Solutionare Accident, Oare Chiar Nu Stiu Eu Nimic?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Originally posted by vasile78 View Post
    stii ca daca tamponezi din spate pe cineva care ti-a iesit in fata fara sa se asigure esti vinovat?
    Asta e tare rau,,,o stiam si este valabila treaba pt cine tine. Cine nu are o camera de bord sau martori,,nu are decat sa dovedeasca din gura ca ala a iesit in fata ta si ca ai intrat in fundul lui

    Cat despre Melc,,nici eu nu am declarat ca el este singurul vinovat,,ci am zis ca este o culpa comuna. Daca el era cu 5 minute mai destept declara la politie ca STATIONA in momentul tamponarii.
    Last edited by Ivan Marian; 23 September 2012, 20:48.

    Comment


    • #47
      @o8MeLC Am vazut cam tarziu topicul si nu am stat sa citesc in intregime... Din ce am inteles tu ai vrut sa faci stanga si o tanti a venit tare din spatele tau depasind tot ce i-a iesit in cale. Tot din prima poza, cred ca acolo e si linie continua si e intrerupt doar la iesirea aia din parcare... Te intreb daca politia a venit la fata locului sau v-ati prezentat voi si ati relatat cum a stat situatia?
      zoom-zoom

      Comment


      • #48
        Politia vine la DOAR la accidente cu victime.

        Parerea mea este ca trebuia sa fie culpa comuna!!
        El nu s-a asigurat, iar idioata a depasit!
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

        Comment


        • #49
          Multumesc tuturor. Eu m-am dus la politie cu gandul ca totusi traim intr-o tara normala in care se sactioneaza prima data cei care merg neregulamentar nu cei care stiu ca pe partea aia nu are ce cauta o masina si merg linistiti. Daca eram vreun nervos si acceleram mai tare, nu plecam doar din ambreiaj ca in cazul de fata, o mutam destul de bine si chiar ii rupeam si roata.

          Chiar daca declaram la politie ca ea a intrat in mine din lovitura ei de pe masina se vedea ca nu avea cum decat daca tragea dreapta. am lovit-o chiar in roata. acum sa o vezi pe duduie care se plange ca ea nu stie la ce service sa se duca sa o ajut. Eu am renuntat sa mai discut cu ea, cu astfel de persoane nu ai ce sa discuti, si l-am lasat pe tatal meu sa o indrume. Sper sa nu fiu nevoit sa ma duc eu la constatare.

          Va doresc mult noroc in trafic ca altceva nu va trebuie.

          ps. La 20 m in intersectie era un agent de circulatie la care am fost si i-am explicat problema, cu masinile in pozitia din poza, si a zis ca nu are cu ce sa ma ajute si ca de vina e matizul.

          Ps2. Tanti cand a vazut ca toti o injura a intrat in masina si a vorbit la telefon. Politistii de la accidente usoare erau agenti principali, unu mai inganfat ca altu si la final ne-am indrumat catre un service care cotiza cu siguranta la ei.

          Ps3. Pe pereti aveau mai multe modele de cum as completezi acele cereri sau amiabile si in una era desenata un caz similar din care rezulta ca eu eram vinovat.

          Ps4. Daca asiguratorul nu va vedea nicio lovitura la masina mea poate sa spuna ca nu am fost implicat si sa refuze? Stiu ca tata a fost odata sa spuna ca i-a spart parbrizul cu o piatra unui concetatean si i-a trimis la plimbare.
          Last edited by o8MeLC; 23 September 2012, 22:23.

          Comment


          • #50
            Originally posted by o8MeLC View Post
            Ps4. Daca asiguratorul nu va vedea nicio lovitura la masina mea poate sa spuna ca nu am fost implicat si sa refuze? Stiu ca tata a fost odata sa spuna ca i-a spart parbrizul cu o piatra unui concetatean si i-a trimis la plimbare.
            Vrei sa o lasi cu ochii in soare?
            "light up the darkness" Bob Marley

            Comment


            • #51
              daca nu se vede nimic pe masina ta, merita sa o lasi cu ochii in soare
              sigpic
              Ambition 1.5 dc

              Comment


              • #52
                Da' ce treaba mai ai tu de acolo? Da-i asigurarea si sa-si faca unde vrea masina.
                Este mai mult decat un ajutor.

                Eu cand am lovit un autobuz (eu varza, vina mea, vina morala a lui) crezi ca m-a interesat unde isi face autobuzu?? Am facut constatarea, mers la agentu de asigurari si LA REVEDERE, ceea ce iti recomand sa faci si tu, sau tatal tau.

                Ce peeeeppgdjrnrgkrcn sa stiu sa-i recomand eu? Daca nu-i iese bine masina? Sa mai am si alte discutii pe cap??
                Da' ce-s io, specialist in service-uri auto?

                Nu de alta, dar consider in continuare ca vina ii apartine, sa taca in peeeeppp mea din gura !

                Scuze

                Comment


                • #53
                  Haideti sa va spun finalul povestii care chiar m-a facut sa trec peste suparare.

                  Astazi la ora 11:30 am mers la asigurator si am inceput sa completez inca o foaie. Am completat si eu si duduia si dupa inca 15 minute de asteptare am mers la un agent constator. S-a uitat aproximativ 5 minute la desenele noastre si a inceput sa ne intrebe despre intersectie si cum s-a produs evenimentul. Domnita a inceput sa se implice si sa ii raspunda doar ea pana cand domnul a intrebat ce cauta dumneaei pe celalalt sens de mers avand in vedere ca era dimineata, ploua si cu siguranta era aglomerat. In acel moment s-a scihmbat la fata si a luat o voce de miloaga si a spus ca noi aici nu am venit sa descoperim vinovatul ci doar sa constatam dauna pentru ca am fost la politie unde s-a decis deja vinovatul. Constatorul om normal a spus ca la politie nu mai conteaza pentru ca am renuntat la cereri si ca el este acum cel care are decizia. Vazand-o pe duduie foarte intrigata am zis ca ii ajunge si sa intervin, i-am zis agentului ca este ok si ca eu am fost de vina pentru ca nu m-am asigurat si sa trecem mai departe.
                  Am mai completat niste hartii si ne-a pus sa punem masinile afara in pozitia din accident. Am mers afara si le-am pus. Dupa ce s-a dat jos a venit sa vada si ea ce daune am eu si cand surpriza nu aveam nimic si spune cu o vocea la fel de ingrijorata ca eu nu am nicio problema si sa nu spuna ceva constatorul si eu calm ii raspund ca am acolo o mica zgarietura de aproximativ 2 ani si o sa spun ca acolo am lovit. S-au facut si pozele, am intrat inapoi in birou si am mai dat o declaratie in alb unde pentru a nu complica lucrurile nu am precizat nimic despre ea ca a depasit coloana si ca pe sosea exista linie continua la finalul strazii. Dupa toate astea am salutat agentul si am plecat ramanand duduia singurica acolo.

                  In concluzie mi-am mai revenit hranindu-ma cu sperietura trasa de tanti si cu asta am terminat problema avuta. Sper din tot sufletul sa nu gasiti astfel de "oameni" care desi stiu ca din cauza lor s-a produs incidentul nu vor sa recunoasca.

                  Comment


                  • #54
                    Daca ai doar o zgarietura cu ce ai lovit-o?
                    "light up the darkness" Bob Marley

                    Comment


                    • #55
                      Nici macar o zgarietura nu am, acea zgarietura este veche. Am intrat cu roatain roata ei si am atins putin cu bara aripa ei care e indoita in jur de 5 cm. avand in vederre ca am debraiat doar din amreiaj si era lipita de mine nu am avut unde sa prind viteza. Acum ii dau seama cat de prosta a fost cand a depasit tot m.a vazut ca eram in diagonala si proasta a mers mai in fata mea , oare cum credea ca o sa virez?

                      Comment


                      • #56
                        Acum o sa ai parte de o scumpire destul de consistenta la RCA, pentru ca figurezi cu evenimente!

                        Te salut.
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

                        Comment


                        • #57
                          Baiat bun Melcu plateste polita mai grasa din cauza unei tanti/toante...

                          Comment


                          • #58
                            Era tanara, Melcule? Macar o fi buna la altceva..
                            If it ain't broke, don't fix it!

                            Comment


                            • #59
                              La prima vedere parea tanara dar la o privire mai atenta iti dadeai seama ca era purisanca. Avea in jur de 35 de ani. Cat despre polita rca... Asta e, voi plati mainmult. Ma multumesc cu reducerea de pensionar.

                              Comment


                              • #60
                                - ai fost fraer sincer ca ai ajutat-o la asigurare. Nu se merita sa faaci tu pe bunul samaritean pentru prosti si sa mai si ai paguba din cauza asta (scumpire RCA). Ti-a zis macar un multumesc pentru asta dupa vizita la asigurare?
                                - Chiar trebuia arsa la asigurare ca data viitoare sa se invete. Si eu am patit aceeasi chestie in Valcea cu un taximetrist rrom. Si el a zis dupa accident sa merem la politie: i-am zis hai. A dat-o pe urma la intors si sa ii paltesc polishul masinii. Am zis ca nu-i dau nimic. Ne-am ciondanit vreo 20 min si cum langa era statie de taximetristi au inceput sa se adune garoii. Am sunat si eu niste smardoi pe care ii stiam din Valcea si culmea nu au auzit telefonul asa ca pana la urma cum deja se imputzea chifteaua i-am dat 50 de lei la ala. M-am ofticat de numa'. Pacat ca nu mi-au raspuns tovarasii la telefon ca il invatzam minte pe taximetrist. Asa am ramas in gaura
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google