Ajutor.Amenda Radar.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daca nu ai semnat de primirea instiintarii. Incearca sa nu trimiti datele, dupa 6 luni se prescrie.Stiu sigur (am primit si eu acum un an, nu au ajuns nici la finante si nici la serviciu circulatie)

Comment

• Am si eu o intrebare pentru cei care frecventeaza des A2-ul, radare sunt? Ma refer in general caci am auzit ca multi merg cu mult peste 130. Si daca sunt unde, la poduri in special? Multumesc.
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Fixe sigur NU sunt, si mobile sunt f. rar.

A2-u'...e come se zice..."ca o supapa", free of gabori cu radare.

Comment

• Deobicei daca sunt radare mobile sunt sub poduri sau in zonele unde se lucreaza, unde sunt limitari de viteza mai mici de 130 km/h.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• @lawmaster:sa pastrezi chitanta aia ca ai platit amenda,ca o sa te trezesti peste 1 an ca ti se baga la impozit sau stiu eu si daca nu ai chitanta o platesti din nou ;).
            Nu prea au unde sa stea astia cu radarul pe A2,de obicei se mai plimba politia pe acolo:Passat aveti grija .Daca nu aveti un 200 de CP nu va puneti cu ei.
            sigpic

Comment

• Camerele fixe inca nu sunt omologate, deocamdata cei de UTI sistem nu au gasit si nu au calibrate camerele. Am testat camerele fixe si am constatat ca la viteza de 50-55Km/h, te inregistreaza cu 61 Km, astfel incit sa fi bun de plata. Dupa 6 luni se prescrie contraventia, acum se lucreaza la un sistem de monitorizare si gasirea unei metode de control asupra comunicarilor pe care le primim acasa. Asa ca necomunicarea datelor nu se sanctioneaza deocamdata. Totusi mare atentie la radarele mobile.

Comment

• pentru cine spune ca nu iti trimite fotografia acasa,sa vina la mine si ii arat albumul meu foto,am destule poze luate pe turda -cluj,si nicodata aiurea,mereu am depasit viteza legala si am platit fara discutie

Comment

• Originally posted by amitaf View Post
                  pentru cine spune ca nu iti trimite fotografia acasa,sa vina la mine si ii arat albumul meu foto,am destule poze luate pe turda -cluj,si nicodata aiurea,mereu am depasit viteza legala si am platit fara discutie
                  Trimite-i colectia lui Andrei!!! El cica n-a vazut asa ceva si cica nu primesti asa ceva!!!! SI TOTUSI..................

Comment

• Cum ati proceda in locul meu la urmatoarea situatie:
                    Am aflat de la parinti ca a ajuns o notificare de la politia rutiera, cred, prin care este solicitata trimiterea datelor conducatorului auto care mi-a condus masina in 15 oct 2008 (adica eu) si a depasit viteza legala in loc Cosereni, Ialomita (ceea ce recunosc).
                    Eu sunt plecat din Romania pana in iulie deci teoretic nu am primit acea solicitare. Pe 15 mai se implinesc 6 luni de la eveniment. Deci eu nu am cum sa trimit datele in termen de 5 zile asa cum se cere pentru ca eu nu am primit nici o notificare, pot atesta asta prin vizele de pe pasaport.

Later edit: viteza era 65km/h pe limita de 50km/h
                    Last edited by ciprishor; 28 April 2009, 08:49. Reason: Automerged Doublepost
                    http://www.imbunatatiri-logan.weebly.com

Comment

• Pana una alta si nu vad sa fi sesizat cineva asta, aflati ca p-v de contraventie trebuie comunicat in termen de o luna de la savarsirea contraventiei. Asadar, platiti degeaba, pt ca in cazul camerelor fixe, comunicarea procesului -verbal se realizeaza dupa cateva luni bune.

Comment

• @VonRundstedt procesul-verbal trebuie comunicat in termen de o luna de la incheierea lui si nu de la savarsirea contraventiei. procesul verbal se poate incheia in termen de 6 luni de la data constatarii savarsirii contraventiei de catre agentul constatator.
                        asa ca ceea ce ai afirmat tu mai devedreme nu este adevarat.
                        @ciprishor, daca a fost trimisa cu confirmare de primire atunci cineva a semnat pentru ea, deci teoretic ai luat la cunostinta.

p.s. toate contraventiile din romania aplicate de catre orice agent constatator se supun OG2/2001 privind regimul contraventiilor. acolo gasiti in cat timp de la data constatarii contraventiei se poate incheia procesul verbal si in cat timp acesta trebuie comunicat contravenientului.
                        Last edited by birky; 1 May 2009, 17:32. Reason: Automerged Doublepost
                        ONLY GOD CAN JUDGE ME
                        http://www.loganclub.ro/forum/my_car...ic-t11272.html

Comment

• Originally posted by lawmaster View Post
                          mersi mult.
                          Sper sa rezolv maine dimineata.
                          Dupa ce platesc amenda, mai vine ceva acasa?
                          Pastreaza procesul verbal si actele .(la mine a sosit o instiintare de neplata cu toate ca am platit)
                          AC/DC- RIDE ON

Comment

• Salutare, azi noapte m-a oprit nenea Garcea pe mine si pe un prieten , am primit amenda, in fine. Ce as vrea sa stiu, masina mea este pe firma, dar amenda este pe numele meu, nu scrie nicaieri de "proprietarul" masinii pe procesul verbal sau pe dovada de circulatie. Maine cand vreau sa platesc amenda o platesc pe numele meu sau pe firma pe care este masina? Ca sa nu ma trezesc ca alti prieteni cu amenzi neplatite peste un an sau doi. Repet, peste tot scrie numele meu si faptul ca am condus masina cu nr. de inmatriculare B xx xxx bla bla.
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• am si eu o problema
                              la intrare in localitatea Dragalina(langa Bucuresti) exact acum o saptamana pe la 00:00 noaptea ma opreste un agent pe mine si pe inca unul care era in fata ca ne-a surprins cu radaru , pe mine cu 67km/h , insa nu mi-a aratat nici o filmare si nu se vedeau numerele de la masinile care veneau din fata
                              imi cere actele i le dau si imi scrie datele pe o foaie a4 si a zis ca imi trimite procesul verbal acasa prin posta
                              e posibil asa ceva? era radar modelul vechi nu MCV ...
                              eu cred ca astepta sa-i dau ceva,voi ati patit asa ceva?
                              imi pare rau ca nu i-am facut poza pt ca se afla cu un civil in masina in timpul serviciului...
                              Its just a car ...

Comment

• Originally posted by aleXpeed View Post
                                Salutare, azi noapte m-a oprit nenea Garcea pe mine si pe un prieten , am primit amenda, in fine. Ce as vrea sa stiu, masina mea este pe firma, dar amenda este pe numele meu, nu scrie nicaieri de "proprietarul" masinii pe procesul verbal sau pe dovada de circulatie. Maine cand vreau sa platesc amenda o platesc pe numele meu sau pe firma pe care este masina? Ca sa nu ma trezesc ca alti prieteni cu amenzi neplatite peste un an sau doi. Repet, peste tot scrie numele meu si faptul ca am condus masina cu nr. de inmatriculare B xx xxx bla bla.

Nu conteaza a cui e masina ai sa platesti pe numele soferului de pe procesul verbal iar chitanta va fi eliberata tot pe numele soferului de pe proces.

Originally posted by raduprov View Post
                                am si eu o problema
                                la intrare in localitatea Dragalina(langa Bucuresti) exact acum o saptamana pe la 00:00 noaptea ma opreste un agent pe mine si pe inca unul care era in fata ca ne-a surprins cu radaru , pe mine cu 67km/h , insa nu mi-a aratat nici o filmare si nu se vedeau numerele de la masinile care veneau din fata
                                imi cere actele i le dau si imi scrie datele pe o foaie a4 si a zis ca imi trimite procesul verbal acasa prin posta
                                e posibil asa ceva? era radar modelul vechi nu MCV ...
                                eu cred ca astepta sa-i dau ceva,voi ati patit asa ceva?
                                imi pare rau ca nu i-am facut poza pt ca se afla cu un civil in masina in timpul serviciului...
                                Nu cred ca e normal daca te prinde cu radarul si te opreste trebuie intocmit pe loc procesul verbal.
                                Last edited by alexgame; 6 September 2010, 09:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google