Jante aliaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cromatic
    replied
    Originally posted by piroman22 View Post
    Colega, nu exista jante de aluminiu pur...
    Probabil a vrut sa spuna - "cu aspect de aluminiu".

Leave a comment:

• MihaiB
    replied
    faza cu zgariaatul e doar o chestiune de timp...

Leave a comment:

• piroman22
    replied
    Colega, nu exista jante de aluminiu pur... Jantele alea care le numesti tu de aluminiu sunt tot jante de aliaj, aliaj de aluminiu cu diferite metale pentru o rezistenta mai mare. Fiecare isi pune ce jante vrea, sunt multe modele care arata bine pe logan. Mie unul cel mai mult imi plac OZ Superturismo sau OZ WRC da nu imi permit asemenea jante si m-ar durea sufletul sa le vad zgariate...

Leave a comment:

• danielriz
    replied
    Parerea mea este ca la logan se potrivesc cel mai bine din aluminiu,nu cele negre sau din aliaj,cele din aluminiu dau foarte bine pe logan.

Leave a comment:

• Cromatic
    replied
    Pentru cunoscatori, rog si eu pe cineva sa faca o simulare in photoshop cu jantele de mai jos pe un Logan gris platine ca sa-mi pot face o parere.
    Attached Files

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    poti sa pui distantiere

Leave a comment:

• karlos12
    replied
    W3-ul are 6J latime fata de W2 cu 6.5J. Ma gandesc ca vizual este o diferenta semnificativa.

Leave a comment:

• Cromatic
    replied
    Parerea mea e sa mai astepti un pic si sa iei MAM W3.

Leave a comment:

• karlos12
    replied
    Eu tind atras mai mult spre primul set(HRS) insa singura chestie care imi da cu semnul intrebarii este tara de fabricatie.HRS - India sau Taiwan iar Jantele Mam in Germania.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    setul 1 sunt mai smechere, dar pt logan par mai potrivite cele din poza 2

Leave a comment:

• dannyx78
    replied
    Parerea mea..modelul 2. Dar depinde de gusturi.. Par mai "sanatoase" din imagine. Si designul imi place mai mult.

Leave a comment:

• karlos12
    replied
    Sunt intr-o dilema.Imi plac ambele seturi de jante.Sunt la fel ca si pret.Mam W2 de la Kinetik Concept si HRS de la ejante.Vreau sa-mi iau un set pentru vara.Ce parere aveti?
    Attached Files

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    dar la fiat am inteles ca se strang direct pe capace.

Leave a comment:

• NOL
    replied
    Exact asa am la kia, capacele se prind odata cu janta. La mine nu este prezon ci piulita care are un fel de degajare unde sta capacul. Practic nu strange deloc pe capac doar pe janta

Leave a comment:

• M4r7z1aNu
    replied
    Ce parere aveti de gentile aliaj Mam W2, Mam E1, Enzo si Dezent pe 15" !? Intreb fiindca imi va trebuii un set in martie si nu stiu ce sa imi cumpar , calitate/pret sau trebuie sa ma rezum la cele originale din reprezentanta ? Toata faza este ca mi-au cerut 18000lei pe cele din reprezentanta si nu dispun de atatia bani, suma invartindu-se intre 1400-1500 maxim ... Sau in cel mai rau caz va trebui sa imi gasesc originale Sh , ceea ce nu prea vreau. Intai sa vad daca reusesc sa imi iau ceva nou la banii astia si apoi sa aleg ultima varianta cea cu sh-ul. Ma puteti ajuta, multumesc !?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google