Jante aliaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dani55wss
    replied
    Multumesc pt sfaturi, comentarii, incurajari... Drumuri bune !

Leave a comment:

• dani55wss
    replied
    Dimineata pe racoare cu cauciucurile de la ei -pirelli p4- puse pe jantele pe care aveam cauciucurile de iarna. Totul e perfect, i-as mai fi dat dar nu mai aveam unde !
    Attached Files

Leave a comment:

• vitriol
    replied
    300 de lei reprezinta taxa pentru o lectie in scoala vietii. Data viitoare vei cand vei mai cumpara jante noi, vei stii unde sa te uiti si ce trebuie sa faci.
    Ma bucur ca ai rezolvat.

Leave a comment:

• dani55wss
    replied
    Salutare prieteni si scuze ca nu am dat niciun semn pana acum dar pur si simplu nu am avut timp, fiind tot pe drumuri...
    Deci: luni dimineata m-am dus la ei si le-am explicat ce si cum cerandu-le sa-mi faca stornare pe produse. Au zis ca nu pot sa faca asta decat dupa ce le echilibreaza iar si mergem la un test. Am acceptat pt ca altfel nu o scoteam la capat cu ei (insistau ca totul e ok) si dupa ce s-au convins ca reechilibrarea de la Brasov era bine facuta am dat o tura. La 110 km/h a inceput distractia iar verdictul lor fiind ca e din cauza masinii ! (care apropo, e intr-o stare mecanica perfecta)
    Am propus sa punem inapoi rotile mele de iarna si sa dam aceiasi tura si... surpriza ! La 150 era totul ok. Am primit banii inapoi dar doar pe jante, cauciucurile fiind foarte ok.
    Total, 300 roni cheltuiti aiurea pe nimic, timp pierdut 3 zile, 800 de km facuti cu stres...

Multumesc pt sfaturi si aveti grija ce si de unde cumparati !
    Drumuri bune cu roti rotunde !
    Last edited by dani55wss; 9 April 2014, 21:10. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• skd_ozenel
    replied
    pai daca opc nu se baga... facem brigada... am facut o rima
    eu atunci eram deja pe treaba cu cafeaua bauta juma'... cat sa mai astept.
    sunt curios cum s-a rezolvat

Leave a comment:

• Razvy
    replied
    Omul nici nu s-a trezit bine si tu sari pe el

Sent from my ODYSEA-4 using Forum Runner

Leave a comment:

• skd_ozenel
    replied
    deci? bataie?

Leave a comment:

• dani55wss
    replied
    Asa e, se mai rezolva si cu omenia dar mai rar in ultima vreme... De asta nu am dat niciun nume inca. Garantie... ce cuvant frumos... mie nu mi-au dat nimic la mana. Doar factura. Banuiesc ca ar fi trebuit si o hartie de garantie ceva totusi !
    Vedem luni. Pana atunci ma dau cu maxim 90 km/h.

Leave a comment:

• vitriol
    replied
    Cea mai buna varianta este sa te duci si sa vorbesti omeneste cu ei, sa le expui problema si sa vezi ce cale de rezolvare gasesc ei. Pana la OPC, jantele alea beneficiaza de o garantie. Daca spui ca sunt vazuti ca si profesionisti, nu cred ca risca sa-si pateze imaginea pentru cativa lei.
    Eu cred ca o sa rezolvi.

Leave a comment:

• dani55wss
    replied
    Oricat de mahnit as fi nu pot sa nu ma amuz de comentariile voastre, vitriol si einstein m-ati facut sa rad !
    Si, tocmai am aflat ca asul din maneca (opc-ul) nu se baga daca factura e emisa pe firma !
    Ramane doar calea instantei ! Legi romanesti. Asa m-am saturat de tara asta...

Leave a comment:

• vitriol
    replied
    Originally posted by einstein1984 View Post
    Ai vazut jante pentru senzori de presiune catamai gaura au? Sa vezi cat plumb intra la una din aia daca scoti valva cu senzor de exemplu. Nu mai emite judecati absolute, nu se aplica chiar peste tot.
    Amice, noi aici vorbeam de un caz concret, nu despre jante pentru senzori carora le scoti tu valvele.
    Lasi impresia ca nu te poti concentra pe ce vorbim noi aici si vii sa ne povestesti despre ce ar fi daca ar fi. Suferi de deficit de atentie?
    Last edited by vitriol; 4 April 2014, 15:54.

Leave a comment:

• dani55wss
    replied
    skd_ozenel, deocamdata prefer sa nu le dau numele pt ca s-ar putea sa fie un incident izolat... firma este foartemare, cunoscuta si din cate stiu apreciata. Nu le fac antireclama decat in momentul in care nu o voi scoate la capat cu ei, daca se va intampla asta.
    Deocamdata sunt hotarat sa imi cer banii inapoi si sa raman cu paguba de vreo 200 lei cat e drumul pana la ei si cu stresul si nervii aferenti...
    Nu imi mai trebuie nimic de la ei, cred ca daca luam din targ de la samsari si sh-uri eram mult mai castigat. Macar ma asteptam la surprize...

@ vitriol - Am mers cu toata increderea la ei stiidu-i ca pe niste profesionisti. Cand le-au montat nu m-au lasat sa stau langa masina ca cica asa e politica firmei si au camere peste tot, deci am asteptat in showroom... Iar cand am plecat eram atat de presat de timp incat nu m-am mai uitat unde si cat plumb au pus, inca o data mergand pe mana lor de profesionisti... drumurile prin Bucuresti fiind cum le stiti nu am sesizat batai, dar imediat ce am iesit pe DN1 a inceput ''distractia''.
    Last edited by dani55wss; 4 April 2014, 14:56. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• einstein1984
    replied
    Originally posted by vitriol View Post
    Sincer, eu o duceam inapoi imediat ce vedeam tigania aia de echilibrare. Chiar daca ar fi mers perfect, nu ai cum sa echilibrezi o roata cu 200 de grame; e clar ca undeva e o problema.
    Ai vazut jante pentru senzori de presiune catamai gaura au? Sa vezi cat plumb intra la una din aia daca scoti valva cu senzor de exemplu. Nu mai emite judecati absolute, nu se aplica chiar peste tot.

Leave a comment:

• vitriol
    replied
    Ainstaine, iar postezi ca sa n-adormi (am adaptat putin expresia "vorbesti ca sa n-adormi)? Sau simti tot timpul nevoia sa spui ceva, fie ca esti pe subiect sau nu? A zis cineva de anvelope resapate?

Leave a comment:

• einstein1984
    replied
    Daca ai caucicucuri resapate ai cum, insa o schimbare a pozitiei anvelopei pe janta ajuta. Daca se vede ca e ovala la ochi, e clar insa, e de dat inapoi.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google