandesc ca vizual este o diferenta semnificativa.
Leave a comment:
-
Eu tind atras mai mult spre primul set(HRS) insa singura chestie care imi da cu semnul intrebarii este tara de fabricatie.HRS - India sau Taiwan iar Jantele Mam in Germania.
Leave a comment:
-
setul 1 sunt mai smechere, dar pt logan par mai potrivite cele din poza 2
Leave a comment:
-
Parerea mea..modelul 2. Dar depinde de gusturi.. Par mai "sanatoase" din imagine. Si designul imi place mai mult.
Leave a comment:
-
Sunt intr-o dilema.Imi plac ambele seturi de jante.Sunt la fel ca si pret.Mam W2 de la Kinetik Concept si HRS de la ejante.Vreau sa-mi iau un set pentru vara.Ce parere aveti?
Leave a comment:
-
Exact asa am la kia, capacele se prind odata cu janta. La mine nu este prezon ci piulita care are un fel de degajare unde sta capacul. Practic nu strange deloc pe capac doar pe janta
Leave a comment:
-
Ce parere aveti de gentile aliaj Mam W2, Mam E1, Enzo si Dezent pe 15" !? Intreb fiindca imi va trebuii un set in martie si nu stiu ce sa imi cumpar , calitate/pret sau trebuie sa ma rezum la cele originale din reprezentanta ? Toata faza este ca mi-au cerut 18000lei pe cele din reprezentanta si nu dispun de atatia bani, suma invartindu-se intre 1400-1500 maxim ... Sau in cel mai rau caz va trebui sa imi gasesc originale Sh , ceea ce nu prea vreau. Intai sa vad daca reusesc sa imi iau ceva nou la banii astia si apoi sa aleg ultima varianta cea cu sh-ul. Ma puteti ajuta, multumesc !?
Leave a comment:

Leave a comment: