If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Fiaturile ce le-am avut inainte sa trec la loganuri,aveau capace de plastic gros si dur care se puneau pe janta de tabla dupa care se prindea in prezoane cu totul.
Nici nu am stiut ce sistem au pana nu am facut pana si am vazut cand le-o desfacut.
Cand strangea prezoanele cu pistolul baiatul de la vulcanizare,stateam si asteptam sa se crape.Ziceam ,acum pusca )
Oricum foarte interesant materialul din care erau facute capacele.Cate borduri or luat si gropi de tot felul si ele erau doar zgariate superficial.
Au fost singurele capace care nu o trebuit sa le pun "arici" si care mai erau pe masini dupa 3 ani
inteleg ce vrei sa spui, dar nu mi se par asa de mari gaurile. daca nu trebuia sa prinda si capacul, de ce mai are bordura aia in jurul gaurii ?
hai ca am facut topic de capace mai bine schimbam subiectul.
Prezonul nici nu atinge capacul, strange doar pe janta, e gaura mare in capac. Prezonul il poti scoate prin capac si capacul prin prezon, daca intelegi
am vazut si eu pe net la grande punto si acum la opel.
dar nu inteleg cum nu se crapa cand strangi prezoanele.
mai ales iarna. totusi alea se strang... nu e joaca.
Jantele alea erau de aliaj, se vedea si cum venea marginea cauciucului la buza jantei, niciun capac nu sta asa de aproape de anvelopa.
Si la unele modele OPEL, jantele noi in 5 spite, de tabla insa, capacul ce le acopera are gaura de prezon astfel ca scoti janta cu tot cu capac, fara sa le desparti.
Se poate sa fie vreo reflexie a celei de jos insa capace care imita gauri pentru prezoane se gasesc.Cum a zis colegu' de mai sus capace de Fiat grande punto.Probabil prezoanele se introduc direct prin gaurile din capac(antifurt capac??) desi e prea greu de crezut. In poza cu Fiatul poti sa juri ca jantele sunt identice cu cele vandute aici cu toate ca pe Fiat sunt capace.
eu zic totusi ca sunt aliaje. vezi poza nr 3 de la postul 555.se vede clar borura aia dinspre interior.
si am mai vazut tot felul de capace care imita prezoane dar nu gaurile pr prezoane.
cauta tu pe net daca vezi undeva capace ca alea.
oricum am in'eles ca s-au dat. si ce teapa sa iei ?! nu le vezi cand vine curierul
si-l trimiti cu ele inapoi ? sa fim seriosi.
aaaa, ca nu vezi ciobituri, zgarieturi ...etc.. corect
ce ti se pare tie a fi jata de tabla, sun umbre de la cele de dedesubt, ca sunt stivuite
Pai si pe mine ma bate gandul tot la 15" sa raman la janta , ca sa nu am probleme cu sticletii daca o fi sa ma opreasca vreodata. Daca raman la jantele de 15" , ET de cat trebuie sa fie? Mai am o intrebare , daca vreau sa trec la dimesiunea de 195/65/r15 la anvelopa , janta poate sa ramana pe 15" si ET35 sau de cat trebuie sa fie ET? Ajutati-ma si pe mine la un pachet jante+anvelope (dimesiunile lor )fara a mai face vreo modificare la masina (arcuri sau altceva) ca momentan nu dispun de atatia banuti .... Multumesc mult pentru ajutor ><
nu prea trebuie distantiere. depinde de ET. eu am 6,5j cu ET 35 si fara nimic. vin f bine. putin mai iesite, atata cat sa arate bine.
trecerea la jante mai mari o faci pe riscul tau. se pot lua de tine, si pierzi si din confort si din demaraj. janta mai mare= demaraj mai slab.
vad tot mai multi pe aici care renunta la 16"-17" in favoarea celor pe 15".
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: