Jante aliaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vitriol
    replied
    Sincer, eu o duceam inapoi imediat ce vedeam tigania aia de echilibrare. Chiar daca ar fi mers perfect, nu ai cum sa echilibrezi o roata cu 200 de grame; e clar ca undeva e o problema.

Leave a comment:

• skd_ozenel
    replied
    macar da-le numele si aici sa stim sa ne ferim. oricum jantele de genul asta...

Leave a comment:

• dani55wss
    replied
    Multumesc de sfaturi skd_ozenel, am incercat deja varianta doar cu janta pe masina de echilibrat si da valori mari de plumb, de altfel se vede si cu ochiul liber cand se invarte ca nu e perfect rotunda. Totul e nou, jante, cauciucuri, prezoane, iar inelele vin la fix. E imposibil ca o janta noua sa ceara 200 si ceva de grame de plumb.
    Cred ca ma duc si le cer banii inapoi ca deja nu mai am nervi si timp de servicii de astea romanesti... am cheltuit 150 de lei deja in plus si niciun rezultat... 50 de lei gaz de plimbat pt teste, 50 reechilibrat, 50 directia.
    Si daca incep aia cu figuri, direct opc scrie pe ei + antireclama cat pot de multa pe net...

Leave a comment:

• skd_ozenel
    replied
    - gaura de centrare a jantelor e perfecta la 60.1mm? o diferenta cat de mica duce la batai in mers
    - anvelopele sunt noi sau ai mai rulat cu ele? daca ai mai mers cu ele, depinde si cum au stat depozitate peste iarna.
    dezechipeaza janta de aliaj cu cea mai mare cantitate de plumb, da jos anvelopa si plumbii de echilibrare si verific-o doar pe ea pe masina de echilibrat.
    pune anvelopa pe o janta de tabla si vezi daca iese la fel.
    daca sunt jantele de vina... nasol.

LE: dupa ce am scris am recitit cu atentie postul tau...
    vezi inelele de centrare daca sunt perfecte pe butuc.
    anvelope noi - posibil sa fie deformate din depozit.
    du-te la vulcanizare si verifica doar jantele fara anvelope si plumbi.
    incearca si cu prezoanele de la dacia. poate sunt proaste ale lor.
    Last edited by skd_ozenel; 3 April 2014, 15:49.

Leave a comment:

• dani55wss
    replied
    160 de grame de plumb pe o janta noua ? pe cele vechi de vara care aveau 3 vrei rulaj si aprox 90000 km aveam pe toate 4 la un loc 50 de grame !
    Masina este in perfecta stare tehnica, si sa vreau nu am ce sa schimb la ea. Constatare facuta la reprezentanta cu o zi inainte de achizitie.
    Last edited by dani55wss; 2 April 2014, 20:06.

Leave a comment:

• Cromatic
    replied
    Daca elimini bielete, bucse, brate, planetare strimbe, fuzete pocnite si alte minuni plus jante neechilibrate nu-ti mai ramane decat una - jante strambe!

Leave a comment:

• dani55wss
    replied
    Nu au zis nimic, doar ca dupa 4-500 de km ar trebui verificate iar. Exact asa s-a exprimat, doar ca nu prea am cum sa merg 200 de km pana la ei pt atata lucru. Acum am 250. O hartie de garantie ceva... nimic.
    Era sa uit, chiar si unul care nu se pricepe la echilibrat poate sa-si dea seama ca ceva nu e ok... las pozele sa vorbeasca...
    Attached Files

Leave a comment:

• Nimeni
    replied
    Hmm . Pai unde le-ai echilibrat ce ti-au spus cei de acolo ?
    Pot fi mai multi factori . Pot fi jantele , pot fi cauciucurile ...

Leave a comment:

• dani55wss
    replied
    Salutare, am si eu o problema, daca stie cineva sa ma indrume...

Ieri am achizitionat 4 jante Wolfrace Mantis si 4 cauciucuri Pirelli Cinturato P4 care au si fost montate pe masina cu tot cu inele de ghidaj si prezoane, toate piesele fiind noi.
    Problema este ca la peste 100 km/h trepideaza tare urat toata masina. Mentionez ca, cu rotile de iarna nu avea nicio bataie nici la 160 la ora. Si nici cu rotile vechi de vara.

Azi am fost la o vulcanizare de incredere unde s-au crucit mecanicii cu au fost echilibrate rotile de unde le-am achizitionat, si am reechilibrat iar totul dupa care am facut si directia masinii.
    Rezultat: aceiasi trepidatie de la 100 in sus.

Ce sfaturi imi dati ?
    Multumesc.

P.S. Deocamdata nu dau numele vanzatorului pt ca ar putea fi un caz izolat si nu vreau sa-i fac antireclama, dar daca nu gasesc solutii...

Leave a comment:

• Cromatic
    replied
    Nu trebuie sa deschizi nimic, se face transfer intr-un cont paypal dat de vanzator.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    ma gandeam la transport, nu la preturi. alea sunt ok, dar uneori cu transportul...
    trebuie sa deschizi cont in eu, usd sau lire... sunt cam multe de facut pentru o janta.

Leave a comment:

• Razvy
    replied
    Merita foarte mult sa cauti pe eBay, crede-ma

Sent from my ODYSEA-4 using Forum Runner

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    e clar ca e greu sau imposibil de gasit in romania. si ca sa cauti pe ebay sau pe "dincolo" nu stiu daca merita.

Leave a comment:

• danny_finutzu
    replied
    nu leam luat ) am sunat sa o caut si pe a 4 a intai si daca nu am gasito nu leam mai luat dar imi placeau si de aia vroiam sa o gasesc.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    Originally posted by danny_finutzu View Post
    salutare am gasit si eu la cineva 3 jante wolfrace zice el si as vrea sa o gasesc si pe a 4 a doar ca dupa denumirea data de proprietar ,adica A267 , nu am reusit sa o gasesc decat pe un site care nu o mai au si nici nu o mai aduc daca stie cineva ceva ....http://www.tuningmall.ro/jante-anvel...42-258542.html ...multumesc

le-ai luat deja pe cele 3 ? daca da, le tii de rezerva.

acum am vazut ca e acelasi. daca le-ai luat, te-ai ars.
    cred ca sta ala de o gramada de timp daca a umplut o pagina de "search" cu anunturi.
    Last edited by B997NDL; 30 March 2014, 17:23. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google