Ajutor.Amenda Radar.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am inteles.multumesc frumos

Comment

• Originally posted by razvan05 View Post
      orice sanctiune de acest gen se prescrie in 10ani. la cazier din cate stiu nu aspare nimic
      Se prescrie pe dreacu, mi-a fost oprita de pe cardul de salariu o amenda data acum vreo 9 ani! Daca nu aveti nimic pe numele vostru, nici conturi in banca si nici venituri declarate, e posibil sa scapati, foarte putin posibil avand in vedere ca statul e in foame mare de bani in perioada asta. Deci ca sa scapi trebuie sa fii invizibil pentru cei de la finante, ceea ce nu prea se poate pentru ca avem credite, salarii pe card etc.
      Apropo, in instiintarea care mi-a venit era precizat ca o sa se opreasca amenda ori de pe cardul de salariu ori de pe cardul de credit ( cardul pe care platesc rata la masina).

Comment

• asa cum am spus eu : se prescrie dupa 10 ani. pe tine te-au fript dupa 9 ...
        Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Daca faci contestatie nu e 98 % procent de castig,ci restul de 2%!
          Daca era limita de 70 atunci da,ai dreptate si te vei incadra in cei 2 %.
          Orice amenda contraventionala se prescrie in mod "normal" in 5 ani de la data consemnarii ei.
          Dar administratia financiara nu prea va lasa sa se prescrie,si la o anume perioada de timp(exemplu dupa 3 ani) va va trimite instiintare acasa ca aveti de plata o amenda de acum 3 ani,inseamna ca iarasi va fost adusa la cunostinta amenda,si din momentul asta iar numarati cei 5 ani.si povestea merge mai departe.sper sa fi fost explicit.
          si pe mine m-a prins radar fix,cand ma intorceam de la regionala de la Brasov,cu 95 in Pucheni Mari ,PH,am trimis datele mele de 2 saptamani si inca nu am primit pv-ul.
          Drumuri bune si conduceti cu prudenta.

Comment

• in general politia pierde in instanta si procese in care cartile mari sunt pe mesele lor. lipsa de fonduri sa plateasca juristi si avocati.

Comment

• pai sunt student , nu am lucrat nicaieri si nu lucrez, am un singur card de la ING student (dar fara nimic pe el), cardul de la dacia nu e activat, nu are de unde sa imi opreasca niciun banut.si amenda e pe numele meu ( chiar daca masina e pe numele tatalui).vad ce rezolv cu contestatia.multumesc

Comment

• la un moment dat in 10 ani vei avea ceva pe numele tau. !!!

Comment

• am luat si eu luna trecut o amenda asemanatoare.....curculam cu 82 in Bucuresti! nu am comentat nimic, am platit amenda! atata timp cat am gresit ca sa mai comentez...plus ca mai mult ma costa procesul si talambaiala decat amenda!

Comment

• Eu unul iti zic ce cred..si cred ca POLITAII aia nu erau atat de prosti incat sa nu stie ca pe tronsonul ala de drum se circula cu 50 de km/h si nu cu 70 de km/h.!!

Iti dai seama ca nu esti singurul amendat acolo iar la urma sa se intalneasca toti soferii amendati la tribunal,,ca aia au fost asa de prosti incat sa nu stie unde se afla si cu ce viteza ai voie sa mergi pe acolo!!

Tu singur ai zis ca nu ai vazut nici un indicator de viteza sau de limitare a vitezei pe acolo..deci pe ce te bazezi ca sa ii dai in judecata?

Comment

• da, am zis ca nu am vazut acolo niciun indicator. acel segment de drum are 4 benzi ( are o distanta cam de aprox. 10 km) iar la inceputul si la sfarsitul drumului sunt 2 indicatoare cu referire la limita vitezei : unul pentru autoturiste cu 70 km/h si unul cu camioane cu 50 km/ora. intre aceste indicatoare mai sunt decat limite de 40 km/h la trecerile de pietoni dar care ies din restrictie dupa cateva sute de metrii.unde am fost oprit nu e nicio trecere nimic

Comment

• Daca ai limitare de viteza inainte de trecerea de pietoni asta nu inseamna ca ai limitarea numai pentru trecere, ci pana la urmatorul indicator sau intersectie... poate ti-a scapat vreun indicator.
                        Last edited by vasile78; 9 April 2011, 20:50.

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
                          Eu unul iti zic ce cred..si cred ca POLITAII aia nu erau atat de prosti incat sa nu stie ca pe tronsonul ala de drum se circula cu 50 de km/h si nu cu 70 de km/h.!!

Iti dai seama ca nu esti singurul amendat acolo iar la urma sa se intalneasca toti soferii amendati la tribunal,,ca aia au fost asa de prosti incat sa nu stie unde se afla si cu ce viteza ai voie sa mergi pe acolo!!

Tu singur ai zis ca nu ai vazut nici un indicator de viteza sau de limitare a vitezei pe acolo..deci pe ce te bazezi ca sa ii dai in judecata?

politistii sunt foarte picati in cap.
                          mie mi-au facut PV pentru mers cu lumini stinse pe drum national desi le-am aratat legea in care scrie drum national european. si mai erau si rurali iar in atributiile lor nu intra si partea de circulatie. deci abuz !!! am ajuns in audienta la seful politiei rurale ploiesti si ce a mai maturat cu ei pe jos ... m-a uns la suflet

Comment

• Cum...?
                            Ia arata-ne si noua legea aia unde spune ca in afara localitatilor e corect sa mergi cu farurile stinse.

Comment

• spunea un coleg mai sus ca i-a venit amenda acasa si a trimis inapoi raspuns cu datele lui si asteapta procesul verbal. din ce cauza doriti neaparat amenzile? atat timp cat nu se va incheia un pv la locul faptei o amenda poate fi foarte usor evitata prin neridicarea ei de la posta sau de la factorul postal. Politia nu va putea da amenda nimanui deoarece nu au de unde sa stie cine a fost la volan, iar daca o trece pe numele proprietarului ii dai in judecata ca nu ai primit nicio instiintare si ca nu ai fost tu la volan si ca a trecut o perioada mult prea mare de timp pentu a putea spune cine a fost la volan.

Am peste 4 amenzi venite si care nu le-am ridicat si le-am "evitat".

Comment

• Originally posted by Octavian___32 View Post
                                Cum...?
                                Ia arata-ne si noua legea aia unde spune ca in afara localitatilor e corect sa mergi cu farurile stinse.
                                aceasta este legea :
                                OUG195/2002 republicata
                                articolul 108 punctul 7
                                "7. nerespectarea obligatiei de a folosi luminile de intalnire si pe timpul zilei, pe autostrazi, drumuri expres si pe drumuri nationale europene (E);"
                                retine : drum national european

Originally posted by o8MeLC View Post
                                spunea un coleg mai sus ca i-a venit amenda acasa si a trimis inapoi raspuns cu datele lui si asteapta procesul verbal. din ce cauza doriti neaparat amenzile? atat timp cat nu se va incheia un pv la locul faptei o amenda poate fi foarte usor evitata prin neridicarea ei de la posta sau de la factorul postal. Politia nu va putea da amenda nimanui deoarece nu au de unde sa stie cine a fost la volan, iar daca o trece pe numele proprietarului ii dai in judecata ca nu ai primit nicio instiintare si ca nu ai fost tu la volan si ca a trecut o perioada mult prea mare de timp pentu a putea spune cine a fost la volan.

Am peste 4 amenzi venite si care nu le-am ridicat si le-am "evitat".
                                stai linistit ca nu le-ai rezolvat. inca mai esti in vizor.
                                daca tu esti proprietarul masinii trebuie sa stii cui ai imprumutat masina in ziua respectiva, daca este masina inchiriata se stie cui a fost inchiriata iar daca este masina de servici se stie cine o conducea in ziua respectiva.
                                iar cu neridicarea de la posta este basm. astea sunt trimise recomandate (adica sunt urmarite pana la destinatie) iar cel de la posta o aduce la usa.
                                Last edited by RAZVAN-005; 10 April 2011, 19:40. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google