Pai daca nu-mi dovedesc ca mi-au trimis scrisoarea ce sa gasesc la primarie?Pe numele meu?Poate eu n-am condus in momentul ala...ei sunt obligati de Lege sa te instiinteze in nustiu cate luni apoi, daca esti instiintat si nu ti-au prezentat Procesul Verbal in 30 de zile, se prescrie...cam 10% din amenzile care se dau pe DN1 cu camerele de luat vederi sunt platite...restul de 90% ioc si nu au ce face pentru ca din start sistemul a fost prost gandit raportat cu legislatia
Oricum in curand se face un an de la amenda timp in care am platit si impozitul si n-a fost nici o amenda pe numele meu la Financiara
Oricum in curand se face un an de la amenda timp in care am platit si impozitul si n-a fost nici o amenda pe numele meu la Financiara

)))

.Chiar ma gandesc sa imi iau un detector.Eu nu pot sa ma abtin sa merg cu 50 si 90 in afara.E absurd.Mai ales noaptea cand e drumul gol.Pe DN1 trece o masina la 10 ore.Da asta e.Le-am trimis prin fax.Din cate am inteles au inceput sa vina recomandate pentru ca nu mai are statul bani,si mai scot din amenzi.Cand a venit postasul la mine,a zis ca 17 amenzi are doar la mine in bloc
Comment